Respekt til Voksenbabyen!

REPOST: 5 STING, TO HÆMORIDER & 1 BABY RIGERE!

Der er i den seneste tid kommet en del nye folk til min Blog(jaaaay), og så vil jeg altså bare lige sikre mig, at i får dét her indlæg læst med om min fødsel:

”Jeg tisser, jeg presser, jeg skider!”, Lød det fra den 85 kilo tunge flodhest(mig) på fødebriksen. Sidstnævnte burde ikke være muligt, da jeg havde brugt de sidste 3 timer med veer på at løbe frem og tilbage til toilettet med rendskid. Både kæresten og jeg var godt forberedte på fødslen, men vi var måske ikke så forberedte på, at han måtte hjælpe mig med at holde min store gravide krop oppe, mens jeg affyrede champagneproppen ned i toilettet igen og igen. Men når smerterne ville, at jeg ikke selv kunne gå, stå eller sidde, jaah.. Så var der ingen vej uden om..

Tilbage til flodhesten på fødebriksen.. Jeg hverken sked eller tissede; Mit vand var gået. Det gik i en kæmpe skylde og en enorm pressetrang opstod. ..Selvfølgelig liiiige som narkoselægen FUCKING ENDELIG var kommet og var klar til at give mig den epiduralblokade, jeg havde skreget efter de sidste to timer! ”Det når vi ikke! Du er 10 centimeter åben og klar til at presse”, siger jordemoderen og smiler sødt til mig. ”Jeg er sat’me ikke klar til noget som helst!”, tænkte jeg, imens jeg kiggede efter det åbne vindue og prøvede at vurdere, om jeg var for fed til at komme igennem det. Og det er ikke engang en joke! Havde de givet mig en skalpel, havde jeg sat et kryds på maven og hevet ungen ud selv! Føj, for en smerte. Sidder helt og sveder af at tænke på det igen.

Men ud det skulle han jo, så der var ikke andet for end at presse. ”Lige om lidt kommer det til at gøre rigtig ondt”, siger jordemoderen der netop har gjort mig opmærksom på, at man kan se hovedet. Det er en smule foruroligende at få den information, når man i forvejen føler, at man er ved at skide en kommode ud af numsehullet samtidig med, at nogen forsøger proppe en vandmelon op i tisselone. Men det lykkedes mig – hovedet kom ud i næste pres. YES MAAAN!

Min kæreste står ved min side, holder mit ene ben og har frit udsyn under hele showet. Han har store øjne og ser noget bleg ud. Kan huske, at jeg kort undrede mig over, hvorfor fanden han kiggede så mærkeligt på mig!? Men jeg gætter på, at det har set lidt vildere ud, end det Ping-Pong-Show min veninde og jeg var inde at se for et par år siden. Min kæreste havde helt frivilligt meldt sig til at tage i mod lillemanden(Kæft en sej mand jeg har), når han kom til verdenen. Så nu hvor hovedet var ude, måtte han have hænderne på og hjælpe med at trække baby ud, mens jeg pressede på livet løs. Og uuuuud kom vores lille Elliot. Den VILDESTE følelse, som slet ikke kan beskrives med ord! <3

Så skulle man jo tro, THAT’S IT! Nope. Moderkagen sad fast inde i mig, og da man forsøgte at rive den ud ved hjælp af navlesnoren, knækkede den. Inden jeg får set mig om, ligger jeg krop til hardcore fisting, da fire forskellige læger og jordemødre, med klør fem, forsøger at få fat i moderkagen inde i maven på mig. AV! Halvanden liters blodtab senere giver de op, og jeg må en tur på operationsbordet, mens min kæreste bliver efterladt med en lille baby på armen. Efter en time eller to genforenes vi alle tre i elevatoren på vej op på opvågningen. Først her ånder jeg lettet op og tårerne triller ned af kinderne på mig. VI OVERLEVEDE! Og jeg er så sindssygt stolt af mig selv, min kæreste og vores lille supermand!

De næste mange dage er vi indlagt, og jeg er mere død end levende. Efter en blodtransfusion, et par sovepiller og lidt slatten hospitalsmad lykkedes det mig dog at komme ud af sengen uden at besvime. Men smerterne fra tisselone, de fem sting og ikke mindst mine nye venner Hæmo og Ride, kunne ikke ignoreres. HOLD NU KÆFT det var et mareridt at komme på toilettet. Desuden gik jeg som en der havde skidt i bukserne i flere uger efter fødslen, hvilket stemte fint overens med den voksenble, der var monteret på min lidt for slatne røv.

Han er DET HELE værd, ja..! Men men.. Aldrig igen. Aldrig.

Lige ankommet på fødestuen - halvanden time efter er baby ude !

Lige ankommet på fødestuen – halvanden time efter er baby ude !

Læs også hvordan du undgår at pølle under fødslenhvad der helt præcist sker med tissemarie under fødslen og om det første STORE toiletbesøg efter fødslen .. Hvis du tør;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Respekt til Voksenbabyen!