Bliver min baby så Bøsse?

Sådan ser Black Friday ud for en mor på Barsel..

Ungen i skråstolen, tænd for fjernsynet og frem med computeren! SÅ skal der shoppes. Disney Channel DO YOUR MAGIC! Underhold mit barn, så jeg kan fare forvirret rundt inde på nettet sammen med en million andre forbrugere og fyre en større formue af på livsnødvendige produkter, jeg UMULIGT kan undvære..

I takt med at babys stemmeføring minder mere og mere om noget, der kunne kaldes gråd, skrues der op for lydstyrken, så selv de døve kan lytte med. ”Se bassemand.. Se ind i fjernsynet..!”, siger jeg med en min sødeste lille babystemme og peger hen på kassen, som om en baby forstår, hvad det vil sige at pege..? For mor hun skal SATME shoppe. DET har hun fortjent. Her går hun HELE dagen herhjemme og knokler og slider. Og mor gør aldrig noget godt for sig selv.. Tud tud. Så nu skal hun sgu ha’, så hatten den passer!(Kan man sige det om gaver?)

Nu er der vidst ingen tvivl mere. Lillemanden ”snakker” ikke bare længere.. Han brokker sig heller ikke.. Han skriger nok nærmere. Sidste forsøg: Foden på skråstolen, og så bliver der ellers vippet med baby i sådan en grad, at man kunne blive i tvivl om, hvorvidt man lige har været skyld i ’Shaken Baby Syndrom’.. ”Ej, det må man ikke sige!” ..Slap nu af. Min baby har det fint.

Han vinder – som babyer jo altid gør – og kommer op af stolen. Op til mooaaar <3 ”Kom heeer lille skid”, siger jeg og løfter fisen op og knuger ham hårdt ind til mig, mens jeg kysser ham ca. 28 gange i hele hans søde lille hovede. Nu fik jeg alligevel lidt dårlig samvittighed(abe der holder sig for øjnene). Jeg fik selvfølgelig ikke købt én eneste ting. I virkeligheden kiggede jeg ikke engang, for alle de 17 minutter jeg fik til rådighed, blev brugt på at skrive dét her indlæg. Flot!

..Jeg kunne selvfølgelig heller ikke finde på at købe noget. Vi skal jo passe på miljøet… …

Lille E ser Disney Channel på tysk. Tak udlejer på Tenerife, for tyske kanaler.. !?

Lille E ser Disney Channel på tysk. Tak udlejer på Tenerife, for tyske kanaler.. !?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliver min baby så Bøsse?