JA til offentlig amning - frem med mælkepatterne!

5 VIGTIGE ting til hospitalstasken, du aldrig havde overvejet at pakke med.

Fuck det nyvaskede babysengetøj fra Cam Cam, nussekluden Lise-Lotte og de strøgne stofbleer i pastelfarver. Her er en lille liste over ting, der er LANGT mere nødvendige under og efter fødslen!

1. AC3 creme mod hæmorider. 75 procent af alle kvinder får i graviditeten eller i forbindelse med fødslen én eller flere hæmorider. Win.
2. Lanolin salve til brystvorterne. Revnede nipples fyldt med sår er yderst smertefuldt. Især når de skal suttes i 10-12 gange i døgnet eller mere.
3. Afførende middel. Er du sprækket fra a-z og ovenikøbet vært for gæsterne Hæmo og Ride, så priser du dig lykkelig for, at det der kommer ud af nummer 2 er TYNDT !
4. Sovepiller eller andet beroligende. Adrenalinen pumper rundt i kroppen efter fødslen, og du er dødsangst for at din lille baby pludseligt stopper med at trække vejret. Så bliver søvn hurtigt en by i Rusland.
5. 27 hårelastikker. Det er slet ikke usandsynligt, at du flere gange under fødslen mister dit elastik blot af at vride dig rundt på briksen i smerte. Fun fact… Ik?

Det meste kan skaffes på hospitalet, hvis du øver dig i at se virkelig ødelagt ud, men jeg synes personligt, de var lidt nærige med medikamenterne! Og tro mig – jeg lignede en, der var stået op fra de døde.

Rimelig højgravid.. Tasken er pakket og klar til fødslen, men har jeg nu det hele med?

Rimelig højgravid.. Tasken er pakket og klar til fødslen, men har jeg nu det hele med?

4 kommentarer

 • […] læst samtlige hospitalstaske guides, er jeg kommet frem til min liste egentlig er ganske okay. Mig og min tinderbaby har lavet 5 vigtige ting til hospitalstasken, som selvfølgelig også skal med mig! Men jeg er i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindie

  Jeg elskede også mig selv for at tage en læbepomade med og mint pasteller. Men får ret dårlig ånde af alt den vejrtrækning og minimalt madindtag.
  Jeg havde også min egen shampoo med, ret rart ikke at skulle have halmballe-hår af hospitalets sæbe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  2 ting der var livsnødvendige for mig, var det absolut blødeste toiletpapir (sygehusets var som sandpapir) og en læbepomade (læberne tørrede ud konstant af alle de dybe vejrtrækninger)! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JA til offentlig amning - frem med mælkepatterne!