Nu er det fandme slut!

Pisse irriterende at have SÅ lækker en kæreste!

Kroppen der gjorde mig Gravid..

Kroppen der gjorde mig Gravid..

Billedet er ikke photoshoppet, nej. Min pæne pilot-mand er ganske simpelt skåret i granit. Pænt frustrerende at glo på, når jeg selv render rundt og er både bleg og slasket. Graviditeten, slem bækkenløsning og et alt for lavt stofskifte har sat sine spor på min krop. Og jeg som troede, at det hele bare ville RASLE af mig i løbet af et par uger.. Det skete så ikke. Men farmand der i mod.. Han har MASSER af overskud og ser stadig lige så veltrænet og lækker ud som han plejer. SNYD!

“Hvad laver du?”, råber jeg til Mr. Selvglad, der nu har været ude på toilettet i 10 minutter uden at tænde for bruseren. Han sagde, at han ville tage et bad, så jeg bliver nysgerrig, når jeg ikke kan høre at vandet løber. “Ik’ noget Tulle”, svarer han med en dyb koncentration i stemmen, hvilket kun øger min nysgerrighed, som jeg slet ikke kan styre. Kontrollerende, som jeg er, er jeg udemærket godt klar over, at manden ikke har låst døren. Jeg ligger baby fra mig og lister hen foran toillettet, tager fat i håndtaget og åbner HURTIGT døren for at se, hvad kæresten laver. Ja, privatliv har vi ikke meget af herhjemme! Seriøst? Ligesom jeg troede, at jeg skulle fange Drengerøven med fingrene i kagedåsen(gæt selv, hvad jeg troede han lavede), ser jeg at han står og betragter sig selv  i spejlet med et meget tilfredst smil på læben. Haha. Så det er DERFOR, at Hr. Glad-for-sig-selv aaaaltid står og fumler i 10 minutter ude på vores 2 kvadratmeter stooore toilet, før han rent faktisk går i bad. Jeg forstår ham godt. Han er ret flot ude på det badeværelse:

Jeg har skåret den nederste del af billedet af, da jeg alligevel synes, at jeg ville beholde den del for mig selv.

Jeg har skåret den nederste del af billedet af, da jeg alligevel synes, at jeg ville beholde den del for mig selv.

Når vi går på gaden sammen bliver jeg faktisk flov nogle gange. Jeg tænker ALT for meget over, hvad andre tænker. Jeg tænker, at de må tænke, hvorfor min smukke kæreste ikke har valgt en på “sit eget niveau”. Det er dybt seriøst. Før graviditeten følte jeg liiiige at den gik. Jeg var slank, høj og ret lækker, hvis jeg selv skal sige det. Nu er jeg overbevist om, at folk tænker, at pilot-manden virkelig har scoret under. Er det ikke latterligt!? Hvorfor betyder det så meget, hvad andre mon tænker?  Tjah, nok fordi jeg er usikker og utilfreds med min krop. Når jeg fortæller det til min familie eller veninder, siger de altid:”Ej, du er så pæn, som du ser ud nu. Du var næsten lidt for tynd før”, eller “Øh, sådan har vi andre altså altid set ud”, og så føler jeg mig utaknemlig.. Men sandheden er, at jeg ALDRIG bliver tilfreds med mig selv igen, før jeg minimum har smidt 5 kilo mere. MINIMUM!

Men hey, det havde sgu også været lidt nemmere at tackle det ekstra flomme-fedt, hvis min bedre halvdel nu havde været typen, der blev lidt sympatifed. Dét sker sgu nok aldrig. Jeg ved jeg er ond, når jeg siger, at jeg vil ønske, at min flotte mand lagde sig lidt ud, fik høje tindinger, mistede en tand eller lignende. Men det er sgu træls at føle sig grim alene, samtidig med at jeg lever op af ned selveste Hr. Perfekt. Se ham lige!!!

image

Og ja, det er rimeligt umuligt at finde et billede , hvor han ikke har bar overkrop.. “Den skal jo vises frem”.. Haha. Endnu en frustrerende ting. Fint nok at han render halvnøgen rundt herhjemme, men når han er med gutterne på stranden i de varme u-lande(Damn you pilot-job!!), så kan han sgu da i det mindste tage en striktrøje på.. Det kan kun være fair. Så er jeg fri for at alle de 16-årige internationale flotte Beach babes hele tiden henvender sig til ham. FUCK AF.. Han har kone og barn.. Som om det nogensinde har holdt nogen væk 😏

Nå, så kom jeg da af med lidt galde endnu engang. Nu vil jeg bestille noget mad udefra og smide min slaske-Dorthe-krop på sofaen. God aften. !

Ps. Læs også om hvordan jeg ville være HOT Mama – Ikke en slasket hval!

7 kommentarer

 • Charlotte

  Du burde fandme ik lide af mindreværdskomplekser… du er møg lækker at se på, lækker krop, og sindssygt smukt ansigt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er gravid i 5 måned og hvis jeg skal være helt ærlig så har jeg altid haft tanken når jeg går med min flotte tattoverede og trænede kæreste i centeret eller på gaden, at jeg har lavet en total overscoring! Og det faktisk også er FYRERNE der kigger på min kæreste istedet for mig når de går forbi… Hvordan mon jeg har det når jeg så har født

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, måske ikke så godt til en start. 🙂 …Eller hvem ved. Måske er du en af de kvinder, der bare kan ALT og er pisse ligeglad med din krop, fordi du har været så awesome og FØDE ET MENNESKE.. Sådan er der jo nogle der får det. Det kan vi jo krydse fingre for 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nel

  Meget ondt sagt så er jeg over min kærestes niveau og sådan er det bare. Han er så klogere end mig! Men jeg tænker stadig fuuuuuu nu sys han nok ikke jeg er lækker længere! Fordi der sker noget med ens ansigt og krop efter barn. Opdagede en rynke. EN RYNKE PÅ MIN 20 ÅRIGE HUD!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, man kan altså ikke lade være med at panikke lidt, når man opdager sådan nogle ting. Og du er jo endnu yngere end jeg selv. Puha. Rynke, gå hjem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ja!!! Jeg er gravid i 6. Måned og er kæreste med en ironman som er skåret i granit! 🙁 han skal bare kigge på en håndvægt for at få muskler og jeg skal bare kigge på en pastaskrue for at tage 1 kg på! FML! Jeg følger dig på Facebook men kan ikke kommentere på dine indlæg, er det fordi at jeg ikke er venner med dig derinde?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er det fandme slut!