5 STING, 2 HÆMORIDER & 1 BABY RIGERE!

.. Og sådan blev en TinderBaby til!

”Du er Pilot, siger du?” No need to say more! Hverken anlægsgartneren, tømreren, juristen, politimanden, den personlige træner eller x-kæresten(ups), viste sig at være et hit, så hvorfor ikke undersøge Hr. Pilot-mand lidt nærmere. Lucky him! Der var et match. Tak til Tinder.

”Er vi så kærester nu?” lød den første besked fra manden i min indbakke. KLICHÈ klaphat.. Jeg var jo nok ikke den eneste, der havde modtaget lige præcis denne score-replik, som jeg mest af alt opfattede som et ynkeligt forsøg på at fremstå som den søde, stille og rolige gut med sans for humor(undskyld skat). Ej, okay.. Det var da lidt sødt, og helt sikkert bedre end min egen faste icebreaker:”Har jeg ikke set dig før?”. NO WONDER, at jeg var single så længe!

7 minutter og et dødsygt samtaleemne senere havde vi aftalt første date; En gåtur på Nyhavn. Daten blev dog aldrig en realitet, da Frøken Vildkat her, på en onsdag, havde brugt hele natten og det halve af morgenen på at kaste klamme shots ned i drøblen og vælte rundt med sin mindst lige så stive veninde for at lege ”I dare you”, som var vi to retarderede teenagere på drugs! Dagen derpå blev brugt med en burger i hånden, siddende på toilettet, hvor kropsvæskerne væltede ud af begge ender, hvorfor jeg var nødsaget til pænt at aflyse min date med piloten. Han fik selvfølgelig en anden forklaring, men svarede bare flabet tilbage, at han alligevel også havde glemt mig!? Møgunge.

Alligevel lykkedes det os, efter endnu en uinspirerende chat, at aftale en ny date; Tirsdag aften på Bar 7. Lækkert! Jeg er på! Et langt bad, 19 sprøjt parfume og 48 tandbørstninger var dét, der skulle til for at fjerne de værste spor fra nattens strabadser, da jeg igen havde fået forvildet mig ud i hjernedød druk og twerking på bordene. Men THANK GOD, at jeg ikke aflyste endnu en gang, for HOLY MOLY en lækker pilot-mand.

Et glas vin og et par smil senere er den flotte muskelmand i fuld gang med at massere mine læg, alt i mens jeg ikke kan tænke på andet, end den afskyelige lugt der kommer fra mine rimelig klamme Converse sko, der gennem de sidste par måneder efterhånden har været udsat for hver en frastødende væske, du kan komme i tanke om. Pis også! Nå, men jeg afværger situationen ved stritte lidt ekstra med brysterne.. Win! Det virkede. Mænd altså.

Efter endnu en drink fortsættes daten med et besøg i 7eleven, hvor Mr. For-god-til-at-være-sand køber en muffin til os hver. Manden følger mig hjem, men han skal selvfølgelig lige pludselig tisse helt vildt, idet vi når min hoveddør… Haha. No problem – kom ind forhelvede!

For at gøre en lang historie kort, kan jeg fortælle, at vi et par uger senere begge fik besøg af Klamme Lydia. Typisk! Og med en date, der var den mandlige udgave af mig selv, fandt vi aldrig ud af, hvor hun kom fra. Men vi fandt ud af, at selv ikke Lydia kunne splitte os ad. Romantic.. I know!

Vi blev efterfølgende kærester i Barcelonas sommervarme og 4 måneder senere ruller vi nyforelsket rundt i sandet på stranden, og min kæreste kigger på mig med det sødeste smil på læben: ”Tulle, det skal være os to for evigt! Smider du ikke bare de p-piller?”

.. Og sådan blev en Tinder-Baby til!!

Og så ledes blev jeg ved med at teste i 10 dage, da jeg simpelthen ikke kunne fatte, at jeg var blevet gravid i første hug!

Og så ledes blev jeg ved med at teste i 10 dage, da jeg simpelthen ikke kunne fatte, at jeg var blevet gravid i første hug!

25 kommentarer

 • […] MIG OGSÅ PÅ MIN BLOG HER, OG MIN INSTAGRAMPROFIL […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ALEXSANDERS BLOG HER, OG HENDES INSTAGRAMPROFIL […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ALEXANDRAS BLOG HER  OG MERE OM HENDE […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Haha. Det er åbenbart populært. Mødtes os på tinder og Har os en lille fis lavet i første hug.

  Fantastisk blog som jeg følger med et kæmpe grin. 👍☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh, det er jeg glad for at høre!!! Og tillykke ! 😄😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er også med Tinderbaby 😂. Så dem der mener at Tinder kun er for sex og sjov, de skulle læse med her. Der er åbenbart ret stor succesrate.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mini my

  Haha virkelig sjov histore… Utroligt hva det der dating kan føre til.. Sidder i dag med en deng på 9 mdr som er resultatet af en date😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er ret vildt når man tænker over det. Ét swipe 😀 Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Virkelig sjov læsning. Jeg er selv indehaver (eller hvad man nu siger) at en 3 mdr. gammel første-hugs-tinderbaby. Det er jo fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det ER jo fantastisk. Tænk hvis man ikke lige havde fået swipet den rigtige vej!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit en fed blog. Du skriver virkelig godt. Og super fed historie. Tinder kan bruges til mere end man tror. Jeg har selv brugt Tinder til at finde min flirt…
  Dejligt at andre her i blogland også fortæller Tinder-historier 🙂

  Hilsen Lara
  http://www.missgrey.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, mange tak ! 🙂
   Hurra for Tinder, lyder det til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina Jaqueline

  Hahaha! Hold kæft hvor skriver du sjovt og godt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Fed blog. Selvom jeg hverken har tinderbabyer, så synes jeg sgu det er meget fedt at få et indblik i jeres historie, så fedt at du deler den 🙂 én ting, jeg dog vil nævne er, at jeg synes at din blog er lidt forvirrende at navigere rundt i, og ville ønske der var et sted hvor man kunne læse hele din blog stream 🙂
  Det ved jeg ikke om der er, men jeg kunne i hvert fald ikke finde den!
  Anywho, keep blogging girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du har så meget ret! Men kan simpelthen ikke finde ud af, at lave den der sidebar med et overblik 😀 Det må jeg lige ha sat mig ind i !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tinderbabyer er de bedste 😉
  4 måneder senere var jeg (åbenbart) 4 måneder henne på trods af p-piller 😀
  Nu venter vi nummer 2 som jeg blev gravid med præcis året efter vi havde mødt hinanden så pas på 😉

  Sjovt at høre at vi ikke er de eneste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanzeh

  Hold nu, hvor er jeg vild med din blog! Det er simpelthen for skægt at læse med… :see_no_evil: Jeg tror, det bliver en fast tradition for mig at klikke forbi herinde. Keep ’em comin’! 😉 :raising_hand:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mange tak. Jeg håber, at du stadig kigge med. Det er først nu, jeg har forstået, at jeg slet ikke har fået svaret alle jer, der kommenterede i starten. Forstod ikke helt blogmediet. Men bedre sent end aldrig, ikke sandt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • OgsåMedEnTinderBaby

  Min kærestes og min historie er næsten så identisk med jeres, som man kan komme. Vi havde også kun været kærester i fire måneder, da vi stod med en positiv test. Her var det bare allerede fra de første knald, at vi tog snakken om den manglende prævention. Jeg tog ikke p-piller og havde ikke til hensigt at begynde, så det må blive med “whatever happens”. Og det skete. Om 20 dage har jeg termin 😉 Livet giver INGEN garantier. INGEN, så hvorfor være så skide bange. Vi er i hvert fald voksne nok til at vide, hvad vi har kastet os ud i… Kender konsekvenserne!
  Hurra for Tinderbabyerne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hurra for Tinderbabyerne ja! Jeg Håber at i stadig lever 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Som to retarderede teenagere på druk – Du beskriver os så smukt! ;9

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hahaha ja ik! Shit jeg savner det nogle gange

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 STING, 2 HÆMORIDER & 1 BABY RIGERE!