Et traume fra min fortid #Del 1

5 klamme ting folk gør i skjul, som de ikke vil indrømme.

image

Klør sig i numsen. ..Under bukserne. Vi kender alle sammen det der med, at vi går ned langs gå-gaden blandt et hav af andre mennesker, og PLUDSELIG så klør det bare HELT VILDT meget bag i. Ikke bare på ballerne, hvilket hurtigt kunne ordnes uden at tiltrække alt for meget opmærksomhed, men HELT OPPE i/omkring numsehullet. Okay, hvis i ikke kender det, er det her virkelig pinligt for mig. Haha. Anyhow.. Det er ikke nok bare at klø uden på bukserne. Den ulidelige kløe forsvinder først idet, du får lusket hånden ind under bukserne, skubbet dine g-streng eller boksershorts til side – eller får presset dem godt ind i hullet – og giver den gas. En aktion der ofte kræver, at du bagefter anvender lidt vand og sæbe til klør-fem. Personlig beder jeg altid min kæreste om at gå bagved mig, når nummi klør. Så kan han da ihvertfald lige dække det værste.

 

Piller bussemand. Jeg gør det ofte. Også foran familie og venner. Det er da bedre, at jeg sidder og gør det direkte istedet for at sidde og lade som om, at min finger bare lige pludselig smuttede op i næsen for derefter at glide ned i mine bukser, så bussemanden automatisk faldt af min finger. Alle ved, hvad du laver. I offentlig transport, store forsamlinger eller lignende er jeg selvfølgelig anstændig og skjuler det eller lader Hr. Bussemand blive oppe i hulen og hygge sig et par minutter endnu.

 

Lugter sig under armene. Det stinker af sved, og du bliver pludselig i tvivl om, hvorvidt det er DIG, der lugter af sur overtrækstrøje. I stedet for at løfte armen op i vejret, for at finde ud af det, lader du som om, at dine arme er lamme og næsen klør for på den måde at finde ud af, om du er den, der trænger gevaldigt til et bad. Jeg er nok lidt mere den klamme og direkte type, der løfter armen og beder veninden eller kæresten om at tage en sniffer under MIN armhule, og give mig en ærlig respons. Det er da ikke pinligt!?

 

Prutter.. Offentligt. Måske har du Tømmermandsmave.. Måske har du været på date og holdt dine gustne gasser inde i flere timer, eller måske er du bare typen der SKAL af med lidt lækkert luft en gang i timen. Uanset hvad er du nu i et propfyldt søndagstog, en kæmpe biograf med ene af jævnaldrende folk eller en fin restaurant med din tinderdate. OG DU SKAL I DEN GRAD PRUTTE. Ikke bare én prut. Men mange.. Hele tiden. Så du lusker den forhåbentlige lugtfrie fis ud under den ene balde, mens du hoster eller griner ualmindeligt højt. Så er lyden i hvert fald afdækket. Lugten kan man kun bede til Gud om, ikke er så slem, at folk nævner det. Og hvis den ER det, så skynder man sig selv at gøre opmærksom på, at der godt nok er en, der sidder og lukker gylle ud, for at fjerne mistanken fra dig selv(?!) ..”Ej, fy for helvede, hvor der stinker. Der er jo en, der skider for sygt. Puuuuha!” Jeg er begyndt på at indrømme det. Hvorfor ikke? Det er jo bare en prut. Måske det er en dårlig ide på en date. Der ville jeg nok nærmere gå efter mottoet:”Lyv, lyv, lyv”. Og hvis ik’ det virker: “benægt, benægt, benægt”.

 

Skider. Vi kender alle sammen det med, at vi bare VIRKELIG har brug for at tømme ryggen, men vi er enten IKKE i nærheden af et toilet eller også har vi låst os ude. Så der er man så.. Maven kramper, sveden pibler ned af panden og det skal bare være NU. Hvad gør man? Man løber ind i den ulåste garage, længst henne i hjørnet ved værktøjet, der aldrig bliver brugt, og ligger en ordentlig dej på det kolde beton gulv. Når broder Lort har lagt sig godt til rette, finder man en sort, fyldt affaldssæk og placerer den OVEN på Lorten. Din nu tilfredse numse bliver tørt med lidt gammelt avispapir, der alligevel skulle smides ud. Det er der ALDRIG nogen der opdager..

PS. Den sidste er selvfølgelig en joke. Det er kun mig, der er så klam. Jeg var 10 år gammel og havde seriøst ONDT i maven. Da pølsen et par uger senere blev fundet, benægtede jeg og gav mine små brødre skylden.

Hvis du vil læse mere om pølser, kan du læse mit meget direkte indlæg om mit første STORE toiletbesøg efter fødslen. Puuhaa!

4 kommentarer

 • Charlotte

  Jeg er så vild med din måde at skrive på, du skriver det vi alle tænker!!!!
  PS “alle” har vel også skulle tisse eller lave “stort” i et solcenter og liiiige låne skraldespanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det har både jeg selv og flere af mine veninder ihvertfald gjort mere end én gang 😀

   Tusind Tak Charlotte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CJ

  Jeg grinte højt, mens jeg læste dette indlæg. Alt passer lidt for godt på mig. Måske lige med undtagelse af den allersidste, har dog ikke skidt i en garage..
  Men jeg har engang tisset i en skål, i min eks’ gamle lejlighed han havde med nogle roommates. Han var taget på arbejde, og jeg skulle virkelig tisse! Men hans ene roommate var nået ud på badeværelset først, og gået i bad.. I mindst en time! Det kunne jeg ikke holde til……

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Okay, det er næsten lige så klamt. 😀 Haha. Jeg har også tisset i en skraldespand i et solarie, fordi der ikke var noget toilet. Bare ærgerligt for dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et traume fra min fortid #Del 1