Sådan ser efterfødselskroppen i virkeligheden ud - 40 mødre viser sig frem!

6 slags mødre INGEN bryder sig om

12699303_10153588433413952_1412439253_o

Mødre der tror, de er bedre end alle os andre: Når jeg betror en mor-veninde om, at min bedre halvdel og jeg hver anden aften er ved at rive hovederne af hinanden, smækker med dørene og øver grimme franske gloser, så gider jeg sgu da ikke at høre på, hvor latterligt meget dig og din vatpik-kæreste altid hygger sig efter babys sengetid, som i iøvrigt altid overholdes. For både dig og din tøffelhelt af en kæreste er begge to fyldt med overskud og kunne aldrig DRØMME om at forsømme parforholdet, da dette ville gøre jer triste og dermed til nogle dårlige forældre, der ikke var i stand til at være der for jeres eget lille barn… Hmm.. TAK for støtten Frøken Jeg-er-bedre-end-dig!

Mødre der tror, de ved bedre end alle os andre: Som nybagt mor er et af dine store ønsker, at dine lange, trætte arme/patter kan få lov til at hvile i bare 5 minutter, mens du fredfyldt kan smide din slatne røv ned i kummen og dreje en vase eller to. But how? SKRÅSTOLEN.. Genial stol som næsten altid virker for os. Men selvfølgelig LIGE den dag din irriterende, bedrevidende mor-veninde kommer forbi, gider ungen ikke sidde i stolen. Og DÉT kan Mutter-klog godt give mig en forklaring på.. For hjemme hos dem, har de nemlig slet ikke nogen skråstol. Sådan en en dum tingest er nemlig PÅ INGEN MÅDE ergonomisk korrekt. Babys ryg bliver simpelthen ødelagt. DERES lille Malthe ligger altid bare på gulvet på maven, og det er simpelthen DERFOR at hans ryg og nakke er så stærk, som den er… GÅ HJEM.

Mødre der tror, de bor bedre end alle os andre: Vi ved alle sammen, hvem jeg snakker om. INSTAGRAM-MØDRENDE hvis hjem er så lyse og skinnende, at man skal have solbriller på for ikke at skade øjnene, når man scroller ned gennem deres profil. Fair nok, at man godt kan li’ den minimalistiske stil, at alle andre farver end sort, hvid og grå afskyr en, men når hver EVIG eneste billede blot indeholder en hvid væg og så kun 20 procent af den ting(måske en kähler vase) i vil skrive om, så mister jeg sgu lidt interessen i jeres liv, som i desuden forsøger at fremvise som værende fyldt med overskud, idyl og lykke. Og hvis i virkelig vil vise et billede fra hverdagen #udenfilter, så narrer i sgu kun jer selv, når fotografiet forestiller din lille baby Alba i tøj fra Mini Ridoni(!?!?), der sidder i sin hvide Evomove barnestol(for du var for sej til at vælge trip trap stolen), i mens hun grisser med makrel UD OVER DET HELE på dit lyse REDIGEREDE gulv, der på billedet på ingen måde ser ud, som det gør i virkeligheden. Jeg er ikke fan.

Mødre der tror, de giver deres børn bedre mad end alle os andre: Efter 3 1/2 måned som nybagt mor, 7000 tårer, 375 udmalkninger på den elektriske maskine og en stofskiftesygdom der fuldstændig ødelagde min mælkeproduktion måtte jeg opgive kampen om at blive ved med at amme. Det kunne ganske simpelt ikke lade sig gøre. Og min lille dreng var efterhånden dybt ulykkelig, sov sjældent mere end en halv time af gangen om natten, og han var faldet markant på vægtskalaen. Så jeg går selvsagt 100% over til at være flaske-mor. Jeg er selv overbevist om, at det er mindst lige så fint for barnet at få flaske, men jeg var bare netop blevet glad for at amme og havde endelig lært at nyde de små amme-stunder. Nå.. Nu til sagen. I en samtale med andre mødre lufter jeg mine følelser omkring dét at måtte opgive amningen. Og så er der selvfølgelig ALTID en eller anden lorte-mor, der har det pisse dårligt med sig selv, der lige skal træde på den der ligger ned i et forsøg på at kunne holde sig selv bare lidt mere ud!?! Den nederen mor fortæller mig, at hun da godt kan forstå, hvis jeg er knust over det. For havde det være hende, så havde hun altså ikke bare lige sådan uden videre givet op efter så kort tid(!?!!!??!!!).. HUN havde ihverfald tænkt sig at amme sin lille guldklump indtil han selv siger fra. Og HELST et år ligesom Sundhedsstyrelsen anbefaler, for det der modermælkserstatning skal HENDES barn ihvertfald ikke ha’.. ..Imens sidder hun og smiler falskt til mig og ager mig på armen: “Så det kan jeg godt forstå, at du er rigtig ked af!” ..Gå i terapi. Du er ond!

Mødre der tror, de kender andres børn bedre end alle andre:
Jeg tror ALLE mødre kan nikke genkende til ikke at bryde sig om den her type.. De belastende mor-typer som på mystisk vis kan læse alle børns tanker. Typen der – efter sin egen mening – har bedre styr på, hvordan DIT barn har det, end du selv har. “Uh, han fryser da. Skal han ik’ have noget mere tøj på”, “Jeg tror han er sulten. Giv ham da lige lidt mad.” Eller endnu værre er faktisk, når de snakker direkte Til DIT barn: “Nåårhh, har mor bare holdt dig vågen hele dagen. Så er du bare helt træt og pyldret?”, “Sulter mor dig? Kan hun så lige finde babsen frem og gi’ dig noget mad..” Ej, aller værst er det faktisk, når de taler FOR dit barn ved ligesom at ligge stemme til babys handlinger: “Mooooaar.. Tag mig op. Jeg gider ikke ligge hernede mere.” Det skal stoppe. NU! Ej, okay.. Den sidste kan jeg måske godt finde på at gøre lidt nogle gange.. Men mest for sjov, og kun til folk jeg kender 😀

Mødre der altid har det værre end alle andre: Mor-typen hvis problemer altid overgår dine, hvis du betror hende dem. Har du bækkenløsning og problemer med at gå, så kan hun SLET ikke gå. Varede din fødsel i 37 timer, så varede hendes 5 dage. Ammer du 4 gange hver nat, så ammer hun HVER TIME.. Har du ømme brystvorter, så er der blødende sår på hendes. Har du dårlig mave et par dage, så døjer hun ALTID med dårlig mave. Tager du 8 panodiler dagligt efter fødslen for at lindre smerterne, æder hun et helt apotek hver dag. Uanset hvad.. Så har denne type mor det ALTID værre end dig. SÅ belastende.

Min teori er, at de ovenstående 6 typer irriterende mødre rigtig ofte er én og samme person. En person der har behov for at hæve sig selv over andre. En mor der har brug for at alt ud af til skinner og stråler. Et menneske som ikke bryder sig om at kigge ind af. En kvinde der gemmer sin ulykkelighed i dyrt babytøj, designer møbler, mærkevarer og manipulerede billeder. En der shopper, når humøret er nede, for det må hun godt. ..Hun har det jo hårdt. En mor der måske i bund og grund er rigtig usikker på sig selv og hele tiden prøver at være likeable, fordi hun i virkelighed er så mega nervøs for, at der ikke er nogen, der kan li’ hende. Synd for hende.

Lad mig lige understrege, at jeg bestemt heller ikke er helt hellig. Jeg er 100% typen, der tit har ondt af mig selv, og det er sgu da også pisse frastødende. Og jeg øver mig i ikke at opstille og redigerer mine billeder alt for meget, selvom jeg får kvalme af alt for store kontraster, for mange detaljer og mørkt lys. Lidt OCD er man vel altid.

God dag!

Ps. HER kan du også læse om verden mest RØV-irriterende ting, du kan sige til en nybagt mor! Mon ikke du er enig!?

24 kommentarer

 • Tina

  Ha ha ha, åh gud du er sjov altså 🙂 Og du har så ret!! Altid faktisk! 🙂 Mine babser opgav allerede amningen 14 dage efter min dreng blev født. Med den størrelse de havde fået sig, sku man ellers tro de var klar til at brødføde et hold trillinger! Men nej. Jeg prøvede at pumpe, og købte endda et svine dyrt elektrisk apparat til at lege Nora malkeko med, men der var bare intet at komme efter. Min dreng er lige blevet et år, og trives noget så fint! Og jeg har haft en glad dreng der har spist og sovet rigtig godt altid. Og har ku efterlade ham hos Daddy og drikke rødvin med veninder. Muligvis politisk ukorrekt, og er sikker på at amme mafiaen ville fængsle mig, men mor har også ret til tøse sludder og rødvin. Bum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] historie (Citat: fra Alexandras egen blog) Efter 3 1/2 måned som nybagt mor, 7000 tårer, 375 udmalkninger på den elektriske maskine og en […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må bare sige… f*cking spot on. Jeg er ernöringsassitent og jeg vil bare vöre den der perfekte mor det laver hver måltid til mit barn fra grunden af äkologiske råvarer ect ect… Men bare 2 måneder ind i mit liv som mor begyndte jeg se at når den dagen kommer vil det ikke vöre en realitet. Den tiden findes ikke. Og det tager jeg så op i vores möødragruppe, hvor jeg så sku næst indtil skamme mig fordi jeg fodrer min datter semper færdig mad og gået over på flaske efter 6 måneders alder da min mælke-tank løbte tør. og ikke snakke om dagpleje vs. vuggestuen debatterne det været i vores gruppe. Jeg er langt fra perfekt. men det er sku mange det så gerne vil være perfekte og der har stærke meninger om livet som mor. Alle er forskellige men og pointere det er bare så forbandet irriterende og høre på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Som min søde sundhedsplejerske sagde til mig: “En god mor sidder ikke i brysterne”☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nemlig. Den kommentar har jeg også altid husket mig selv på. For det er jo sandt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miss Mummi

  Der er absolut intet i vejen med MME! Ellers solgte de det vel ikke i butikkerne.. Jeg hader amme-mafiaen. Bevares jeg synes amning er smukt og naturligt, når det virker.
  Jeg er min tidligere chef evigt taknemmelig, for hendes sidste ord til mig inden jeg gik på barsel var; “der er ingen babyer der er døde af at få en flaske!” Nå ja; og; “barsel går ikke ud på at støvsuge.” Tjek og tjek.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Er nybagt mor (i øvrigt også med fyr jeg matchede med på tinder), og elsker din blog! Nr. 5 er klart den værste! Min kærestes farmor er sådan, og det er PISSE irriterende! Især når de belastende kommentarer kommer fra én, der var babymor for over 50 år siden, og selv gjorde ting som at ryge og drikke i graviditeten..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, hvor lækkert med flere Tinder-mødre! 😀 Ja, den ældre generation har det ofte med at blande sig og komme med latterlige inputs. Gad vide om vi også bliver sådan en dag? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie ASM

   Det tror jeg, man gør. Desværre. Jeg kan HUSKE min mor brokke sig over min mormors indblanding – ikke som baby, men som barn. Nu er jeg snart 24, og nu begynder min mor kraftedeme før vi overhovedet har børn. Det er the circle of life…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   åååh nej. Jeg vidste det bare 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mags

  Halle-fucking-luja!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   ELSKER det udtryk. Det må jeg bruge i mit næste indlæg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej du! Forhelvede du har ret! Især de skide perfekte instagram mødre. Helt ærligt… Hvad får man ud af at udstille sådan nogle perfekte billeder som i øvrigt er urealistiske! Jeg vil i hvert fald ikke vide hvad baby får at spise. Det må være lyst mad. Måske hvidt brød? SUNDT! Hihi. Super godt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg forstår det heller ikke. Men jeg gætter på, at det giver dem en eller anden mærkelig form for ro i hovedet. 😀
   Og mange tak i øvrigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Unni

  Hahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  fedt indlæg !
  jeg er ny blogge, så håber du kan hjælpe mig: jeg kan simpelhen ikke få min instagram som sidebar eller som widget. jeg har gjort som der står man skal men den laver bare underlige tegn 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mange tak 🙂
   Ihh, jeg ville ønske jeg kunne hjælpe dig Line, men jeg er faktisk selv ret ny i blogverdenen og fatter INGENTING af, hvordan man ordner sidebar og alle de der ting.. Så jeg har bare fået en til at ordne det for mig.. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • line

   Haha 😀 okay, bare iorden

   Det må jeg prøve også så, hihi

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • masja

  Ååååh kender godt de typer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Elsker elsker elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak signe 😀 Er glad for, at du ka’ li den 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser efterfødselskroppen i virkeligheden ud - 40 mødre viser sig frem!