5 klamme ting folk gør i skjul, som de ikke vil indrømme.

5 latterligt søde videoer, der får mig til at grine!

12788058_10153617063703952_2036045637_n

Okay, måske er det fordi det er MIN søn, at jeg synes nedestående videoer er GENIALE.. Men nu deler jeg dem alligevel med jer.. I pisse dårlig kvalitet, for jeg fatter ingenting af den her teknik. Faktisk er det meget muligt, at i overhovedet ikke kan åbne filerne, men så fik jeg da spildt 5 minutter af jeres tid på det. Jeg undskylder på forhånd, hvis dét er tilfældet 😉

 

 

Ps. Det øverste billede er bare et mega Random face-swap foto af min kæreste og jeg. Jeg Kunne ikke finde ud af, om man skulle vælge et billede også, eller hvordan det lige fungerede med de videoer der.. #lidtnyibloggerverden

 

Hvis i synes, at det her indlæg var røv-sygt, kan i istedet for se alle de flotte billeder, jeg har indsamlet af efterfødselskroppe HER, eller du kan læse om – OG SE – en virkelig flot fødsel lige HER

 

2 kommentarer

 • Julie

  Jeg fulgte Kia(fierceogfattig)s link og kom ind på din blog for første gang i dag. WOW en god blog, jeg har lige læst alle dine indlæg igennem. Du er for nice!! Hvor er det fedt at du bryder tabuer, og samtidig virker både intelligent og sjov! Jeg ville ønske at alle var så ærlige som dig, det ville være meget sjovere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, TUSIND TAK 😀 Det var virkelig et lækkert kompliment at få. Det varmer.. Meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 klamme ting folk gør i skjul, som de ikke vil indrømme.