Når Farmand (TROR) han tager nattevagten!

Så flyt dig dog! Jeg er gravid!

Et lille flashback til mit liv som flodhest, der for alvor gjorde det klart for mig, hvor latterligt egoistiske og ikke mindst selvcentrerede danskerne(okay, mange af dem) er!

Frøken Hval her er 32 uger gravid, og skal ud på en livsnødvendig tur med bus ind til byen for at skaffe et nyt lager af sodavandsis, lakridspiber og Spangsberg flødeboller. Ganske vidst er ruten højst 650 meter lang, men med slem bækkenløsningen og 5 liter væske i hver fod, er jeg nødsaget til at benytte mig af offentlig transport. Damn it!

”Bækkenløsning?? Hvad er det for noget?” Ja, der er åbenbart mange derude, der ikke forstår en skid af, hvilken sindssyg ømhed man kan opleve som gravid. Men nu skal jeg ganske kort skære det ud i pap, én gang for alle, så selv den nedre del af normalen fatter det!

Når du er preggo, udskiller kroppen et hormon, der medfører en eftergivelighed i ledbånd og led i dit bækken. Det kan resultere i nogle åndsvage stærke smerter i både Nummi og Fru Venus. Forestil dig 8 fald direkte på røven fra 7 meters højde samtidig med, at 10 møgunger iført stiletter på skift sparker dig i dåsen. Simultant med hvert spark får du, som en lille bonus, et kraftigt stød sendt ned gennem baller OG lår. Dét er bækkenløsning! Behøver jeg at understrege, at det medfører både bevægelsesindskrænkning og gangbesvær?

Nå, tilbage til busturen.. 65 meter har jeg hen til mit busstoppested(Ja, jeg har talt), og alligevel ligner jeg en, der kommer direkte fra 2 timers spinning i Fitness World. Udover det kommer jeg vraltende som en eller anden homoseksuel and, der har haft det lidt for sjovt til gårsdagens Gay Pride. MEN LAD DOG VÆRE MED AT GLO SPADSER, og let i stedet røven fra bænken, så jeg kan komme ned at sidde, mens vi venter på bussen. Tak!

Få minutter efter ankommer bussen, der som altid er fuldstændig propfyldt med mennesker. Man behøver ikke mange brikker at flytte rundt med, for at regne ud, at der ikke er plads til os alle sammen. Lorte København. Men koste det, hvad det koste vil. JEG skal med! Venter jeg på endnu en bus, risikerer jeg, at den øgede blodtilførsel i min livmoder samt den 10 kg tunge dunk bliver skyld i, at man nu kan kalde mig ’Sjatpis’ til mellemnavn..! Ikke et ønske, der ligger højt på listen.

Kun med nød og næppe får jeg mast mig(os) ind i bussen. Jeg er så heldig at komme til at STÅ lige bag en lidt for højtråbende gut, der tydeligvist mener, at hele bussen skal høre, hvor fucking awesome hans nye lejlighed er. Så dæmp dig dog, eller snak i telefon senere. Ko. Lige når man troede, at hovedpinen ikke kunne blive værre, omringes jeg af en fuldstændig afskyelig stank af parfume, der overdøver selv min egen klamme ånde, der stinker langt væk af våd hund, da min lorte graviditetskvalme er skyld i, at jeg har undgået tandbørstning de sidste 14 timer i bare frygt for at kaste op i lårtykke stråler. FØJ.

Ja okay.., Jeg er i situationen måske en lille smule oppe i det røde felt, selvom jeg, konfliktsky som jeg er, blot står og smiler sødt til folk, i håbet om, at de ikke skubber mig i maven. haha.. Men altså undskyld mig.. Hvorfor fanden er der ikke ÈN ENESTE, der kigger på mig og siger: ”Nu skal jeg flytte mig, så du kan sidde her.”? Det er jo ikke fordi, at jeg kun er 17 uger gravid, og man måske kunne være i tvivl om, hvorvidt jeg er bollet tyk, eller om jeg bare har spist lidt for meget kage!? 32 UGER! For helvede altså..

Nå, men blot et lille indblik i, hvordan livet som hormonel hval KAN være. I burde nu ikke være i tvivl om budskabet bag min tanker: Gravide(sammen med ældre og handicappede, selvfølgelig) burde have førsteret.. TIL ALT! Næst i rækken kommer selvfølgelig folk med små børn og barnevogn, men det er en helt anden snak.

Wooooosaaaahhh..

Kan man ikke se, jeg er gravid?

Kan man ikke se, jeg er gravid?

3 kommentarer

 • Martine

  Det er præcis sådan jeg tænker, når jeg handler ind. Jeg er 37 uger henne med bækkenproblemer og lyskenbrok og folk gider bare ikke flytte sig eller tage hensyn. I stedet tonser de bare ind i mig eller går ind foran mig så jeg bliver nødt til at gå en stor bue uden om dem. Også når det er foran dankortterminalen. Tsk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Ej hvor er jeg glad for jeg ikke var den eneste der tænkte sådan da jeg var højgravid 41 uger Ca og med bækkenløsning i bussen hvor der ikke er en der kigge og siger du kan sidde her for det er jo ikke fordi man ligner en model når man render rundt 27 kg tungere i høj sommer varme..
  Puha..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Farmand (TROR) han tager nattevagten!