Tak Tinder! #såvardualligevelikkebareenbolleapp

Nu er det fandme slut!

12660341_10153562909913952_421871359_n

Farvel lorte Danmark, farvel lorte vejr, farvel lorte lejlighed. Både jeg selv, lilleskid og pilot-manden er mennesker med krudt i røven. Vi KEDER os altid så mega meget, hvis hverdagen pludselig går hen og bliver for ensformige. Vi ELSKER at være impulsive og gøre lige, hvad vi har lyst til. Vi prøver så vidt muligt at følge vores drømme, selvom det er svært med en baby, rutiner, sove-trynmer, lortebleer og alt dét der. Så jeg indrømmer da gerne, at Drengerøvens ønske om at komme på skiferie i en uge med gutterne på ingen måde bliver opfyldt. Han kan komme til Val T og drikke sig hjernelam, se stripshow og flirte uhæmmet med lækre snowboard-chicks den dag sønnike bliver konfirmeret, eller den dag manden og jeg ikke længere bor på samme adresse. Færdig.

Nå.. tilbage til impulsiviteten(Er det overhovedet et ord?). I løbet af få timer fik Pilot-manden et tilbud om at få base på Tenerife. Før holdt han til i Barcelona.. Heldigvis fik jeg overtalt ham til at sige JA TAK.. Der er pisse godt vejr på tenerife, og nu hvor jeg er på barsel, har jeg da ikke noget i mod at tilbringe halvdelen af min tid nede ved en lækker pool og palmer. Okay det skulle så vise sig, at vores lille ballademager helst ikke vil være ude i varmen, så SÅ fedt er det måske heller ikke. Faktisk har jeg heller ikke nogle venner dernede, og jeg bliver lynhurtigt idiot af at rende rundt derhjemme i den nok så fine lejlighed  – med havudsigt – og lege husmor. Fuck jeg hader det jo faktisk. Men det er den eneste mulighed, jeg har for at være sammen med Daddy – og HAM har jeg brug for. Magter ikke at være græsenke heeeele tiden.

Hmm.. Men så må frøken pessimist her øve sig i at se glasset som halv fuldt i stedet for halv tomt. Vejret herhjemme i DK er LORT og jeg HADER at fryse. Jeg bliver faktisk pisse sur og utålmodig når jeg fryser. Jeg er typen, der kaster mine SU penge efter en taxa, fordi bussen, efter min mening, er alt for lang tid om at dukke op. Grundet vejret er jeg meget indenfor og så bliver jeg mega depri, og jeg får spat af at gå og rydde op hele tiden. Vi har alt for meget crap på alt for lidt plads. Så måske er det meget fint at få halvanden måneds ophold på ferieøen Tenerife. Hvis husmor-rollen bliver for meget for mig, må jeg jo oprette en profil på Victoria Milan, så jeg kan komme ud og føle mig lidt fri(Det kunne jeg selvfølgelig aldrig finde på).

Vi tager afsted om 3 dage, og jeg glæder mig faktisk lidt. Mest til varmen.

Ps. Læs om mit liv som græsenke HER. Har nok lidt svært ved at acceptere det 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak Tinder! #såvardualligevelikkebareenbolleapp