Sådan ser Black Friday ud for en mor på Barsel..

Har du også kastreret din mand?

“Tuller er det okay, jeg lige går ud og barberer mig?”, hvisker min søde kæreste forsigtigt til mig, der netop lige har fået lillemanden til at sove. Jeg tager mig selv i lige at overveje, om han skal have lov til(??) at fjerne urskoven, der efterhånden fylder det meste af hans ansigt, eller om der nu er noget mere vigtigt, jeg hellere lige vil ha’ han fixer, nu hvor han har fri og tid. STAKKELS MAND! Hvad har jeg dog gjort ved ham?

Frøken Kontrol giver selvfølgelig manden grønt lys med et lille sødt, men bestemt “ja”. 10 sekunder og en bussemand senere, lister min halvnøgne fyr(i like) igen ind i soveværelset. Han har lige fundet ud af, at hans barbermaskine ligger gemt i en taske dybt inde i skabet. Åh nej! Han spørger ikke om tilladelse med ord, da han kender konsekvensen ved at vække lille hr. Umuligus, der sover så let, at selv naboens vejrtrækningen kan vække ham.. ..men hulemanden kigger istedet på mig med sin store hængemule og peger hen på skabet i håb om, at jeg giver ham et lille nik som tilladelse til at gå i det. No Way mister! Kan du så få benene på nakken og komme ud af mit soveværelse..! Det siger jeg selvfølgelig ikke. Bossen giver ham i stedet to store øjne og et stift rysten på hovedet. Tøffelheltens respons er et luftkys til Madam Sur, og så forsvinder han ellers hurtigt ud af lokalet igen. Thi hi..

“Er det okay, at jeg lige hurtigt ringer til Tobias?”, spørger pilot-manden, der tydeligvist har brug for at flygte fra sit lille familieliv i bare 2 minutter. “Ja, selvfølgelig Basse. Hvis du har vasket alle sutteflaskerne op, været ude med skraldet og lagt vasketøjet på plads, så ringer du bare..”, svarer den bestemmende kæreste. Men altså gutten havde højt og helligt lovet mig, at jeg bare skulle koncentrere mig om vores lille opmærksomhedskrævende bebs.. Så skulle Mr. Fix-it-all nok ordne alt det huslige. Men da mørket for længst er faldet på, og hele huset stadig ligner et bombet lokum, så er det da klart, at jeg synes, at et ligegyldigt opkald til kammeraten er en latterlig ide! Og hvis du spørger, så får du mit svar. Hvis du ikke spørger, så bliver jeg tosset. Dejlig nem at være sammen med, ik?

Manden adlyder 9 ud af 10 gange med mindre, han er ved at pølse i bukserne og jeg beder ham om lige at klemme ballerne sammen, fordi jeg synes det er mere fair, at jeg lige får et bad. Barselstøsen lugter jo!? Altså OMG .. Manden render rundt med turtleneck i en time, fordi Frøken På Tværs er bitter over, at det altid er hende, der skal ha’ det hårdt. Ynkeligt altså! Men nogle gange er det bare så FUCKING frustrerende, at kæresten har så meget “fri” og bare kan lave, hvad der passer ham, mens Mutter render rundt herhjemme med fedtet hår og forstoppelse, fordi baby for 17. gang har stået i vejen for en tur på kummen, og lorten derfor er kravlet op igen, igen og nu har lagt lejr 4 meter oppe i tarmen sammen med de resterende 8 kg puha, der i ugens løb heller ikke fik set dagens lys. Øv altså! Så nogle gange er det bare så MEGA rart lige at se, at farmand også “lider” lidt. Det er ikke psykopatisk eller ondt. Det er NATURLIGT. I tænker det – jeg siger det højt.

Men hvordan er vi endt her? Det skal jeg fortælle jer. Når vi føler at livet er unfair på den ene eller anden måde, så bliver vi rasende, skuffet og bitre. Og selvom vi ikke bryder os om at være det, så holder vi fast i netop disse følelser for at vise omverdenen, at vi altså ikke vil acceptere denne uretfærdighed! Så når Big Daddy for 7. dag i træk synes, at det er helt passende at bruge et par timer i fitness i stedet for at være hjemme ved familien, der har brug for ham, så skal han fandme forstå, hvor ONDT det gør på konen derhjemme. Hvis jeg logrer med halen som en lille glad hund , når han kommer hjem igen, så fatter han sgu nok ikke budskabet?! Men hvis jeg gør livet surt for ham, så kan det være at han tænker 2 gange over sin beslutning, næste gang han overvejer at løfte lidt jern.. Fuldstændigt latterligt og ødelæggende for forholdet, men GUD hvor kan det være pisse svært at styre midt i kampens hede og hormonernes uforudsigelige udsving!

Og helt ærligt! Der er jo ingen, der gider at have et vattet mand. Det er jo ikke dét vi har forelsket os i til at starte med. Så tænk over det, kære mænd, næste gang i overlader alt ansvaret til hausfrauen, når i står i den lokale netto og skal finde aftensmad til alle ugens dage. Eller når damen spørger pænt om du gider(ikke om du kan) at ligge vasketøjet sammen, og du forsøger i 3 minutter, hvorefter du siger:”Jeg kan ikke finde ud af det, skatter”.. Vi mister troen på jer, i fremstår som uselvstændige og vattede, og vi begynder lige så langsomt at tage kontrollen over jeres liv og de dertilhørende valg, som i tydeligvist ikke selv kan magte at håndtere. Og så formåede jeg alligevel og få lagt alt ansvaret fra mig. Haha

Lidt parforholdsproblemer sat på spidsen.. Det er ikke for sjov man siger, at forholdet kommer på prøve i det første år som nybagt familie. Men Thank God for, at der også er tider, hvor vi har det fantastisk. Jeg elsker min pilot-mand. Vatpik eller ej. Haha

Vi havde faktisk en dejlig morgen..

Vi havde faktisk en dejlig morgen..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser Black Friday ud for en mor på Barsel..