Se hvordan jeg I virkeligheden ser ud på Snapchat!

En liste over pisse flotte baby-navne..

12477019_10153646678233952_362970910_o

Hvad skal barnet hedde? Pilot-manden og jeg brugte IKKE lang tid på at finde ud, at Lillemand skulle hedde Elliot. Så vidt jeg husker, var det kort tid efter vores forvirrende kønsscanninger, vi fandt frem til, hvilket navn klumpen skulle rende rundt med.

Faktisk havde vi jo egentligt fundet et pigenavn, fordi kønsscanningen fejlagtigt oplyste os om, at det var en lille prinsesse, der gemte sig i maven på mig (læs om det HER). Navnet var Filippa. Synes stadig, det er RØV flot, og hvis der er nogle af mine venner eller familie, der hapser det navn, bliver de måske en smule upopulære. Så er det sagt 🙂

Nå, men årsagen til vores (læs: min) hurtige beslutning om navnet Elliot var måske også, at jeg i flere år har rendt rundt med en liste på min mobiltelefon med navne. Længe før jeg overhovedet mødte min søde muskel-Mand. Elliot var ganske vidst ikke på listen, men jeg har da ihvertfald gjort mig nogle tanker omkring, hvad mit barn IKKE skulle hedde. Jeg har også brugt en del energi på at finde nogle mindre klassiske navne, som dog heller ikke måtte blive alt for de-unge-mødre-navne-agtige.

Her er listen, som jeg altså stadig har liggende på min telefon:

 

Drengenavne

Ask
Balder
Valde
Buller
Atlas
Phelix
Anker
Otto
Arthur
Buster
Storm
Isac
Hugo
Bastian
Aslak
Samuel
Elliot
Max
Rex
Mikas

 

Pigenavne

Gaia
My
Pi
Bella
Filippa
Nova
Saga
Flora
Naomi
Kamma
Iris
Ofelia
Ebba
Norma
Nola
Lotus
Pil
Noelle
Vita
Mika
Melua
Loa
Ella
Evita
Evelin
Lilo

 

Okay, nogle af navnene er helt fucked. Det kan jeg godt se nu. Bella og Buller var to af mine helt store favoritter i starten af graviditeten, men nu synes jeg mest af alt, det lyder som noget man kalder sin hund. Sorry, hvis der er nogen, der har børn der hedder det. 😀

Et par af navnene kunne vi ikke kalde vores barn, da enten jeg selv eller min bedre halvdel, før vores tid, havde kissemisset med personer af samme navn. Det er aldrig fedt.

Valde og Otto er jeg stadig helt vild med! Og på en måde er jeg træt af, at vi har valgt et navn, som på rekordtid pludselig er blevet ret populært. Hvor er der mange Elliot’er nu, og det er sgu pisse irriterende. Og selv om vi stadig KUN kalder vores bebs for bassemand og Lillemand, så HEDDER han altså bare Elliot. Han ER en lille Elliot. Det kan ikke laves om på nu. Heldigvis er det stadig et pisse sødt navn <3

Hvis jeg i morgen (Gud forbyde det!) skulle blive gravid, og det var en lille pige ville jeg nok stadig vælge Filippa.. Ellers er jeg også helt vild med Ebba, Pil og Lilo. Især det sidste er bare PISSE sødt!

Naomi, Noelle og Evelin må jeg ha’ skrevet på i en vanvittig brandert.. FORFÆRDELIGE navne til små børn .

Eller hvad synes i?


 

Hvis i vil se mere til mig, pilot-manden og Elliot(må jeg nok hellere kalde ham), så kan i følge mig på Instagram HER <3

I kan også tilføje MIGOGMINTINDERBABY på Snapchat under brugernavnet: astaffensen

 

 

 

19 kommentarer

 • Cecilia

  Pi er meget sødt indtil man skal skrive det med ejefald. “stort tillykke med Pis fødselsdag” HAHAHA 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vi fik en lille pige i februar og hun skal hedde(r) Melba, nok ikke alles smag, men er hel vild med det og hun kunne ikke hedde andet (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg synes det er meget sødt, og jeg har faktisk aldrig hørt det før 🙂
   Og tillykke med hende i øvrigt. !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Buller?! Det er jo bare synd for barnet. Haha. Ej, undskyld!
  Men til gengæld – Valde er jeg helt med på! Jeg elsker det navn. Min kæreste synes det er så mærkeligt. “Hvorfor ikke bare Valdemar!?” Fordi det er for brugt jo… Og så kan jeg også godt li’ Frede. Der er han igen “Hvorfor ikke bare Frederik?!” Fordi det er et modenavn! Synes det er kedeligt. Haha.
  Jeg kan også godt li’ Elvin, men det er også fordi min oldefar hed det (han var barn nummer 11 i søskendeflokken – kommer sgu nok ikke lige til at ske her! 😀 ).
  Af pigenavne kan jeg godt li’ Vilma, Silje, Marie og Ellie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Armen jeg giver dig helt ret. Ved ikke, hvad jeg har tænkt. Buller.. Haha. Godt pilot-manden ikke var med på den 😀
   Frede er sgu også pisse sødt.
   Ellie havde vi overvejet, HVIS nu Elliot alligevel viste sig at komme ud uden en tissemand 😀 Det gjorde han heldigvis ikke. 😀
   Vilma er jeg også stor fan af! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fine navne 👌🏻 Synes dog godt du kunne have tilføjet Aiya på pigelisten 😉
  Men det er rart med inspiration til nummer 2 (når tid er – snart måske?😉🙈) som ikke er den traditionelle “de mest populære babynavne” 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jamen jeg har da glemt Aiya !!! 😀 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Vi har en Noelle. Hendes fornavn er Esther Noelle. Vi var så pjattet med det, helt fra jeg blev gravid. Men mange synes det er et lidt underligt navn. Men skidt pyt – så længe vi elsker det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Noelle har jeg jo tydeligvist også været forelsket i på et tidspunkt.. Nu er det bare ikke lige min kop the længere 😀 Til gengæld er jeg helt tosset med Esther.!
   Og du har helt ret. Så længe i elsker det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Vega er så pisse flot. Har en veninde, der har en dreng, der hedder Vegas. Det fandme også et lækkert navn!
   Uhh. Næste gang.?? Der er jeg slet ikke endnu. Hehe. Jeg tænker.. ..aldrig igen. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så det pæneste – hvert fald til min Lilletut: Vega Le <3
  Jeg har også stadig mine lister liggende på min tlf…til næste gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Fik svaret det helt forkerte sted, kan jeg se nu. 😀 Her er mit svar til dig: Vega er så pisse flot. Har en veninde, der har en dreng, der hedder Vegas. Det fandme også et lækkert navn!
   Uhh. Næste gang.?? Der er jeg slet ikke endnu. Hehe. Jeg tænker.. ..aldrig igen. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Mika Line er et mega cute navn, synes jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Enig! Har en søster der hedder Mikkeline, hvilket minder lidt om, og det er bare så pænt et navn, synes jeg. Det ærgerlige ved lange navne er bare, at man sjældent bliver kaldt hele sit navn. Lidt en skam, når nu det er smukt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er vild med Aslak og Isak stof også på min liste (som jeg også har haft i flere år før baby). Men de blev uden betænkning vetoet herhjemme.

  Min ene svigermor hedder ebba of den anden kamma (synes jeg i øvrigt også er pænt), så der står ikke lige på listen 😉

  Vi deler lidt mere smag i drengenavne end pigenavne, men hey. Længe lege forskelligheden- det jo netop det vi gerne vil have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Aslak er altså også bare helt vildt sødt.. Men jeg kunne ikke lade være med at tænke på, at det ville være synd, hvis barnet læsper 😀 Har du to svigermødre? Hvordan det 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg har fakrisk tre, min kærestes forældre er skilt og de har begge fundet en ny kone. De er heldigvis alle søde.

   Men selv hvis det ikke havde været en homoseksualitet involveret så kunne det ko sagtens have været noget med biologisk mot og stedmor.

   Har overhoved ikke overvejer Aslak og at læspe. Min bror kommenterede på Dagmar (som jeg stadig er vild med) burde jer ikke kalde hans niece for tænk hvis hun blev tyk og hed der samme som en kage. (Jeg mener så ar kagen hedder det samme som en dronning.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   3 svigermødre ville give mig sved på panden 😀 😀 😀 Men hvis de allesammen er pisse søde, så er det jo bare fedt!
   Jeg giver dig ret med Dagmar, som i øvrigt er et virkeligt flot navn. Jeg skal vidst have udvidet min liste, selvom jeg nok næppe får brug for den igen !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvordan jeg I virkeligheden ser ud på Snapchat!