Blogger-råd: Sådan tiltrækker man læsere!

10 gode grunde til, at du ikke må passe min baby.

12722530_10153637254953952_1174690954_o

Det er kun 8 måneder siden, at lillemanden passerede udgangen fra Frøken Vagina, og så forventer du, at mit barn skal passes af dig. Klart?

Jeg er ikke sart. Jeg er ikke hysterisk. Og jeg er IKKE fucking pylret. Jeg er en god mor, der tager tingene i mit eget tempo. Hvis ikke JEG har behov for at min lille bebselurer – som iøvrigt ikke ved hvem du er endnu – skal  afsættes i et par timer, så har jeg så sandelig ikke tænkt mig, at aflevere ham til dig, for at tilfredsstille DIT behov.

Det er ikke for at være ond.. ..Men sandheden er, at jeg har det latterligt dårligt med at efterlade Lillemand til andre end Farmand og et par af mine aller nærmeste. Faktisk er der kun 3-4 personer i hele denne verden, jeg vil overlade ham til i mere end en halv time af gangen. Snakker vi en gå-tur med barnevognen er jeg LIDT mere large, men så hakker jeg hovedet af dig, hvis du løfter ham op fra vognen. Og hvis han græder, har du ca 10 sekunder til at ringe mig op eller indfinde dig på matriklen igen..

Anyhow.. Her er 10 pisse gode grunde til, at du ikke må passe min baby:

 1. Du forlanger at passe ham. Så kan du sgu blive fri.. 
 2. Jeg stoler ikke på, at du overholder mine 47 regler om, hvordan han skal passes. 
 3. Du håndterer mit barn mærkeligt og usikkert, når vi er sammen. 
 4. Du kan ikke førstehjælp til babyer. 
 5. Du er en mand. 
 6. Hvis lillemand ikke ser dit ansigt jævnligt, afleverer jeg ham ikke til dig. 
 7. Du blander dig i opdragelsen af mit barn. 
 8. Jeg får ONDT i maven, når ikke E er ved en, jeg har meget nært. 
 9. Ryger du som en skorsten, er det ikke dig, der skal aflaste mig. 
 10. Jeg kan ikke li’ dig. 

(Overdrivelse fremmer forståelsen)

Og STOP nu med at påstå, at det er for MIN skyld, at du vil passe betteskid. Løgn og latin. Og hvis du nu virkelig ville aflaste mig, så kom og gør hytten rent for mig.. Tag min gigantiske store opvask.. Kom forbi med en liter mælk, når jeg mangle den.. ..og så smut igen. Hurtigt.

Jeg HADER at føle mig presset til at aflevere mit barn – gode intentioner eller ej. Det KAN jeg ikke tage hensyn til. Og hvor meget hjælp er der egentlig tale om, når jeg i virkeligheden ikke ville kunne nyde mine to timers “fritid”, som istedet ville blive brugt på at bekymre mig. Hvis jeg har brug for en barnepige, så ringer jeg til dig.

Og jeg garantere jer for, at det IKKE er unormalt at have det stramt med at aflevere sin lille skid til andre mennesker.. Det er fandme naturligt, og jeg kender ET HAV af mødre, der har det på præcis sammen måde og føler sig virkelig pressede. Men frygt ej. Stå ved dig selv og dine følelser. Du er IKKE alene.

Lidt mund-bræk herfra. Ja, faktisk er det jo bare mine tanker sort på hvidt – uden filter. Håber ikke jeg fik trådt nogen over tæerne (abe der holder sig for øjnene)..

Ps. Det er selvfølgelig pisse sødt og dejligt, at folk gerne vil lære fisen bedre at kende, aflaste mig og komme tættere på. Og jeg får helt dårlig samvittighed og ondt i hjertet, når jeg bliver nødt til at snakke udenom(jeg er virkelig konfliktsky) eller takke nej, men det gør altså INTET godt for mig, at få ham passet af én, jeg ikke er tryg ved. Måske når han bliver et år eller tre.. Hvem ved. Mit barn – Mit tempo. <3

Pps. Indlægget er henvendt til alle i hele verden, der presser på med at passe børn, hvis forældre ikke er klar til det. …Og selvfølgelig til alle jer mødre, der skal leve med dette pres.

Hvis i vil se mere til mig og min Tinderbaby, så kan i følge mig på Instagram HER <3

Hvis i stedet vil læse endu et indlæg om, hvor forfærdelig hysterisk jeg er, kan i læse dette: 10 gode grunde til, at du ikke må holde min baby!

 

 

25 kommentarer

 • Lotte

  Hvor er du/I heldige og priviligerede over at der er mennesker som er så glade for Jer og Jeres børn at de ønsker at være sammen med dem. Mine børn er nu 9 og 11 år, og de første mange år drømte jeg om at der var nogen der havde lyst til at passe dem/være sammen med dem/hente dem fra institution. Det har taget mig lang tid at acceptere at bedsteforældrene har haft andre præferencer og ikke havde behovet for at være sammen med deres børnebørn mens de var små. Det har desværre også betydet at vores børn ikke er ret vilde med at blive passet – sååå, fair nok ikke at være klar til at lade poderne passe, men husk Jeres børn er mega heldige med at der er mennesker der holder så meget af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  To år efter læser jeg dit indlæg😀
  MEN har en søn på 6 måneder og han er blevet passet én gang af min søster fordi jeg skulle til min venindes bryllup. Min søster er den eneste jeg er tryg nok ved til at passe min søn. Svigermor skriver jævnligt om hun må passe ham – også for hendes skyld. Og nej, det må hun ikke. Jeg finder det så grænseoverskridende og jeg bliver helt stresset over om min kæreste lader hende gøre det en dag bag min ryg.
  Det gav mig bare en ro i kroppen at læse dit indlæg, for det er fuldstændig sådan jeg har det🙏☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Pisse godt indlæg! Ved det et stykke tid siden du har skrevet det, men faldt over det, da jeg surfede lidt rundt på din blog (som jeg i øvrigt er vild med!) som nybagt mor kunne jeg kkke være mere enig! 😃 Den blogpris er fuldt fortjent – din ærlighed gør dine indlæg yderst interessante!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Men jeg læser stadig alle kommentarer, også selvom de er til gamle indlæg. Fedt at du kan følge mig. Jeg har det selvfølgelig slet ikke sådan mere, men nu er knægten også noget større og knap så sensitiv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg tror man synes det er mere irriterende og totalt upassende når det er svigerforældrene, i forhold til hvis det er ens egne forældre, som jo gør det mere på den rigtige (=ens egen) måde 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Magen til baby-propaganda skal man lede længe efter!

  Har du absolut INGEN ide om hvor meget SKADE din blog gør på nybagte forældre rundt omkring på nettet? LEV OP til det ANSVAR du har med en blog med så mange views, og vær lidt JORDNÆR i det du BERETTER og BELÆRER andre om! (hvorfor skrive sådan???!!)

  -JO, du ER sart.
  -JO, du ER hysterisk (!)
  -JO, du ER pyldret (en hel den endda)

  Dine indlæg bliver delt med kæmpe store skræmmende overskrifter på facebook af nybagte mødre der søger råd og forståelse, hvilket du åbenbart kan give dem med din ekstremt nedladende, generaliserende og mandschauvinistiske tilgang til livet.

  Hvordan tror du, at de pårørende til folk der deler et indlæg som dette læser dit budskab? De tror jo med dette indlæg, at deres datter/søn/barnebarn/bror eller ven i al hemmelighed hader dem for at vise interesse eller bare foreslå at passe deres barn!

  Du udviser tydeligt et stort ansvar for dit barn. Du burde gøre det samme overfor dine læsere, og dem som ufrivilligt bliver stødt af dine klik-givende nedladende overskrifter.

  Jeg har indrømmet ikke været pæn i mit ordvalg, men jeg håber inderligt, at du vil tænke grundigt over det budskab du ubevidst sender, når du uden filter berettet om dine tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • What Susie says of Sally says more of Susie than of Sally. Rigtig god aften til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hej Christian,
   Jeg er oprigtigt talt ked af, at du føler dig så ramt af mit indlæg. Men tak fordi du læser med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er på fra min tlf fra Safari-browseren ☺️🙊🙈🙉💃🏼💃🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Pisse smart! Men jeg kan ikke få det til at du. Så jeg må nøjes med mine fesne smileys 😀 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Haha, jeg kan ikke engang overlade min hund til andre mennesker! Og det er så svært at sige det til folk 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er pisse svært at sige til folk. Det kan jeg sagtens sætte mig ind i..! 🙂 Hey, hvordan lavede du abe-smileyen. Det plejer den ikke, at ville accepterer. På com eller telefon? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Min lille Alfred er ca samme alder som din Elliot.Da han var 4 mdr måtte jeg overlade ham til hans mormor, fordi jeg blev hundesyg med en maveinfluenza, hvor jeg skulle rende på wc hvert 10. Minut. Jeg var SÅ dårlig, og jeg er ellers aldrig syg. Jeg havde det ikke godt med at jeg ikke selv kunne tage mig af ham. Det var virkelig svært. Men måske var det i det store hele heldigt nok. Vi har fået ham passet et par gange med overnatninger, og det er gået super godt, og sidste weekend tog vi en tur til London, UDEN baby, det var vildt! både det at skulle efterlade ham hjemme og selv rejse til et andet land, men det gik. Vi havde en dejlig tur i London, og bettemanden havde en dejlig weekend hos sine bedsteforældre. Og de eeeeelsker ham! Jeg var hurtig til at indse at, selvom der blev givet detaljerede instrukser på hvornår der skulle gives mad og soves, så blev intet af det overholdt. Men han tog jo ikke skade, fordi det ikke blev gjort på min måde. Har accepteret at mormor eller farmor gør tingene på deres måde, og det er ok. Det skader nok heller ikke at bettefisen lærer at der er forskel på hvordan man gør tingene, alt afhængig af hvem man er hos.
  Elsker i øvrigt din blog! Din måde at skrive på, franske gloser eller ej!:-) det at vores drenge er næsten jævnaldrende gør at bloggen for mig, er rigtig fed at læse. Tommel op!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, så havde du jo ikke rigtig noget valg. Men som du selv siger, var det nok meget godt. Nu har i mulighed for at få lidt tid for jer selv.. Er slet ikke misundelig… 😉 Men er overhovedet ikke klar til den slags.
   SÅ dejligt at du læser med, og at du kan li’ min blog. Det varmer virkelig! <3
   Og tillykke med din lille søn.. Ved ikke om det er jeres første, men hvis det er, så er du jo lige så ny i den her mor-verden som mig 😀
   Held og lykke med alting!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Min dreng skal passes og puttes for første gang af hans mormor ( hjemme hos os ) når jeg har fødselsdag i marts. På det tidspunkt er han 13 mdr. Og jeg har stadig MEGA svært ved det!! Hvad nu hvis han ikke vil sove?? Hvad nu hvis han trænger til en mor krammer? Hvad nu hvis han bare ikke fatter en skid og føler sig helt forladt af sine forældre?? Jeg vil rigtig gerne ud og kæreste hygge og spise med manden min, men for satan det blir svært. Men syns alligevel vi trænger til det, så jeg gør det. Og lillemanden er meget glad for sin mormor, så det skal nok gå fint jo. Vil jo også gerne at han når han er lidt ældre kan komme på ferie hos sine bedste forældre, og man skal jo starte et sted. Så det blir så her, og så har det satme bare at blive en epoke gørende aften, hvor vi skal grine og snakke og holde i hånd og alt det dejlige :o) Og jeg kan godt love dig for at jeg skrider midt i creme bruleen, hvis lillemanden har behov for sin moar. Sån er det bare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åhhh, jeg kan sagtens forstå dig. Ville også til enhver tid droppe både 5-retters menu og spa-ophold, hvis ikke min baby var glad. Vi krydser fingre for, at i får lov til at spise jeres creme brulee i fred og alt går godt! <3 Jeg synes du er modig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne L

  Kan så meget se mig selv i dette! Særligt nr 3 – og særligt ift svigerforældrene. Som i øvrigt også delvist hører under nr 9! Min pige på 4 mdr er kun blevet passet én gang af mine forældre, og der går lang tid inden andre får lov. Og sådan er dét bare 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   4 måneder er jo også virkelig lille. Men det er måske bare mig, der stadig synes min er en lille bitte baby, selv om han er 8 måneder. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masja

  Nice indlæg.
  hvorfor har folk os så travlt med at vores unger SKAL passes ? Min datter er 6 lige om lidt og hun bliver stadig kun passet af de Aller Aller nærmeste 🙂 jeg syntes det er et kæmpe ansvar og læg på et andet menneske, så derfor kun dem der er mig meget nært og hende får glæden a pasning:-D
  Min lille Mr.M er vilkårne de samme 😉 og har ik travlt med han skal passes 😉 så ja kunne Være fedt hvis folk kunne lade Vær a presse på og især den her, pas nu på han ik bliver ligeså mor syg som A :-/ but why ? Fik ik børn for de sgu kastes rundt. Husk og plej dit forhold – jo jo det sker efter kl 20 med slukket lys 😀 haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ELSKER dine kommentarer Masja. Jeg er så pisse enig i alt det du skriver. Især den med slukket lys 😀 hahaha.
   Ps. Jeg mangler VIRKELIG at kunne bruge alle mine smileys uden at hele kommentaren fucker op.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Masja

   Ha ha 😀 ja men det da sandt, ej det super vigtigt at pleje sit forhold med alene tid, og elsker os og ha en fridag med min tøffel <3 men det skal os være når man er klar 🙂 vi har fået passet Mr M nogen timer men det kun for at hygge om A 🙂 <3 det svært at være storesøster! Så alene tiden kommer når jeg er klar ik et sek før. Igen mænd skal tit forkæles i soveværelset og det er der jo tid til efter kl 20 😀 så hans behov er dækket 😀 så men jo forhold er super vigtigt det lige så skrøbelige som babyer så det vigtigt os a gøre noget uden børn <3 jeg har mærket det på egen krop hvor tæt på vi var får at slippe da A var lille så vi har lært a vores fejl meeeeeen han er stadig lille og A har os brug for os så ungerne kommer lige først <3 til sommer tager vi nok på is date uden unger 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh, det lyder også hyggeligt med en is-date.. Så håber vi, at den danske sommer er med os i år. Det ville sgu være lækkert!
   Ps. Sejt at i ikke gav op. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh tak for det i indlæg. Har en svigermor, som hele tiden presser på for at få en fast ugentlig dag, hvor hun henter bøllen i dagpleje. Mens jeg var på barsel, ville hun også have en fast dag. Ved det er sødt ment, men jeg var ikke på barsel for at andre skulle passe hende. Og når jeg har fri, vil jeg altså være sammen med hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Fortsår dig fuldt ud!!! Sjovt det altid er svigermødrene, der presser på. Det hører man tit, synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger-råd: Sådan tiltrækker man læsere!