Et traume fra min fortid #Del 2

Mor med tatoveringer – Billedserie og lidt brok..

HVORFOR har folk fordomme overfor mennesker, som jeg, der har lidt tegninger på kroppen? Jeg har ALDRIG forstået det. Jeg kan forstå, at nogle mennesker finder det mindre attraktivt eller ikke bryder sig om at udsmykke kroppen med noget, der er SÅ unaturligt og i øvrigt aldrig forsvinder igen. MEN hvad er det i bund og grund nogle mennesker tror om ‘os med tatoveringer’..?

Er vi badboys? Uartige? Ufornuftige mennesker? Umodne? HVAD ER DET?!

Jeg fik min første tatovering, da jeg var 15. Et rigtig grimt firben MIDT på ballen. Det var måske knap så velovervejet og i dag har jeg fået lavet den om og fyldt farve i. Nu er jeg glad for den. Da jeg blev 18 startede jeg på mine sleeves(tattovering-ærmer).. DEM ELSKER JEG! Men det pisser mig af, at jeg nogle gange føler mig nødsaget til at gemme dem væk, fordi folk(især den ældre generation) er så snævertsynede, at de ikke kan abstrahere fra det FORFÆRDELIGE BLÆK jeg har dækket mine arme med. Åh gud nej..

Til samtlige jobsamtaler, eksaminer, første møde med svigerforældre – you name it – har jeg følt mig tvunget til at dække mine arme til.. ..at tage en langærmet trøje på, for med sikkerhed ikke at blive dømt på, hvordan jeg ser ud. Det er jo latterligt.. Og ja, jeg kan jo bare lade være, men jeg gider sgu da egentlig ikke få afslag til et jobinterview, 4 til eksamen eller svigerforældre, der tænker at deres søn har taget et SKRÆKKELIGT valg, fordi jeg ikke har skånet den type mennesker, der ikke kan pakke deres LATTERLIGE fordomme væk og sige hej til personen og ikke udseendet. Så fordi jeg har lidt farvepigment indgraveret i det yderste lag hud, så gør det mig til et dårligt menneske? ..En værre en? …En rod? Ja, hvad gør det mig til?

Herinde skal jeg heldigvis ikke gemme mig selv væk.. Så værsgo. Se mine flotte tatoveringer:

Det eneste gamle billede - så fast er min røv altså ikke mere..

Det eneste “gamle” billede fra før graviditeten – så fast er min røv altså ikke mere..

 

Højre arm

Højre arm

12837587_10153630290233952_157407272_o

12810044_10153630290063952_228063427_o

Hængsel i albueled :)

Hængsel i albueled 🙂

12837531_10153630289963952_1314432867_o

12790110_10153630289933952_876966945_o

12809836_10153630289883952_157999441_o

Impulsiv softice lavet over anklen, bagpå.

Impulsiv softice lavet over anklen, bagpå.

Venstre arm, som ikke er færdig endnu.

Venstre arm, som ikke er færdig endnu.

12837150_10153630295183952_421167958_o

12790078_10153630294713952_1095760048_o

12822959_10153630294383952_472869940_o

12788491_10153630293338952_83900795_o

 

…Og nej. De betyder ikke en fløjtende fis. Motiverne er valgt, fordi jeg synes de var flotte. Det er vel okay?

Ps. Hvis du spørger mig, om jeg ikke er bange for, at jeg fortryder det, når jeg bliver gammel, så får du en på kassen. Faktum er at mine – til den tid – slatne mormor arme nok alligevel bliver gemt væk i lange trøjer og cardigans. Og hvis ikke. Hvad så? Så overlever jeg nok. IRRITERENDE spørgsmål..

 

Se flere billeder af mig, mine tatoveringer OG min baby ved at følge mig på instagram HER <3 

Vil du i stedet se min graviditet i billeder, så kig med HER

Sidste men ikke mindst kan du kigge med HER, hvis du vil se 40 eksempler på, hvordan efterfødselskroppen i virkeligheden ser ud!

 

26 kommentarer

 • Christina

  Jeg er os pjattet med tusser. Jeg har også et sleve og nogle små rundt omkring. Overvejer også en masse små nye, her en af dagene😁
  Jeg hader simpelthen også de irriterende kommentare om hvad nu hvis man blir træt af den.. Og nej! Hvorfor skulle jeg dog det.. Mine rynker kommer til at se så pisse seje ud når jeg er grå og gammel..😎 Hvor får du lavet dine henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis. Slatten hud kan vel kun blive pænere.. Vi kommer til at se SÅ seje ud, når vi når til rollator-alderen.. Jeg har fået lavet mine sleeves i Aalborg – Artistic tattoo. Hva’ med dig? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Men altså… Hvad nu hvis du fortryder senere livet?? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Ooork, jeg er så enig Alex.. Fik engang af vide, at jeg var en nederen rockertæve, der sikkert ville lave ballade- så derfor måtte jeg ikke komme ind og danse på diskodaskoteket for dørmanden.. han blev åbenbart stødt over de der lyserøde blomster jeg har!!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ELSKER (også) det her indlæg!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masja

  Jeg ELSKER tusser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ELSKER dine dobbelt svar 😀 😀 😀 Haha. Håber du fandt ud af det nu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masja

  Jeg ELSKER tusser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes dine tatoveringer er super cool! Jeg vil selv så gerne have ét sleeve, men har aldrig fået mig taget sammen til at spare sammen til det. Nu ved jeg ikke om det bare er lidt kikset som 30+ og mor til 2, men om jeg så bliver 60 inden pengene er til det skal jeg have det! 😀 Men ja det en super plat holdning jeg har selv kun 3 tatoveringer og jeg er sågar blevet spurgt om jeg var med i en bande pga. 2 små sommerfugle på mit håndled, what?! Men jeg oplever faktisk mest det er folk på 50-60, der har underlige tanker om de tatoveringer? Gamle damer fortæller mig altid hvor flotte og søde mine tatoveringer er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er overhovedet ikke kikset.. Gråhåret eller ej.. Det bliver du jo uanset hvad, på et eller andet tidspunkt 😉 Do it! 😀 Og send mig nogle billeder bagefter 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lærke johansen

  Hvor er dine dog fine, jeg elsker farverne og at du har valgt dem fordi de var flotte og tiltalte dig 🙂 Jeg har en enkelt tatovering rundt om højre håndled. Jeg arbejder som sygeplejerske og har kun fået positive bemærkninger fra patienter (og gennemsnitsalderen på mine patienter er altså et godt stykke over 75 og kommer fra vestjylland). De synes det er flot med tatoveringer, de fleste forstår godt lysten til at udsmykke sig på den måde. Så der er altså nogle ældre mennesker som har det fint med det. 🙂 Jeg har aldrig gemt min væk og når jeg en dag får flere, gemmer jeg heller ikke dem væk. Det er en god icebreaker når man møder mennesker, så jeg fortryder det ikke, jeg ser det som at jeg har købt et armbånd, der holder for evigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mange tak Lærke! 🙂

   Dejligt at høre, at der også er mange positive erfaringer med at have tatoveringer. Jeg har ligesom dig også oplevet, at det er en pisse god ice-breaker. Man kommer altid i snak med alle mulige. 🙂
   Måske mine bare virker lidt voldsomme nogle gange, fordi det er begge arme. Jeg ved det ikke. Men er flere gange blevet nægtet adgang til klubber i mine yngre dage, fordi det åbenbart ikke var en del af deres dresscode. Mega Latterligt..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Komplet enig!
  Jeg har dog kun tatoveringer som har en betydning der mig af den ene eller anden art!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du skriver det som jeg tænker, jeg har også en lille en på siden af haslen/ bag øret som jeg også gemmer væk til eksamener , lide øv at man kan blive dømt på det !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er sgu bare ikke helt fair. :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Blauenfeldt

  AMEN

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er de fine og farverige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mange tak. 😀 Ja, jeg elsker farver!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi elsker tatoveringer!! 🙂
  Har selv gerne ville have sleeves, men har hverken haft mod (eller penge?) nok endnu 😛 Og med et barn nu ved jeg sgu ikke, om jeg nogensinde får råd! 🙂 men dine er flotte! Er vild med havtemaet på højre arm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg, har altså også fået lavet lidt af gangen hele tiden, netop fordi jeg ikke havde penge. 🙂 Af samme grund har jeg ikke fået lavet hav-temaet færdig.. Mon ikke det sker, når Lillemand engang flytter hjemmefra 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et traume fra min fortid #Del 2