Flotte nøgne bryster! #normaliseramning

Væmmes du ved ammende kvinder? Føler du dig utilpas ved at kigge på mødre, der lader deres små bebser sutte i deres bryster? Oplever du situationen som akavet, når du fører en samtale med en mor, der ammer sit barn? Bliver din blufærdighed udfordret, når du på offentlige steder, møder ammende kvinder? SÅ KIG DEN ANDEN VEJ! Der kun én vej udenom problemet: Drej hovedet eller vend dig til det. Jo flere amme-situationer du løber ind i, jo mere normalt bliver det også oppe i dit hovede. Amning er, efter min mening, GUDE smukt, og jeg bliver ked af det, sur og provokeret, når jeg hører, at nogle folk væmmes ved det. Derfor har jeg spurgt alle mine med-mødre, om de ville dele deres bedste amme-billede med mig og jer. Pointen er at normalisere amning. Jeg har valgt en (lille) håndfuld ud af de mange livsbekræftende amme-billeder, jeg i løbet af i går, har modtaget. Min teori er, at fordomsfulde mennesker eller folk, der ikke bryder sig om at se på ammende kvinder, allerede hér står af. De er ikke modige nok til at udfordre sig selv og kigge de mange flotte amme-billeder. Gud forbyde det, hvis de skulle føle den midste form for ubehag(!?). Så er du heller ikke typen, der bryder dig om at reflekterer lidt over de ting, du ikke nødvendigvis forguder, så luk du bare siden ned. Synes du derimod at amning er naturligt og smukt, eller har du blot mod på at skubbe lidt til dine grænser, så kig med her:

SHIT jeg synes, det er nogle smukke kvinder, bryster og babyer. Og hvor er det FUCKING ærgerligt, at der er så mange mødre, der knap tør amme deres børn uden for hjemmet. Amning er ofte et UTROLIG ømt punkt hos kvinder. Et punkt der er fyldt med følelser.. Og det gør ondt at blive afvist på sine følelser! Så næste gang du overvejer at kommenterer negativt på en kvinde, der ammer sit barn - in real life eller online(jeg er ligeglad) - så lad være. Måske har netop denne kvinde lige netop fundet sig tilpas i sin rolle som mor. Måske har netop denne kvinde brugt flere uger på at samle sig mod til at amme andre steder end i hjemmet. Måske har kvinden brugt MÅNEDER på at få amningen til at fungere - pumpet ud på malkeapparater morgen, dag og nat for at kunne få sin drøm om at amme opfyldt. Måske er kvinden, sammen med de resterende 10 procent af alle nybagte mødre, ramt ind i en forfærdelig fødseldepression, og det eneste der holder hende oppe, er trygheden hun kan give sit barn ved AMNING . Og så kommer du og tramper på en skrøbelig sjæl. SÅ LAD NU VÆRE. Måske rammer dine slag hårdere, end du tror. Og hvad får du egentlig ud af det? #normaliseramning #jatiloffentligamning #hvaderdinmening Ps. Tak til alle de dejlige mødre, der har delt deres baby og babs med os. Jeg ved ikke med jer, men jeg bliver helt rørt og ramt af nostalgi <3 Læs også mine oplæg JA til offentlig amning - frem med mælkepatterne! og Jeg føler, at jeg begår overgreb på min søn.

Synes godt om

Kommentarer

MigogminTinderbaby
MigogminTinderbaby,
Det ville jo være FANTASTISK!
BABYby
BABYby,
Det er ufatteligt at der findes mennesker derude som kan have så stærk en holdning imod noget som er så naturligt. Som du også siger så er en mor der amme sit barn noget af det smukkeste og livgivende. Tak for den smukke billedeserie
babyby.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229