5 (PINLIGE) ting jeg altid glemmer!

Når Farmand er latterlig og Mor er hidsig!

image

“Slap lige af tulle”, siger den altid langsomme og morgen-trætte Pilotmand til mig.. Klokken er 9.30 om formiddagen. Manden har haft nattevagten, som på nuværende tidspunkt betyder 1-2 opvågninger i løbet af 8 timer. FORFÆRDELIGT(!?!)..

“Jeg slapper fuldstændig af!” Svarer jeg køligt tilbage til den trætte dreng, imens jeg vandrer hastigt rundt i soveværelset med Lillemand under den ene arm, for at lede efter mit klamme træningstøj, hvilket ikke burde være noget problem, da det lugter langt væk af sur røv(har kun det ene sæt). “Ja, det kan jeg høre!”, siger Hr. Flab tilbage til mig, imens HAN sidder og feder den i sengen med fjæset langt nede i sin latterlige mobiltelefon, som jeg én gang i arrigskab KOM TIL at ødelægge(meget hormonel).. Ups.

Jeg er rasende og koger indvendigt, så jeg svarer endnu mere flabet tilbage: “Godt, hvorfor blander du dig så!?”.. For lige at markere min vrede lukker jeg skabslågen lidt ekstra hårdt i.. Hov. Samtidig sørger jeg selvfølgelig for at kysse bettefisen og snakke overdrevet glad til ham, for så kan han jo ikke mærke, at der er dårlig stemning(??)..

Min vrede kommer af, at jeg i morges selv var død træt, fordi jeg OGSÅ vågner, når farmand (TROR) han tager nattevagten.. Ej, okay.. Han er blevet bedre til det! Men til forskel fra ham den snorkende Bjørn, så falder jeg IKKE bare lige i søvn igen, når først jeg har været vågen.. Anyway. Da jeg vågner tager jeg lille E med ind i stuen, ordner lagkagen i bleen og giver den lille mand noget at leve af. Jeg lader daddy sove et par timer ekstra, bare fordi jeg elsker ham. Da Betteskid så igen er træt og klar til en lur inde i vores seng – hvor han i øvrigt sover alle sine lurer – går jeg ind og vækker Faaar, så han kan putte sønnike, imens jeg selv kan komme ned i fitness og træne mine slaskede stænger. Den var Herren ikke med på..

“Du skal altså vågne nu.. Lillemand er mega træt. Nu har jeg ladet dig sove halvanden time ekstra, så kan du altså godt lige vågne med det samme”, siger jeg med en bestemt klang i stemmen. Jeg indrømmer det.. Jeg var fucking utålmodig. NU kunne han altså godt se at få fingeren ud af røven!

“Du er ik min mor!”, svarer pilot-manden tilbage til mig, der står og tripper ved siden af sengen med ungen i armen. “Er jeg ik? Det troede jeg ellers, sådan som jeg altid skal varde dig op og ordne al ting!!”, lyder min respons… Kan i mærke spændingen? Haha

..Min bedre halvdels reaktion er – som den ofte er – kort, barnlig og afsluttende for enhver videre diskussion: “Hold kæft”.. Jeg reagere endnu mere umodent ved at sige ingenting, gå min vej med baby og lukke døren ind til soveværelset igen. ENDNU engang sørger jeg for(??), at baby ikke bliver påvirket af vores kontroverser og kaster ham lidt op i luften og griner smilende til ham.. Suk

Vi råber sjældent af hinanden, men snakker istedet i et meget lavt og flabet toneleje. Rigtig børnehave rollinger.. Min nuværende kæreste er faktisk den eneste partner, jeg nogen siden har haft så umodne og latterlige diskussioner med. Om det er fordi han smitter af på mig(min teori), fordi vi er nybagte forældre(ja), eller fordi jeg stadig kører rundt på en hormonel rutchebane(mandens teori), det ved jeg ikke. Men det er ihvertfald LATTERLIGT.

Da kæresten ENDELIG(5 minutter efter jeg vækkede ham) kommer ud fra soveværelset, spiser han LANGSOMT den morgenmad, som JEG på forhånd har lavet og stillet frem til ham.. Okay, det er bare havregryn, men tanken er sgu da sød! Og da han efterfølgende er færdig med IGEN at glo ind i sin fucking mobil, tilbyder han endelig at tage fisen: “Så gi’ ham til mig, så skal jeg putte ham..” TAK..!! Jeg kysser baby godnat, fortæller ham at jeg elsker ham, sender Farmand dræber øjnene og går ud af soveværelset..

Det er jo helt til grin. Men ganske normalt en gang i mellem.. ..Går jeg ud fra. Så status er, at farmand sidder og føler sig SÅ pisse uretfærdigt behandlet.. Hvor er det synd for ham. Og mig? Jeg er oppe i fitness og cykler rundt i verdens mest langsomme tempo, for at kunne skrive det her blogindlæg samtidig.. Folk kan glo nok så meget de vil.. Jeg skal af med mit gylde, og det skal være nu. Så kan jeg, efter min tour de France etappe, rufle mit temperamentfulde sind ned til de tunge jern-skiver, putte hardcore techno i ørene og pumpe mine guns, alt i mens jeg har ondt af mig selv, fordi jeg er sådan et godt menneske, der både lader farmand sove længe OG laver morgenmad til ham..

#livetsomnybagteforældre #manmåikkegåfrahinandendetførsteår
#mænderlidtynkelige
#jegerbarehidsigogaltidutilfreds #dejligkæreste

Ps. Om et par timer har vi begge to glemt, hvorfor vi var uvenner. Og faktisk har jeg lige sagt undskyld, for at RIVE ham op af sengen. Hvem fanden gider det?

2 kommentarer

 • Duddelud

  Jeg bliver helt lykkelig over min kæreste når jeg læser dette. Han er måske ikke så umulig igen 😀
  Jeg havde aldrig været så tålmodig og overhovedet ikke disket op med morgenmad og ventet til han havde spist og kigget færdigt i mobilos før han tog baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Det gør de fleste vidst 😉

   Jeg har prøvet at være mindre tålmodig, men det virker ikke.. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 (PINLIGE) ting jeg altid glemmer!