Pisse fint Event - og JEG var inviteret. Whaaat

“Når jeg bliver mor, vil jeg ALDRIG blive sådan en der..”

 

image

Før de 5 sting, 2 hæmorider og en baby havde jeg et ton af forestillinger om, hvordan jeg bare IKKE skulle være som mor. Jeg havde måske også lidt for travlt med altid at være pisse irriterende og ytre mig omkring det til Gud og hver en mand.. Også dem med børn. Ups..

Nu hvor baby er 8 måneder gammel, kigger jeg tilbage og tænker over hvor uvidende og latterlig, jeg har været at høre på. Jeg har jo absolut ikke haft nogen som helst ide om, hvad det var, jeg snakkede om. Så kan man sgu ha’ passet nok så mange bebser, haft nok så mange søskende og arbejdet nok så meget som pædagog. Det er lige til at lukke op og skide i. Man ved ikke, hvordan det er at være mor, før man står i det.

Her får i nogle af mine irriterende udtalelser om, hvordan jeg – FØR FØDSLEN – havde forestillet mig, at jeg ihvertfald IKKE ville være.

 

“Når jeg bliver mor, vil jeg ALDRIG blive sådan en, der lader børnen sove i vores seng. De skal lære at sove for sig selv, så forældrene kan få noget privat liv og dyrke sex parforholdet.” …Jeg brækker mig. Jeg elsker samsovning, og min lille bebs skal putte mellem Mor og Far indtil den dag, han selv sætter det ene ben foran det andet og flygter ind i sin egen seng, som selvfølgelig står til rådighed, hvis han har lyst til det.

“Når jeg bliver mor, vil jeg ALDRIG blive sådan en, der giver børnene sukker før de er minimum 3 år gamle.” Ja, den har jeg så allerede tabt. Det er ikke fordi, jeg giver min baby slik.. Han lever stadig kun af grød og flaske, så det ville slet ikke være muligt. Men det kan ikke tælles på en hånd. hvor mange gange han lige har fået lov til at slikke lidt på de voksnes chokolade, flødeskum, is eller lignende. Det er bare så pisse sødt at se deres reaktion, så jeg kan faktisk slet ikke lade være. Så må vi se, om vores lille lange hyl pludselig bliver kæmpe fed og mentalt retarderet. Jeg tvivler!

“Når jeg bliver mor, vil jeg ALDRIG blive sådan en, der løfter sit barn op, hver evig eneste gang det brokker sig lidt.” ..Øhh, jo.. Når Lillemand bliver utryg, ked af det eller lignende, så er jeg da den første til at tage ham op på armen. Om det så er 7 timer i streg, han er utryg.. ..jamen så er der 7 timers træning til mor. Sådan er det bare. Aldrig i livet om mit barn skal lære at ligge selv på bekostning af hans velvære. Nixen..

“Når jeg bliver mor, vil jeg ALDRIG blive sådan en, der baby-spammer på min facebook og andre sociale medier.” Hmm. Det er fuldstændig umuligt for mig at lade være. Trangen til at vise Lillemand frem er så altovervældende og stærk, at den slet ikke kan bekæmpes. Selvom jeg nogle gange fortæller mig selv, at NU skal jeg altså ikke poste flere billeder af ham i dag, så kan jeg sgu ikke stoppe mig selv. 7 sekunder og en prut senere ligger der pludselig endnu et billede af Baby på min Instagram. Can’t help it. Dog har jeg besluttet mig for, at mit profilbillede altid skal indeholde mig. Lillemand må gerne deltage, men ikke overtage. Det er jo trods alt min profil.

“Når jeg bliver mor, vil jeg ALDRIG blive sådan en, der præsenterer mine børn for Ipads, mobiltelefoner eller lignende.” Pis og papir. Lillemand er kun 8 måneder gammel og leger OFTE med min telefon. Det er SÅ fristende at give ham den, fordi han er helt tosset med lyset fra den. Og så er den åbenbart både en god barnepige OG rigtig rar at bide i. Endvidere er jeg storforbruger af snapchat, som også bliver brugt mere end én gang om dagen.. ..Og der leger bassemand selvfølgelig med. Når han bliver ældre, vil jeg nok forsøge at sætte nogle grænser for, HVOR MEGET skærm-tid han får.. Men lige pt. er der ingen grænser.. Pånær når han skal putte. Så er det No go!

“Når jeg bliver mor, vil jeg ALDRIG blive sådan en, der skærmer mit barn ved ikke at lade det gå fra arm til arm. Barnet skal lære at være social.” Hold nu kæft en latterlig udtalelse. En kommentar jeg ofte støder på, fra folk der ikke har børn eller mænd. Ja, sorry.. Barnet skal lære(?!?!) at være social? For det første skal mit barn ALDRIG gå fra arm til arm. Og det bliver jeg nødt til at skrive et blogindlæg om, for det er en længere snak. For det andet er jeg ikke fan af kommentarer, der starter med ordene: “Han skal vel lære..” Mine indvolde vender sig af den slags udtryk. Jeg bliver provokeret.. Hvis min Lillemand er lidt sensitiv – som de fleste nyfødte babyer er – så skal han IKKE lære at være ved mange mennesker. HVIS behov er det? Ikke hans i hvertfald. Fisen skal skærmes og beskyttes, så han er tryg og ikke bliver fuldstændig overstimuleret. FÆRDIG.

 

…Shit, jeg var dum at høre på før jeg fik E. Men helt ærligt.. Man har jo INGEN ide om, hvad det vil sige at blive forældre. Og man har vel kun et standpunkt, indtil man tager et nyt.

Nu brugte jeg mig selv og mine røv-irriterende kommentarer, for så må man nemlig gerne svine dem til. Men måske er det i virkeligheden lige så meget for at understrege, hvor provokerende det er, at få sådanne sætninger smidt i hovedet – som mor – af folk der IKKE har børn. Lad lige være med det.

Det var mine tanker sort på hvidt.. Dejligt i gad at læse med 🙂

 

Ps. Jeg kan jo i virkeligheden sagtens tolerere den slags irriterende kommentarer, men det gør dem altså ikke mindre provokerende. Noget der er lige så provokerende er, når folk bare FORVENTER, at de må holde ens baby. Læs om det i mit indlæg HER, der indeholder 10 gode grunde til, at du ikke må holde min baby!


 

Hvis i vil se mere til mig, pilot-manden og vores lille Tinderbaby kan i følge med på instagram HER <3

I kan også tilføje MIGOGMINTINDERBABY på Snapchat under brugernavnet: astaffensen

 

 

 

 

 

21 kommentarer

 • Laura

  Ah okay på den måde. Fik bare læst det som om det ikke var godt🙈
  Jamen min søn Frederik er 7 måneder og vi har været igang med grød,mos osv i en måned. Han vil heller ikke spise det medmindre det er helt blendet. Min Sp har sagt at det er okay her hvor de skal lære det. Så kan man altid når de har lært det, vænnet sig til det, give det en tykkere konsistens. Frederik elsker kød, så maden ryger nemmere ned hvis der er kød i. I går fik han kyllingeboller blendet med kartofler og gulerod og det var et hit. Ellers kan man i starten putte lidt frugtmos i grønsagsmosen så den er lidt sød, så plejer den også at ryge bedre ned. Men det var bestemt ikke nemt i starten. Men det siges at babyer skal smage noget 10 gange før de vænner sig til smagen, så man skal bare blive ved😅
  Frederik er blevet så dygtig nu (ikke for at prale🙈) at han til frokost spiser bitte små stykker rugbrød (uden kerner og skorper) med pålæg på. Han synes det er sjovt at få noget anderledes i munden end grød😋 Most banan er også et hit og har været en god måde at lære ham at spise grød på. Ved ikke om det kan bruges, ellers har jeg flere råd i ærmet hahah 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er han god. Most banan øver vi os også på herhjemme. Og resten af dine råd kunne sagtens bruges. Jeg vil prøve og tilbyde ham lidt mere (blændet) kød. Det kan jo være, at han ligesom din Frederik, er helt tosset med det. 😀 Og rugbrød tror jeg lige vi venter lidt med. Hans brækrefleks er virkelig sensitiv, og det er et værre rod, når han kaster op ud over det hele .. (abe, der holder sig for øjnene). Send endelig flere råd min vej, hvis du har flere i ærmet 😀 Kunne godt bruge dem 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg havde det på samme måde som dig i starten efter jeg havde født. At ikke alle og enhver måtte holde min søn. Men det blev der hurtigt lavet om på pga min kærestes familie. Det er jeg faktisk ret glad for den dag i dag. Det har nemlig resulteret i, at min søn er en som elsker at møde andre/nye mennesker og babyer. Det har gjort ham meget social. Det vil jeg da mene er en ret god egenskab!? 😊 Jeg kan ikke helt regne ud hvorfor du ikke mener at det er vigtigt at blive socialiseret?
  En anden ting, bare et spørgsmål. Ingen kritik. Er der en grund til, at du kun giver din søn grød og ikke introducere ham stille og roligt for rigtigt mad i moset/blendet form? 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   E var kun 7 uger, da han blev døbt. Der er bestemt også folk der holder ham nu.. Både farmor, farfar, onkel, moster.. Hele molevitten 🙂 Men jeg skærmer ham stadig, hvis der er mange folk, så han hovedsagligt er ved mig. Lillemand er god til at være ved andre nu – når han altså ikke er i et tigerspring eller er træt. Så den gode egenskab har han skam fået med sig alligevel 😉 Så jeg mener lige som dig, at det er vigtigt at socialisere sig med andre. Jeg ville fx synes det var lidt synd, at holde ham hjemme i hele vuggestuealderen, fordi jeg tror på at børn har godt af at komme ud og lege med nogle andre og være sociale. Men jeg tror også at der er en grænse for, hvornår nok er nok. Og den grænse er MEGET forskellig fra barn til barn og skal selvfølgelig respekteres 🙂
   Han får en gang i mellem blendet noget af vores mad, men er generelt ikke så vild med det. Hvis vi giver ham rigtig mad, der ikke er gennemblændet kaster han op. MEGET.. Aner ikke hvorfor, og er faktisk lidt i vildrede med, hvad jeg lige gør. Derfor får han altid grød og mos.. Nogle gode råd? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha 😀 Og ps.. Du er altså virkelig køn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Jeg har det lidt omvendt jeg havde nogle få ting som jeg vidste jeg ikke ville gøre/have det som mor og som jeg heller ikke gjorde da min datter kom til, men da jeg fortalte om mine principper inden jeg fødte grinede folk af mig og sagde jeg ikke vidste bedre. what the f? det blev som jeg havde forudset….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor vildt, at du kunne forudse, hvordan det blev.. Det er jo bare dejligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Tak for en sindssygt god blog! Har læst alle dine indlæg igår og er vild med din bund ærlige måde at skrive på 😉 dejligt! Du har fået en ny trofast læser 🙂 skønt du skriver lige fra hjertet og ikk gør det at blive forældre til noget lyserødt sky agtigt! Selv om det jo er det bedste i hele verden 🙂 – men fuck det sgu også hårdt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Shit, hvor er det en lækker besked at vågne op til. ELSKER den slags kommentarer. Er glad for, at du læser med Emilie 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  En af mine oftest udtalte meninger mens jeg var gravid med den første var at når jeg fik veer skulle min svigermor helt sikkert ikke indvies i det. Hun kunne få det at vide når babyen var født, da jeg ikke ville have at de skulle sidde og ville følge med pr. SMS.
  Da jeg havde haft ve-storm i en time, bad jeg min mand ringe efter svigermor, som både holdt mig mens jeg havde ve (i bar røv, da jeg lige var komme ud af badet og kun havde fået tøj på overkroppen), pakkede min taske til hospitalet, tog med på hospitalet, sad pænt på gangen mens jeg fødte og efterfølgende holdt mig i hånden mens jeg blev syet…. Ja man har et standpunkt til man tager et nyt:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klogt og sjovt indlæg – du skriver altså godt 🙂 Jeg var også så klog engang – især omkring at sætte grænser for en tumling, som vi har herhjemme. Det er jo langt fra så nemt, som jeg troede;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Astrid 🙂
   Ja, jeg kan sgu også mærke allerede nu, at jeg får svært ved at sætte grænser, når han bliver tumling. (Abe der holder sig for øjnene)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg må også blankt erkende, at jeg elsker dine mystories! Jeg er den største sucker for søde dig og din alt for søde baby – du må endelig ikke lave noget om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Hvor er du dejlig Louise!! Håber ikke jeg har totalt over-spammet den i det sidste døgns tid. 😀 Haha.. Det tog lige lidt overhånd, fordi jeg pludselig var “alene” igen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hahahahaha spot on!!!!!!! Känner igen mig i alla punkter 🙂 God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Jeg er ikke mor og har heller ikke et ønske om at blive det lige pt. MEN jeg er en sucker for babyer og elsker at følge dig på Snapchat – elsker ALLE videoer af lillemanden og er kun glad for at du spammer flere gange om dagen. Alt i alt er jeg en af dem der er glad for at lillemandens ankomst til verden fik dig til at gå mod dine “når jeg bliver mor vil jeg aldrig” ambitioner! Så tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Iiih hvor skønt at høre!!! Det gør mig sgu lidt glad i låget 😀 Jeg sendte dig også lige en hilsen på snap – ved ikke om du så det 😀 God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pisse fint Event - og JEG var inviteret. Whaaat