Q/A: OM PILOTMANDEN, GRÆSENKEN & DERES FORHOLD

HVORFOR? EN TOGREJSE MED BABY.

HVORFOR??

image

HVORFOR er der ikke nogen, der frivilligt melder sin dovne krop til, at give en hånd med, når barnevognen skal løftes ind i toget!? Er det så fucking svært at se, at jeg ikke SELV kan løfte min 32 kg tunge barnevogn, min baby, mine tasker og min latterligt store kuffert op af trapperne?

HVORFOR sender folk mig øjnene, fordi jeg har reserveret TO pladser til mig OG min baby. Én, to mennesker. Så brug sgu da en lommeregner. Jeg nægter at sidde med fisen på armen i 5 stive timer bare fordi, han er så lille, at det sagtens kan lade sig gøre. Det er pisse rart, at have det ekstra sæde til, HVIS nu man skulle være så heldig, at bebseluren gad at ligge bare 10 minutter for sig selv. Og HEY.. Jeg har jo betalt for lortet.

HVORFOR synes nogle mennesker, at det er OKAY at læne sig op af Lillemands vogn BEVIDST for at hvile stængerne for en stund? Det er en BARNEvogn. Ikke et hængetræ til voksne.. Ældre mennesker, der ikke lige kan se andre muligheder, er selvfølgelig undskyldte. I må ligge i min vogn, hvis det er dét, i vil!

HVORFOR snakker tog-kontrolløren så VANVITTIGT højt ind i mikrofonen, at lyden der kommer ud i den anden ende med GARANTI vækker den RØV-trætte baby, man ENDELIG har fået til at sove efter 3 TIMERS vuggen. Jeg er oppe i det røde felt nu. I know.

HVORFOR snakker tog kontrolløren så FUCKING længe i den skide højtaler! Nu har selv de døve, de dumme og de sovende fattet, at dette er lyntoget mod Københavns Hovedebanegård, der indtil Aarhus kun stopper i Hobro og Randers. STOP dig selv Hr. Hr Loku-mand! Hvem fanden går alligevel også ind i et tog, de ikke ved, hvor kører hen? …Igen er det selvfølgelig irriterende, fordi den sovende baby ikke længere sover!

HVORFOR synes folk, at der er OKAY at stikke hovedet helt ned i barnevognen, for bare lige at kigge lidt? ..Hov og fik jeg sagt, at jeg samtidig forsøger at putte min baby. Hvilken mor står FOR SJOV og vugger barnevognen frem og tilbage med sved løbende ned af panden og et stressende udtryk i hele ansigtet? Forstå nu noget..

HVORFOR er nogle mennesker så retarderet LIDT betænksomme, at de ikke overvejer, at kufferter der bliver FYRET ned i gulvet og KASTET rundt med, med STOR sandsynlighed vækker min baby!!!

HVORFOR findes der ikke en babystol i toget, så små børn under 1 år, der måske ikke er helt gode til at sidde selv endnu, kan få noget at spise, uden at gratte hele toget, mig selv OG Lillemand ind i frugtmos!?

HVORFOR siger MØDRE ikke noget til deres 9- og 12-årige barn, der står og råber om kap LIGE ved siden af min barnevogn, jeg tydeligt har rusket frem og tilbage i de sidste 20 minutter.

HVORFOR findes der ikke baby-togvogne med lyd- OG lysisolerede holdepladser til de sovende små bebser!?

HVORFOR er der ikke én eneste, der hjælper mig og min lille bebs med at løfte kareten UD af toget igen?!

HVORFOR fatter folk på Nørreport Station – og alle andre stationer – ikke, at elevatorerne er til gangbesværede, handicappede, barnevogne og klapvogne. Få fingeren ud af røven og tag RULLEtrappen, som lige så fint RULLER dig derhen, hvor du skal. Smart ikke? Så er jeg fri for at vente 40 min på, at der løber velfungerende, DOVNE og ubetænksomme mennesker ind og ud af elevatoren, i mens jeg selv, min TRÆTTE baby og ældre mennesker pænt står og venter på, at der kan blive plads til os, som elevatoren faktisk er beregnet til. Åh Gud.

HVORFOR, HVORFOR, HVORFOR!?!??

Puha. Lige lidt Mund-lort herfra. Dét var sgu dejligt! 😀

…Woooosaaah

17 kommentarer

 • Nellie

  Åhhhh kender følelsen. Glemmer ikke da jeg skulle slæbe barnevogn op af alle trapperne på Nørreport. Og ingen hjalp. Ingen. Her tager vi tog ca hver anden uge med bebs, og kæft hvor er folk latterligt træls.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg har kun været i tog én gang med min datter (få uger yngre end din Elliot) og hold op en larm. Hun havde de største øjne på hele turen. Det var lidt for spændende og larmende.

  Så en barnevogn den anden dag med et rør-mig-ikke-hjerte på. Måske det kunne være en ide hvis folk ikke respektere din babys “privats sfære” i barnevognen.
  Bare en tanke herfra. Nyder at læse med, og genkender rigtig meget i mit barselsliv. Dejligt.
  http://www.lille-per-seng.dk/shop/magni-barnevognsophaeng-4222p.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Kristine. Jeg har godt set, at man kan få de der små skilte, men tænkte at jeg hellere måtte blive bedre til selv at sige fra. Det går så ikke så godt ind til videre . Hehe.. 😀
   ..Dejligt du læser med og kan nikke genkende til mange af de emner, jeg tager op 😀 🙂
   GOD dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Du er simpelthen så god. Jeg skriger af grin, hver gang jeg læser din blog – og anbefaler den til alle (især mine omkring 10 år ældre kollegaer på mit arbejde, som ikke rigtig heeeelt har forstået hverken blogs eller Tinder, men altså…). Øv for en togtur! Og ja – hvorfor snakker de egentligt så længe i den højtaler??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Signe !!! Dejligt at du spreder ordet. Det er jeg sgu glad for! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sie

  Ja, folk er desværre generelt ret uhjælpsomme herhjemme. Havde en lignende oplevelse for et par dage siden, da jeg var på vej til lufthavnen iført gigantisk 7. måneds preggo-mave og to store tasker, som jeg prustende slæbte ned af metrotrapperne, da elevatoren var i stykker. Ingen hjælp på trods af masser af mennesker. Til gengæld var det så ret sjovt at se alle dem, der ikke orkede at rejse sig, betragte mig, stående med min kæmpe vom på nippet til at besvime, med samme pokerfjæs og samtidigt lettere interesseret “gad vide om hun klarer den”-mine. Super …
  Tak for en skøn blog i øvrigt! Er vild med dine sjove og meget ærlige indlæg – og ikke mindst de fine billeder af jeres dejlige Elliot 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej hvor latterligt.. Jeg havde smit alt, hvad jeg havde i hænderne og hjulpet dig! 😉 Tak fordi du læser med! Er glad for dine rosende ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du kan planlægge din rejse i god tid, så kan du jo måske få en pladsbillet i en stillekupe? Men jeg ved selvfølgelig ikke, hvor godt det fungerer med en baby den anden vej …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Et sødt forslag, men tror næppe min lille baby gider at overholde reglerne i stillekupeen.. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnneM

  Du har god og intelligent humor – lad endelig være med at ændre på det, bare fordi det ikke er alle der forstår 🙂 Hilsen moren der gentagne gange forestillede sig at plaffe skræppende måger (og legende børn) ned, så hendes lydfølsomme baby kunne sove uforstyrret på altanen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Jeg hader skræppende måger !!! …og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det er simpelthen for overdrevet dit indlæg. Alt drejer sig jo ikke om dig og din baby! Har selv en søn på snart 7 måneder, så ved godt hvad du snakker om, men babyer har sku ikke førsteret. De bliver også større, larmer mere når du skal med toget osv. Du må have haft en dårlig dag. Også slap af med elevatoren, nogle mennesker kan godt have problemer selvom de ikke ses. Fx havde min mand som 20 årig en blodprop i benet, han fik mange kommentarer når han tog elevatoren fra folk med fx barnevogne, men de lukkede pænt røven da han fortalte hvorfor. Smil til verden, så smiler den igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Nøp, Ditte. Nogle gange er hele verden fuld af modarbejdende røvhuller, der ikke fatter at tage hensyn. Hele verden handler ikke om en selv, og ens baby, men ganske almindeligt hensyn er aldrig for meget at forlange.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, din kommentar er simpelthen for overdreven 😀 😀 Haha. Du forstår tydeligvist ikke min sarkastiske skrivestil. Tag det hele med et gran salt. Selvfølgelig er der folk, som din mand, med usynlige skavanker. Og DET skal der være plads til. Men jeg tvivler på, at hele flokken af teenage-drenge i elevatoren, der efterfølgende løber om kap hen til metroen, fejler noget som helst. DE kan sgu godt tage lidt hensyn. Det sammen kan de to veninder på 40 i deres fine høje stilletter, som OGSÅ løb efter selv samme metro. You get The point 😉
   ..Og åbenbart er det det ikke tydeligt nok, men jeg FORVENTER jo altså ikke, at DSB rent faktisk bygger en baby-kupee og anskaffer sig højstole med forkortede ben, der passer til togets resterende tog-sæder 😀 😀 Haha
   Indlægget er skrevet i følelsernes vold og overdrivelse fremmer forståelse. Næste gang skal jeg gøre mig mere umage, når jeg ved hjælp af sarkasme og satire forsøger at være sjov 😉 Go’ dag til dig Ditte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Ha ha ha

  Folk tror at alle tog køre lige derhen hvor de skal, derfor behøver man jo ikke læse skiltene!!! Eller også står de lige under skiltet, spørger “hvor køre toget hen????” Kig op, der står Lyn til København

  Du vil blive chokket over hvor tit vi får folk med, som siger “jamen jeg troede toget stoppede i Støvring- øh nej kammerat, det har lyntoget aldrig gjort. Jamen så køre du med til Hobro og køber en ny billet til hjemturen. Og så jeg lige pludselig en skid og nogle gange en luder og møgkælling, for de ikke havde læst skiltet. Derfor kalder de fleste af os røv meget ud. Er togfører på barsel pt!

  Men ja nogle højtaler i toget virker meget bedre end andre 😉

  Go tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Amen jeg ved det. 😀 😀 Haha.. Men så må de altså lige gøre sig mere umage, så i ikke behøver at snakke på repeat 4o gange. 😉
   Alle toge burde stoppe i Støvring. Det er jo mit Hood – der jeg er vokset op ! 🙂 Ej, jeg forstår dig. Jeres job er sgu utaknemmeligt nogle gange. Men sådan helt ærligt.. Nu hvor du selv er på Barsel og har en lille skid.. Er du så ikke bare LIDT ekstra hensynsfuld omkring sovende babyer i toget? Eller er du også en af dem, der RÅBER “nyrejsende!?” lige i det, du passerer barnevognene? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q/A: OM PILOTMANDEN, GRÆSENKEN & DERES FORHOLD