Min graviditet i billeder

2 kg og 23 cm er smidt på 9 dage!

12666448_10153558102133952_439349639_n
Fucking ENDELIG skete der lidt med vægten! Som følge af et stofskifte, der er så lavt, at jeg bliver medicineret for det, har det været nærmest umuligt for mig at smide de overflødige graviditetskilo.. Pisse frustrerende, når der stadig sidder 10 kg ekstra guf på sidebenene. Men NU fandt jeg noget, der har hjulpet mig i den rigtige retning: Det populære C9 program.

I løbet af de 9 dage smed jeg 2,1 kg og 23 centimeter. At jeg så er blevet lidt fladpattet fordi 7 af centimeterne røg over brystet, er der jo ik’ så meget at gøre ved. Jeg må jo gøre op med mig selv, hvad jeg helst vil have; trætte patter eller hvalpefedt som en 12-årig, der spiser lidt for mange flødeboller? Og jeg valgte de trætte patter.. ..Ej, det er faktisk slet ikke slemt. Okay, faktisk kan man næsten ikke se forskel fra før, men er sgu lidt bekymret for deres rejse syd på, i tilfældet af, at jeg skulle være så heldig at komme af med 5-6 kilo mere..

Anyways.. Hvad går det berømte C9 program ud på. Det varer – som navnet antyder – 9 dage. Det er sgu til at overskue. Selv for mig, som har den absolut ringeste selvdisciplin! Ej, men det er ikke engang løgn. Jeg er typen, der 7 gange om året forsøger at slæbe min dovne krop gennem en latterlig og ekstrem tåbelig suppe-kur, for så at ende ud med at have produceret 15 liter suppe, der kun bliver spist af i halvanden dag, da jeg på dét tidspunkt allerede er så træt, sulten og udmattet, at jeg bare er NØDT til at købe en kæmpe fed burger på yndlingsrestauranten Halifax og kaste den i mig for at vågne op fra de døde igen. Tydeligvis en lorte kur, når kroppen reagerer på den måde.

..men heldigvis skulle det ikke være sådan med C9 programmet. De to første dage er røv-hårde fordi man hovedsagligt kun lever af kosttilskud. Derudover må man spise lidt fra en liste, der er fyldt med masser af frugt og grøntsager. Så helt ulideligt bliver det altså ikke. Når man så rammer dag 3-9 får man stadig kosttilskud OG et virkelig tiltrængt aftensmadmåltid på hele 600 kalorier! Det lyder ikke af meget, men hold nu kæft, hvor er det LUKSUS at spise sådan en god portion dejlig mad hver dag. Faktisk var min altædende dunk lynhurtigt blevet vandt til ikke at fyre mad i hovedet hver andet minut, så jeg kunne nærmest ikke spise op, da jeg så endelig fik lov til at indtage noget.

På trods af det lave indtag af kalorier var frøken skeptisk her, under 90 procent af forløbet frisk og fyldt med energi. Præcis hvad jeg havde hørt fra mine andre mødre-veninder, der også har taget rejsen med C9. Det er åbenbart en sindssygt populær kickstarter mod en sundere livsstil for nybagte mødre, der lige har lagt sig “lidt” ud i graviditeten. Forståeligt – for lortet virker!

Og NEJ, man tager ikke det hele på igen efterfølgende. Det er nu ca. en uge siden jeg afsluttede programmet, og jeg har blot tabt mig yderligere 200 gram. Det er netop dét C9 k gør; den giver dig et spark i den rigtige retning. Du lære at kontrollere din søde tand, dit behov for at spise hele tiden og sidst men ikke mindst så finder du VIRKELIG ud af at sætte pris på dét mad, du indtager. Genialt.

Shit en vammel salgstale, men jeg er sgu bundærlig og mener hvert et ord. Derfor får i også lige de knap så fede informationer med.. Det anbefales at man træner 30 min hver dag. Lavintensitet-træning. Jeg dansede lidt rundt herhjemme i stuen til Fede 00’er hits, som en anden retarderet tøs med bar røv og hængepatter. Det synes lille E var vældig sjovt. Og okay, et par af dagene fik jeg det sgu ik’ lige gjort. Og det går nok også. Ingen stress!

Udover det så snød jeg altså lidt. TYPISK mig. Fik en veninde på besøg som havde taget en KÆMPE æske chokolade med til mig. Tak for lort. Lidt senere på aftenen, da ingen så det, fandt jeg en stol frem, slæbte den ud i køkkenet og fik fat i æsken, som jeg havde gemt aller bagerst på det højeste skab, vi har. 3 gange bar jeg stolen frem og tilbage fra stue til køkken, fordi jeg liiiige skulle have EN mere..

Og nu når vi snakker om at have rygrad som en regnorm, kom jeg da også til at drikke en drink eller 4 lørdag aften, som en hel måned i forvejen havde været sat af til at min mødregruppe og jeg for første gang skulle ud sammen UDEN babyer. Ups.

Men hey. Næste dag fandt jeg motivationen igen, og jeg nåede i mål med et tilfredsstillende resultat.! Jaaaahh, jeg er så stolt af mig selv og er fit for fight til at smide det resterende waller-fedt, jeg render rundt med 🙂

Hvis i har spørgsmål eller er interesseret i at få fingrene i C9-programmet, kan i finde det  hos søde Lise på facebook HER eller på Instagram HER. Lise og jeg mødtes omkring Jul, hvor hun introducerede mig for produktet og hun har hele vejen igennem støttet og hjulpet mig. Hun sender C9 uden leveringsomkostninger og har 90 dages fuld tilfredshedsgaranti. Så hvis du ikke bryder dig om det, får du altså bare det hele refunderet! Ingen pis der.

Held og lykke til alle jer, der har mod på C9. Herfra er der i hvertfald No Regrets!

Indhold i C9 box

Indhold i C9 box

PS. Jeg ved at mange frygter at kosttilskudspræpararterne smager af lort. Det gør de også. Men de kan mixes med friskpresset juice eller bær, og så er det sgu ikke meget værre end at drikke lidt sur mælk eller en kold kop kaffe 😉

 

Sponsoreret indlæg

3 kommentarer

 • MigogminTinderbaby

  Ja, det har jeg egentligt. Men har ikke fået gjort op med mig selv, om jeg tør dele dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Har du før/efter billeder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det har jeg egentligt. Men har ikke fået gjort op med mig selv, om jeg tør dele dem

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min graviditet i billeder