Første STORE toiletbesøg efter fødslen. Puuhaaa

Hopper alle mænd over, hvor gærdet er lavest?

Karl Smart aka min kæreste, har i disse dage en pilot-ven på besøg. Han synes det kunne være hyggeligt med en overnattende gæst i et par dage. Jo jo, det er da også vældigt fint, hvis bare Hr. Utilregnelig gad at overholde de aftaler, vi indgik, da invitationen fandt sted!

“Tulle, jeg skal nok hjælpe lige så meget som jeg plejer(Wow) og lade være med at lave rod i rytmen, når han kommer.” Hvor ligegyldigt det end må lyde, at der skulle komme lidt rod i rytmen, ved enhver forældre med en lille bebs, at rutiner er røv svære at opbygge og så vigtige at holde fast i. Nå, men naiv som jeg er, hopper jeg lige i med begge ben: “Ej, hvor dejligt. Jamen så kan jeg sagtens overskue det Basse. Bare lav en aftale.” Jeg har nemlig ikke sindssygt meget overskud for tiden, og mit stofskifte driller mig en del, så det er ret vigtigt for mig, at jeg ikke står efterladt alene med vores lille abekat, oprydning, opvask, you name it..

Den flinke pilot-ven har kun været her i en time og så starter kærestens undvigelses-show; et show fyldt med dårlige undskyldninger, smart ass-attitude, egoisme og sidst men ikke mindst .. ynkelighed. Lillemanden skal putte sin middagslur, og da han sover utrolig let og overfladisk kræver det et mørkt rum, en god bunke tålmodighed og en mor/far, der mere eller mindre er til rådighed under hele luren. Det fungerer allerbedst i vores kølige soveværelse med nedrullede gardiner og ro i lokalet. Pisse belastende – ja! Men det er dét, der virker og giver fisen den længst mulige lur. Her kommer problemet så.. En af os skal blive indenfor, mens den anden får lov til at gå ud i den varme middagssol her på Tenerife og sole, SOVE, snorkle, SOVE, svømme, SOVE eller hvad hjertet ellers måtte begære. I dagens anledning er der selvfølgelig Fucking godt vejr!

“Tuller, vi tager bare allesammen ud. Så må lillemand bare undvære sin lur. Eller vi kan prøve at få ham til at sove i barnevognen?” Undvære sin lur? Are you fucking kidding me? Og sove i barnevognen udenfor i lys, varme og larm fra retarderede små møgunger, der råber om kap for at få mors og fars opmærksomhed. Nåerh ja, for det har vi ikke prøvet ca 10.000 gange før, for hver gang at ende ud med en baby, der kun sover 30 minutter og pyldrer resten af dagen. Fremragende ide! Klaphat. Ej, men undskyld mig.. Men det er jo ikke første gang, at kæresten forsøger at springe over hvor gærdet er lavest, for at kunne opfylde sine egne egoistiske behov, så jeg bliver måske lidt mere pissed end hvad rimeligt er?! Vi kan jo ikke allesammen være fornuftige harmoniske mennesker, med kontrol over vores handlinger.

Jeg har selvfølgelig lovet min kæreste, at jeg nok skal tage lille E så meget som muligt, så manden kan få tid sammen med sin Buddy. Men jeg har også forberedt ham på, at jeg OGSÅ fik brug for nogle timers aflastning nu, hvor han har Fri. Det var meget tydeligt at vi begge to sygt gerne ville have timerne i middagssolen. Så farmand smed det uretfærdige kort; han benægtede sandheden over for sig selv, pilot-vennen og mig.. “Han er slet ik træt. Han gider ikke at sove nu.”, siger min kæreste – smart i en fart – og kigger på lillemanden, der hænger med slatne arme op af far og har røde render under øjnene. Hr. Tarvelig ved udemærket godt, at hans lille skid er træt, og han ved også godt at jeg i netop denne situation ikke vil tillade, at E ikke får sovet.. Klog mand.

Men ja ja, så gør han mig til den sure ko og overbeskyttende mor, der ødelægger alt det sjove, da jeg kræver at baby altså SKAL sove og ER træt, og en af os bliver nødt til at blive i lejligheden og putte ham.. Det ender selvfølgelig med at jeg må tage over for at få tingene som jeg vil ha det(læs: som vores baby vil ha’ det). “Bare fordi vi har fået en baby, betyder det ik’ at vores liv skal indrettes fuldstændigt efter ham”, siger min kæreste gang på gang.. Øøh, jo. Det er da en fejl i opdragelsen, at tro andet.?

Én ting er, at jeg synes vores bebs skal ha’ den søvn, han har brug for. Én anden ting er, at jeg ikke magter at gå rundt med en pylderrøv på armen resten af dagen, fordi min selvcentrerede mand(undskyld skat) synes, at han skulle ud og snorkle.. Nu!.. Så jeg giver mig – som sædvanligt – snupper Lillemand og hopper ind på soveværelset, der desuden lugter af råddent æg. Drengerøven tager gladeligt og stolt skylden for den lækre dunst.. Haha

Pilot-manden er godt klar over, at jeg er lettere utilfreds, så han lister stille ind til mig inden han smutter og viser mig mulen. Som om jeg skal have ondt af ham? ..fordi han skal ned og snorkle i det gode vejr, mens jeg – træt og dårlig – IGEN tager putte-tjansen!? Dumme mand. .. For det virker. Jeg har en svaghed overfor hængemuler, og shit det bliver udnyttet herhjemme… Jeg kan ikke gøre for det. Jeg får ondt i hjertet, når jeg ser min kæreste være ynkelig.. Og det ved han. Irriterende egenskab jeg har!

Nå . Sommer summarum er, at jeg er pisse god, og mænd skal stoppe med at love ting de ikke holder, holde op med altid at hoppe over hvor gærdet er lavest og lade være med at spille smarte over for deres venner. Det er ucharmerende og irriterende! Når jeg siger ‘mænd’, er det fordi jeg generalisere ud fra alle de lignende historier jeg har lagt øre til fra andre nybagte mødre. Shit vi er seje. Og det er i også mænd. Jeg skal bare lige komme i tanke om hvornår, og så skal jeg nok skrive et indlæg om det..

PS. Min kære mand puttede E i går aftes, tog nattevagten i nat OG er nu her til morgen gået ud med barnevognen, Betteskid og pilot-vennen for at gå en laaaaang tur så mor kan hvile ørerne! Mon det er den dårlige samvittighed, der taler til ham.. Eller håber han på at få de berømte, varme middagstimer i solen igen? Det vil tiden vise 🙂

De er sgu da søde ! Han er nu go' nok, ham farmand ❤️

De er sgu da søde ! Han er nu go’ nok, ham farmand ❤️

8 kommentarer

 • Cellina

  TAAAKKKK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • masja

  Ej er så misundelig over i er så meget syd på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du kommer bare og besøger os Masja 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej! Nu har jeg tænkt på det i et stykke tid (har fulgt med siden første indlæg), bor I på tenerife? 🙂 og hvordan kan det være? Er det nemmest for ham jobmæssigt eller? 🙂

  Vh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det gør vi sådan on and OFF. Min kæreste arbejder der fast, så så længe jeg er på barsel, bruger E og jeg så meget tid som muligt på øen 🙂 Men vi bor på Nørrebro normalt, og det kommer vi(mig og bebS) til igen når min barsel er slut til sommer 🙂 Lige pt er vi lige landet i dk og skal være her den næste månede.. Skønt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sandra

  Du burde læse Hvornår er det min tur til at skrive. Genial og hylende morsom bog om hvor meget man må hade faren til sin nye baby og ved ikke om alle mænd hopper over hvor gærdet er lavest men min gjorde i hvert fald. Og jeg hadede ham dagligt de første 9 måneder af vores søns liv

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første STORE toiletbesøg efter fødslen. Puuhaaa