Du ved, du elsker din kæreste når..

Jeg ville være Hot Mama – Ikke en slasket Hval!

27 kg tog jeg på i graviditeten! Jo jo, den er god nok. 27 KG! De sidste mange uger i min graviditet var det ikke engang muligt at klemme min store, slatne røv ned i mine graviditetsbukser længere!? Endnu værre var det faktisk med mine fedt-knæ, der var så tykke, at de ikke kunne være i nogle bukser overhovedet! Mine ben var ikke længere to flotte stænger, der fint blev mindre i omkreds ved henholdsvis knæ og ankler. Nej, jeg var nu den lykkelige ejer af to massive teltpæle udstyret med en elefant fod i hver ende, der tydeligvist var groet en skostørrelse eller to, eftersom klipklapper var det eneste, jeg kunne presse mine kæmpe plader ned i.

“Det smider du hurtigt igen”, sagde min optimistiske jordemoder til mig konsultation efter konsultation. Fedt mand! Så bliver jeg bare ved med at proppe min grådige mund med Spangsberg flødeboller og lakridspiber og ignorerer det faktum, at jeg stort set har været sengeliggende siden uge 7 og stadigvæk er det.. God plan. Ej, men helt ærligt. Man kan jo ikke overskue at gøre noget ved det, når hver en bevægelse i kroppen gør ondt, og man knap kan magte at gå på toilettet… ..Hvilket i øvrigt er fucking irriterende, når blæren bliver fyldt hurtigere end du kan nå at sige “BØH”. Samtidig har man så PISSE ondt af sig selv, for shit hvor er det ubeskriveligt hårdt og krævende at gro et menneske! Det er jo vanvittigt. Så derfor må jeg da godt lige spise lidt is til dessert.. ..eller lidt pizza til morgenmad.. Det har jeg jo fortjent.

Jo mere fed du bliver, jo mere opgiven og doven bliver flodhesten. For NU kan det sgu da være ligemeget. Dén tanke overhørte graviditetsvæsken, der i de sidste 4 uger pludselig pibler frem i alle kroppens dele for at tilføje endnu 10 kg til den “lille” stakkels krop, man ikke troede kunne blive mere tung og ucharmerende. Note til dig selv: “Du kan altid blive mere klam at se på!”

Det er i dag knap 5 måneder og et ødelagt underliv siden jeg skød ungen ud af det ALT FOR LILLE fødehul! Shit. Skete det virkelig? Nå, men de første 12-13 kg røg hurtigt af i løbet af et par uger – helt af sig selv. Og derefter skal jeg satme love dig for, at det gik langsomt!! Og med en diagnose der lyder på behandlingskrævende lavt stofskifte, gør det sgu ikke nemmere for Fru Slattenpat at smide de ekstra kg. Åh Gud.. Jeg skal være tyk for evigt. Er stadig 10 kg for stor og panisk angst for at rende ind i x-kærester og gamle tinder-dates(det lyder så uskyldigt) for at de skal se mig og tænke: “Thank good at jeg ikke blev sammen med hende, for hun er da lige faldet 7 trin på skalaen”.. Og jeg ved ikke, hvad det er for en skala, men jeg er sikker på at mænd har et eller andet pointsystem oppe i hovedet, og jeg vil altså helst ligge højt! Sørgeligt men sandt.

Havde der nu i det mindste været lidt muskler inde bag mine 40 kg fedt, så kunne jeg bedre forene mig med flodhestekroppen.. Men jeg er et stort stykke ‘walder’, sagt på godt jysk! Og nu er der kun én måned til julefrokoster og nytårsaften, hvor jeg skal ud blandt rigtige mennesker og ikke kan redigere mig pæn, udelukke de grimme vinkler eller ligge et filter på, der utydeliggør min lille dobbelthage, farmorarmene og mine kære håndtag.. PANIK!! Så nu er jeg startet i fitness i håb om, at fedtet bare rasler af mig i løbet af et par uger.. Som om.

For at være ærlig er jeg pisse misundelig på alle dem, der kun tog 10-15 kg på i graviditeten.. “Jeg smed det hele efter et par uger..” Det er sgu da klart Frøken Irritationsmoment! Det er jo ren baby, blod og væske.. Og okay, måske 3 kg fedt. Wow, hvor sygt? Endnu mere frustreret bliver jeg over alle dem, der havde lovet mig, at amning var den bedste slankekur! Ikke en skid. Amning gjorde mig træt og lækkersulten.. Ikke ligefrem noget der hjalp der hjalp på vægten.. Ja, misundelse er en grim ting. I know.

Kender i de der billeder, man tager på Snapchat af sine ben, der slapper af i sofaen eller på sengen? Det gør jeg ikke mere. Kender i så de der billeder, man tager af en selv oppefra for at syne tyndere og mere harmonisk i ansigtet? Det gør jeg hele tiden. Eller når man altid kan finde en god grund til at trutte munden foran kameraet eller kun medtager halvdelen af ens ansigt på billedet? Det er mine yndlingstrix! Og det lugter Langt væk af usikkerhed.. Glæder mig til den dag, jeg bliver mig selv igen og får min gamle krop tilbage. Lige nu føler jeg mig fanget i noget, der ikke er mit! Jeg er dog hundrede procent overbevist om, at jeg ikke er alene derude. Hvem vil ikke gerne rende smækker-lækker rundt på gaden med en lille nyfødt i barnevognen, mens folk vender hovedet efter en og tænker: “MILF!”

image

7 kommentarer

 • Christina

  Bedre sent end aldrig ikk? 🙂

  Jeg fordoblede(!!!!) min kropsvægt da jeg var gravid.
  Og han sad ALLE vegne. På lår, røv, hals, mave, kinder, hænder, fødder.
  Jeg troede aldrig jeg skulle smide de kilo igen. Men.. Det gjorde jeg. Langsomt. Stille og roligt.

  Min krop er overhovedet ikke ligeså spændt op til lir som før. Men med tøj på ligner den i høj grad sig selv.
  – eller det gjorde den. For nu er jeg gravid igen, 1½ måned til termin. Og denne gang er jeg klogerer. INGEN guldkarameller til aftensmad, lidt motion hver dag. Og bebs sidder lige midt på maven, har so fra kun kostet mig 10kg på vægten. Dét er altså ret motiverende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Ej hvor er jeg glad for at læse denne artikel! Har der jo på samme måde, mht kroppen. Har aldrig været usikker eller holdt mig selv tilbage før, som efter min graviditet. Jeg føler ikke at jeg er mig selv mere. Jeg venter på at der sket et mirakel, så jeg får mig selv tilbage igen og min flotte pæne rene hud, vil jeg også have tilbage! hvor er det skræmmende! Og jeg tog faktisk kun 16-17 kg på under graviditeten, (fødte også 5 uger før tid) men har ikke tabt det hele endnu og er stadigvæk slatten over det hele og jeg har satme gjort meget for det! Fitness, kur og kosttilskud. øv! Havde håber på at jeg var en af de overskudsmødre, som kunne klare det hele! Som bare stod knivskarp efter 14 dage, som nyder at vugge sit 12 kg barn i armene til han falder i søvn, som var klar med aftensmaden når manden kom
  Hjem og meget mere. Men nej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvis du finder en mirakel-kur så sige lige til 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ha ha, genial beskrivelser… Har det på fuldstændig samme måde.. Min krop er som en står portion bolledej, og kan på ingen måde være i nogle af de fine julekjoler… 😉 og det er nu ned at være 9 mdr siden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Din blog er så sjov at læse, MEN bliver ærlig talt ret skræmt i forhold til at få børn, når jeg læser med.. Det virker som om man bare tager en masse på, intet søvn får og intet “mig-tid” har.. Det lyder på ingen måde rart håber dog det er noget andet, når man selv står i det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  I hear you!!! Og samtidig står min kæreste skarpere end nogensinde, fordi han under graviditeten ikke tog det vilde i byen, men i stedet valgte at træne ENDNU mere! Fedt, tak skat!!! Jeg mener det seriøst, mine ben ser tykkere ud end hans! Og jeg havde fandme lækre, tynde stænger! Engang. Øv. Jeg er fandme også bitter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er fandme belastende. Min kæreste måtte godt blive lidt fed eller få bumser i hovedet.. Det ville faltisk gøre mig lidt glad, selv om man ik må sige det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved, du elsker din kæreste når..