.. Og sådan blev en TinderBaby til!

Når Farmand (TROR) han tager nattevagten!

”Skatter, han er vågen! Tag ham nu!”, snerrer jeg til min kæreste, der to timer og et par smæk i måsen tidligere, højt og helligt FUCKING LOVEDE at tage nattevagten! Idiot.. ”Kan du ikke tage ham Tulle.. Jeg har næsten ikke sovet..”, hvisker min kæreste tilbage til mig med den mest ynkelige stemme, jeg længe har hørt. Welcome to MY life, lille pus! Og Guess what? Det er du ikke alene om.. Og takket være din latterlige evne til at sove tungere end en bjørn, der er gået i vinterhi, har jeg nu brugt de sidste 17 minutter af min skønhedssøvn på at lodse dig hårdt over skinnebenet i håbet om, at din retarderede hjerne fatter, at du skal stå op og tage dig af din søn!(Jeg ved det… Jeg er en kælling, når jeg er træt).

Efter 3 ½ måned med maksimalt underskud på søvnkontoen OG en mand, der er færre døgn hjemme om ugen, end antallet af hæmorider i min røv, jah, så er jeg i situationen aaaaalt for træt til at åbne munden og få fortalt manden, at han skal pakke sit vatpik-skjold langt væk og forsvinde ud i køkkenet og varme en flaske!

”Jamen, det er din tur tulle..”, siger min macho kæreste flæbende som en lille pige, der lige har fået af vide, at julemanden ikke findes. MIN TUR!? Fordi manden har trillet sin store krop heeeeele vejen ned i af fodenden, for derefter at række sin TUNGE arm hen til tremmesengen, finde sutten i bælgravende mørke, gribe om den med sine trætte hænder og proppe den ind i munden på lillemand, ja, så er det da logik for burhøns, at det må være min tur nu!? Især fordi det er det eneste Hr. Big Daddy har formået at præstere de sidste to nætter, hvor han ENDELIG har været hjemme og haft FRI! Tak for aflastningen bassemand. Jeg elsker også dig!

Manden kan i den grad bringe mit pis i kog, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke overvejede at placere mit næste lods en lille meter højere oppe. Så skulle hans ucharmerende personlighedsforstyrrelse hurtigt få ben at gå på! Meeen dog.. Der er grænser for ondskaben – også kl. 2 om natten. Men hvad dælen gør jeg så!? Det kan fandeme ikke passe, at det IGEN er mig, der skal op! hmm..

Med den mest nedtrykte og bævrende stemme jeg overhovedet kan fremkalde, får jeg sagt noget lignende: ”Basse, jeg føler bare, at du slet ikke tager hensyn til mig. Du ved, at min psyke slet ikke kan klare, hvis jeg overhovedet ikke får noget søvn. Og du er aldrig hjemme, så jeg føler bare, at jeg altid er helt alene om alting. Jeg har bare brug for, at vi lige snakker om det, skat?” Snøft, snøft.. Og SÅ kan jeg love dig for, at Mr. konfliktsky for alvor vågner op, farer ud i køkkenet og fixer en flaske til baby. Den virker hver gang. Haha.

To timer senere er vores lille søvnterrorist igen vågen. Åårhh, For fuck’s sake! Da jeg alligevel ligger vågen af raseri, og manden ligger ved siden af og trækker torsk i land til den store guldmedalje, så ORKER jeg ærligt talt ikke at vække ham endnu engang. Derfor tager jeg selv resten af natten. Trætmor.dk.

Næste morgen er kæresten fuldstændig BOMBET, og jeg kan ikke blive enig med mig selv om, hvorvidt han minder mest om døden fra lübeck eller noget katten har slæbt ind. Mutter fit kommer på besøg en time senere og ligger kærligt hånden på min ynkelige kæreste, der sidder med hængemule og poser under øjnene: ”Du ser godt nok træt ud bette ven. Det er vigtigt, at du får noget søvn, skat.” Jeg sidder stolt(MEN TRÆT) ved siden af og venter på, at min mand fortæller Mama Sutsko, at hans søde kæreste har sørget for, at han har fået MASSER af søvn, taget situationen i betragtning. I stedet kniber han øjnene hårdt sammen, fremprovokerer et gab og siger: ”Jeg har også haft nattevagten.”….!?!?!? BIIIIIIP, BIIIIIP; BIIIIP…!

Vi er ikke helt enige om, hvem der har det hårdest.

Vi er ikke helt enige om, hvem der har det hårdest.

 

 

 

 

 

 

96 kommentarer

 • Haha! Puha – jeg husker ikke noget værre i den første tid, end at gå glip af så meget søvn.
  Skrig, skrål, bleskift og alt det der – not really a problem.
  Søvnmangel til gengæld – puha….

  Tak for et godt indlæg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MD

  Så lad da være med at få børn, det er så simpelt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Haha! Hvor er det fedt skrevet xD SPOT ON. TAK Alexandra fordi du skriver så mega åbent og ærligt. Du sætter ord på SÅ mange af de ting jeg kan genkende fra min egen hverdag og din humor er guld -det er rart at ku sidde og grine lidt af en situation man selv var i og på daværende tidspunkt ABSOLUT ikke synes var sjov. Knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, jeg er altså ked af, at jeg aldrig har fået svaret på de her kommentarer. Men bedre sent end aldrig ikke? 😀 Tak for dine søde ord ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Kan f.eks. anbefale hendes indlæg om når farmand (tror han) tager nattevagten. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hahahahahahaah…. Jeg ELSKER dette indlæg! Som i: “Har du været hjemme hos os, da min datter var spæd, og set min mand?” Det er simpelthen SPOT ON!!

  Desværre kan det til tider stadig være sådan 4 år senere :hushed:

  En lørdag morgen, hvor jeg “må” sove længe, foregår i sengen, med fuld skrald til Ramasjang indtil manden står op, og kører til bageren – for 4 årig datter kan jo sagtens bare sidde mussestille imens jeg sover de sidste minutter (løgn)…

  Velkommen til mommy-life 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Gud, hvor lyder han rædsom. Det er sgu godt, han er så pæn..
  Jeg havde sparket ham ud på røv og albuer for længst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hans udseende reder ham vidst fra mange ting 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  You said it, mama!! Hold kæft du er sjov Det indlæg er jo SPOT ON!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ahahaha hvor kender jeg bare det der ALT for godt! Mænd har en eller anden syg evne til at sove fra alt, imens vi andre nærmest vågner i det sekund baby rør på sig. Uanset om du/vi er på barsel kunne mændene godt bare engang i mellem step it up, og hjælpe lidt mere til – især om natten…zzzzz

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis! Jeg fatter ikke hvordan de kan gøre det! Godt de har os 😉 Tak for din kommentar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • en mand

  Det lader jo slet ikke til i har forventningsafstemt noget som helst. Dit smarte trik med at græde, for at sætte gang i din mand, er bare en af de samme metoder man bruger under psygisk terror. Du kommer til at fremstå konflikt optrappende og ynkelig. Det kan få de mand til at glemme, hvor dejlig du i virkeligheden er. Husk kærligheden, den skulle meget gerne slå alt andet. Desuden giver den fornyet energi, hvilket han tilsyneladende godt kunne bruge. Du vil jo heller ikke have, at han finder noget der er mere interessant, end en sur kone der losser en over skinnebenet , vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Vi kan da forventningsafstemme fra nu af og til jeg dør, men hvis manden ligesom ikke vågner om natten, så er der jo ikke så meget at gøre ved det. Men derfor kan det da være meget rart at komme Af med lidt galde.. Synes Du ik?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Du kan skuda høre på kvinden, at hun ikke får noget søvn. Ikke nok med at hun har alle nattevagterne når far er på arbejde, men også når han er hjemme. Det er ikke helt fair, vel? Og så får du hende til at lyde som ‘the bad guy’, i er sku utrolige i mænd!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Feeed block 🙂 griner stadig af din måde at beskrive natten på.
  Jeg forstår dog ikke, hvorfor folk tager din skrivelse så nær og mener at du både nedgør din kæreste og ikke lever op til “mor” ansvaret når du nu er på barsel.
  Det danske sprog er finurli og fyldt med ironi – så det jeg læser en en sjov beskrivelse af en nat, hvor MOR bare er træt.. Jeg læser ikke at du nedgør din kæreste, derimod et spin omhandlende hans manglende hjælp – på en meget komisk-kærlig måde. Ser frem til hans oplæg, kan kun blive sjovt, hvis han emmer samme humor som dig.
  Tak for en humørfantastisk block 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du forstår det PRÆCIS som det er ment! 😀 Og det samme gør min kæreste, som i næsten et år, har forslået at jeg altså skulle gå i gang med at blogge. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er fascineret af, hvordan mange skriver om mænd, der er “flinke til at hjælpe til i øvrigt”. Hvad taler I om? Hjælpe til? Hvad er det, de “hjælper til” med? Fælles opgaver…? Eller har I med jeres “hjælpen til”-sprogbrug ikke signaleret, at alle huslige opgaver per default ligger hos en kvinde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Skide god pointe!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Enig med Katrine. God pointe, selv om jeg tror, at mange blot bruger det udtryk, uden at tænke over, hvad der ligger i ordene. Ligesom mødre, der kommer til at sige, at børnene skal PASSES af farmand. 🙂 Tak for din kommentar, og fandme undskyld for at jeg aldrig fik svaret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luisa Maria

  Er du gal nogle uvidende mennesker der hater over opslaget! Det er fandeme et 24/7 job at ha barn!!! Da jeg arbejdet fuldtid fik man fri og kun tag hjem og være sig selv, slap af og gøre lige hvad man ville. Ikke nok med det så kunne jeg sove en helt nat uden afbrydelser, og efter du blevet mor sover du aldrig så dybt så man er aldrig rigtig udhvilet… Og nu lever vi HELDIGVIS ikke i fortiden hvor mænd ikke tog ansvar for deres børn, så det da et lorte argument eftersom vi lever i nutiden.

  Efter min kæreste tog 1 nattevagt sagde han godt nok han ikke var slået helt ud, men at han 100% ville være det hvis han gjorde det hver nat i 1 år alene! Så det måtte han give mig… Og når folk spørg ham hvordan det er med nattevagter med baby osv så kigger han bare med bæhmund på mig Da jeg så forklarede at manden ikke havde taget nattevagter bortset fra den ene gang ville en af hans venner give ham High five, der holde han pænt hånden nede eftersom han ikke var stolt over at være en del af ansvaret for sit eget kød og blod

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oceane

  Fantastisk godt skrevet! I mit tilfælde stod det dog hurtigt klart at farmand ikke kunne klare nattevagten, da hans reaktion på et grædende barn var at ruske barnet (1 uge gammelt) eller skælde ud 🙁 Det endte med at jeg måtte smide farmand ud, Jeg var dog tilsyneladende heldig mens jeg ammede, da min søn næsten med det samme selv klarede amningen om natten mens jeg sov. Desværre varede det så kun 2 mdr hvorefter jeg startede på arbejde igen. Til gengæld måtte jeg så vente 10 år før jeg igen fik lov at sove igennem en hel nat (sengevædning med alarmer og skift og vask af sengetøj + bad flere gange hver nat) og ingen farmand at sparke til for at blive afløst bare en enkelt gang imellem. Det betyder ikke at jeg ikke føler med dig. Absolut ikke. Jeg ved hvor hårdt det er, men prøver at sætte det lidt i perspektiv….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej sikke dog en slem farmand! Han må have været frustreret.
   Puha det lyder sindsygt hårdt !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mr.Daddy

  Kære kvinde hvis ikke du kan klare mosten så lad vær af få børn! Natte vagt?! Det var da noget bræk! Det sku kvindens område hun har betalt barsel så det sku os hende som skal tage den. Vil gå amok hvis nogle prøvet af vække mig kl lort om natten for af skulle stå op og give en flaske når jeg skal på arbejde 3 timer senere! Det jo der for kvinden har barsel og fri hele dagen så kan hun hente den manglende søvn i løbet af dagen og så sir du ja men jeg skal os ordne huset og lave mad meeeen det så noget vås for en babyen tager 200 lure i løbet af dagen så du har masser tid, sæt igang kvinde. 😉
  (Dejligt af læse af flere kvinder også er uenig i dit latterligt indlæg)
  “Ikke mandsuvanistisk bare realistisk” hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Du er kær. Tobias? Enten skal du have briller, eller også skal du lige læse indlægget endnu engang. Der står at farmand har FRI. Ville aldrig bede min kæreste om at tage nattevagten, hvis han skulle jobbe dagen efter. 😉 “Kvinden har barsel og fri hele dagen”? Godt du ikke er min kæreste. Men Tak fordi du gad at bruge tid på at læse mit latterlige indlæg; du gir’ frøken drama-queen her præcis dét hun vil ha’!(Tilfreds smiley)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krisse

   Hold kæft du er en nar. Helt uden nogen som helst form for indlevelse. Har du overhovedet selv børn?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Hold op et fantastisk blog indlæg
  Så meget det samme der sker herhjemme og nu er knægten 14 mdr.
  De så ynkelige
  Fantastisk du ligger det så ærligt op

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Håber alt er blevet bedre hjemme ved jer siden da, og manden mindre ynkelig. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Så se da at fis ud og pas dit hverdagsjob og lad farman blive hjemme på barsel – og så kan du så fise op om natten ag varme flasker og så se om du også hænger sammen den næste dag på jobbet.

  Overdrivelse fremmer forståelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg kan fornemme, at du tror en dag på job er hårdere end en dag med baby?

   Din kommentar lugter langt væk af, at du selv har fået en lille ny skid for nyligt, og måske er lidt indebrandt. Ja, jeg gætter bare 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt i ikke levede i gamle dage…jeres job at passe baby når far arbejder… længere er den enligt ikke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg er fuldstændig enig med dig. Præcis som du selv så fint formulerer det; Vores job er at passe baby, NÅR far arbejder. Til din information, arbejder min kæreste ikke om natten. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Undskyld, men det er altså latterligt.
  Jeg havde nattevagten hver nat med begge børn, for jeg ammede! Kvindens krop og psyke er lavet så smart at vi efter en graviditet reagerer instinktivt på barnets gråd, grundet hormoner mv.
  Var det hårdt? Ja selvfølgelig var det det, men sådan er det bare!
  Jeg har en mand der hjælper til med alt det andet og det gør han stadig nu hvor ungerne er 6 og 8 år og ikke længere skal ammes, men mange kvinder lader ikke mændene komme til og får derfor ingen hjælp. Derudover ved man /bør man vide hvad man går ind til og hvis man har en mand der er meget væk hjemmefra eller ikke plejer at hjælpe til, så må man enten tage en seriøs snak om det INDEN man bliver gravid, undlade at få børn med ham eller undlade at pive over at han er præcis som før!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Unds

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jimmy

  Ynk Ynk nu har jeg to piger altid taget nattevagten varmet flaske skiftet ble og hva der til høre …For hun vågnede sgu aldrig og når hun endelig gjorde en gang i mellem så var hun da helt ødelagt dagen efter ….så rolig nu alle mænd er ikke sådan skal lige siges at jeg gik på arbejde hver dag fra 7-16

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Er forvirret. Er det Thilde eller Jimmy der skriver?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg bliver faktisk direkte sur når jeg læser dig indlæg. Det er jo så rigtigt det du skriver. Det kan simpelthen bare ikke passe at de mænd ikke kan tage sig sammen og så stå op! Tro mig, jeg har været igennem det. Og jeg blev stik tosset. Man har bare et fælles ansvar!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   JA, man har nemlig så. TAK for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Gullmai

  Kan kun sige “SO FUCKING TRUE”. Han vågner jo for helvede aldrig. Og klynker den lille lidt er det jo altid 100% sikkert at han er sulten. Og kun helt tilfældigt at kun mor har madpakken.
  Eller den situation hvor man er ude og dejlige far højt og helligt fortæller alle hvor utroligt nem baby er. Græder aldrig og er både super duper mega nem. Ja for dig sgu da, der er på arbejde hele dagen er åååh så træt når du kommer hjem. Prøv at tage en uge på barsel makker. Haha ok trætmordk nummer to her. Fik lige luft.
  Ps. Har skøn baby. Men alle babyer græder og brokker sig og kræver opmærksomhed 100% af tiden. Og at undertegnedes skønne baby så er super sulten og spiser kl 23, 01.30 og kl 03 og synes at kl 04 er stå op og snakke tid. Tja that’s life. Skal vi bytte farmand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Det er altid rart lige at lukke lidt sur luft ud. På den ene eller anden måde 😉 Tak for din forståelse. Det gør mig så glad. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie Due

  Ha, ha, ha hvor er det godt, præcis det vi alle tænkte i samme situation. Jeg har også ammede mine 3 piger fuldt ud til de var 10 md, så jeg havde desværre heller ikke muligheden for at sparke farmand ud af sengen, men Gud hvor blev ,an træt af at høre på hvor godt baby sov om natten og at det var en nem lille en.
  Samt, så træt kan du da heller ikke være, jeg har ikke hørt noget. Nej fjols, hvorfor tror du

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg gad godt havde den evne, nogle mænd har. Til bare at lukke ørene og ikke høre noget. 🙂 ! Tak for din kommentar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Det er så godt skrevet! 🙂 griner lidt endnu, og er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, hvis kæreste kan sove fra det hele, når han endelig er hjemme!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Godt der også er nogle, der kan grine lidt af det! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Øhhh… Helt ærligt, hvorfor finder du dig i det, jeg havde nok givet ham et cirkelspark ud af min dør og så kunne han ellers tage sine sygfrugter med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tjaaahh. I stiller mange gode spørgsmål 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanette

  Hold kæft det er sjovt det indlæg .. Kunne være skrevet af mig et par år tilbage SHIT de mænd har det hårdt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   De har det SÅ hårdt. Men sådan helt ærligt. Det tror jeg, de har. Det er jo deres følelser, og dem kan man desværre ikke rigtig lave om på 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas

  Men er du ikke på barsel ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Fremgår det ikke ret tyddligt i teksten?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Troels

  Hvorfra kommer behovet for at udlevere sin kæreste, i sådan en grad til andre kvinder på nettet? Hvis han er så stor en idiot, så konfliktsky og så meget en vatpik som du gør ham til i sådan et indlæg, så gør dog noget reelt ved det!
  Hvordan ville du mon føle, hvis det var dig, der fik sådan en tur på hans blog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Føler du dig truffet Troels?
   Min kæreste er allerede ved at tænke over et gæsteindlæg, hvor jeg skal ha tilbage af samme skuffe. Mon ikke jeg overlever 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Ja, jeg skal ikke klage. Herhjemme er det farmand, der virkelig har nattevagten, frivilligt, med alle tre børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg glæder mig til at læse dit indlæg om 10-11 måneder. Har selv en lille guldklump – som ikke kan finde ud af at sove mere end 3 timer ad gangen. Hun er 14 måneder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Så er der gået 1 år.. Farmand er laaaangt bedre og tager ofte nattevagten, der nu (heldigvis for ham) slet ikke er så hår mere. Vi har i gode perioder kun 2-3 opvågninger pr. nat .. Håber det går bedre hjemme hos jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hold op hvor var dit indlæg sjovt og hudløst ærligt… Dejligt at læse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tusind tak. Det gør mig så glad, at få af vide 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  hjemme ved os lavede vi en aftale der hed, at så længe far gik på job og mor var på barsel, så var det kun rimeligt, at det var mor der tog nattevgten og de tidlige morgener, så farmand kunne få sin skønhedssøvn. Så var det til gengæld så far der skulle hjælpe mor med alt det huslige, så mor med god samvittighed bare kunne sove, når lillefis gjorde det. Den plan endte ud i, at mor tog nattevagt, opvask, morgentimer, tøjvask, indkøb, madlavning osv… Og farmand kunne snige sig op på en støvsugning, men kun efter mor havde bedt om det og fars øjne var rullet om i nakken.
  Nu er far på barsel og mor går på arbejde. Det er dog stadig mor, der har nattevagten (for far har, for at undgå at mor skælder ham ud om natten, når han ikke står op) valgt at tilbringe sine nætter på sofaen!!! Tak for hjælpen!!! Mor handler stadig ind og laver mad, men far er gudskelov kommet ind i kampen hvad angår tøjvask og opvask! MÆND!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Shit, jeg ville også være frustreret så. Jeg håber at tingene ser lidt anderledes ud hjemme hos jer nu. Og tusind tak for din engagerede kommentar. Jeg er ked af, at jeg aldrig fik skrevet tilbage. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Kunne på ingen måde have skrevet det bedre selv :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ammer også, og manden er flyttet på gæsteværelset i hverdagene, så han kan få din søvn når han skal på job. Han kan jo ikke sove når babyen knirker det var det samme med den første – og spm han siger: jeg kan jo sove om dagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åh gud. Haha.. Jeg lærte nærmest aldrig at sove om dagen, og kan stadig ikke finde ud af det, selvom baby sover. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johsnne

  Mænd er bare så ynkelig! !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nogle er.. I hvertfald i nogle situationer. Og jeg tænker at mange kvinder kan nikke genkende til lige præcis denne situation. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  3,5 måned ??? Hahahaha så vent til der er gået 6 år…… Med det indlæg der allerede efter 3,5 måned, så frygter jeg for jeres næste mange år

  Mvh. En Mor som ikke har sovet i 6 år og hvis mand stadig lever

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Er imponeret over at din mand stadig lever. Det gør min også. Er ret stolt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  Hos os var det omvendt, og jeg overlevede….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg satser heller ikke på at hoppe ud fra en bro lige foreløbigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • How I remember… Fandt dog ud af at jeg bare var bedst til at vågne om natten – men min mand så i stedet kunne stå op med pigen når hun syntes det var morgen kl. 4. Nattjans mor – morgentjans far

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Vi har også samme deal herhjemme of den har fungeret i over et år.

   (Med undtagelser. Hvis han er kommet meget sent hjem sp skal jeg nok stå op om morgenen eller hvis barnet er særligt træls/syg eller lignende så skal han nok også hjælpe).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det har vi aldrig rigtig fået til at fungere. Ved ikke helt, hvad det er, der er gået galt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Åh my f……….. Goood!!!
  Du rammer plet! Det er præcis sådan hos os, og hver gang vi tager snakken, ender det med at jeg skal have dårlig samvittighed over at forsøge at lave tingene om. Det er trods alt ham der står op hver morgen for at være ude af huset. Så når han kommer hjem er det tid til at holde fri.. Han forstår bare ikke at med små børn, har man aldrig fri! Og lige som der skal to til at danse tango, skal der også to til at tage ansvar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Noget, der kan gøre mig mere træt end at amme hver halve time natten igennem, er at høre mødre beklage sig på sociale medier på deres mænds bekostning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Så er det ualmindeligt dumt at læse det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Det er bare så velkendt et scenarie Hvis det kan lade sig gøre, så prøv næste gang han tilbyder at tage natten, at lægge dig ind i et andet rum..så langt væk som muligt. Min erfaring er, at så kommer farmand op på forunderlig vis… Held og lykke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg fandt ud af, at sofaen til tider var en god løsning! Tak for rådet og din kommentar. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja tøttrup

  Virkelig godt og meget sjovt skrevet. Jeg havde et smil på læben hele teksten igen. De mænd altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Åååh! Eller når de tuller rundt hele dagen og højlydt beretter om hvor trætte de er og hvor hååårdt det er. Ja, så kan du måske lade være med at gå i seng kl. 2 hver aften, når du ved din baby vågner kl. 6! Og du har ingen babser, så du har jo sovet. Mange timer i træk. Så please smæk et smil på og styr dit “jeg er træææt..”-klynk! Derudover er de nu meget søde…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, de kan sgu godt være meget dejlige.. Det må man lige huske 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Det er total spot on! Ca. Samme historie herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Håber i stadig er i live. Det er vi, og det er ret sjovt at kigge tilbage på den kaotiske tid, hvor søvnmangel torturerede også begge fuldstændigt.. Shit, det var hårdt.
   Og det er det stadig nogle gange.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Åh ja.. herhjemme fortalte kæresten også til alle, hvor fint det gik, og hvor godt baby sov om natten..
  Indtil jeg blev træt af det og bankede ham op hver gang jeg også var vågen – bare for at give ham et indblik i, hvor godt baby sov om natten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er SÅ irriterende, når de forsøger at male et billede af, at alt er godt.. Hader det ! haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Tror jeg tissede en smule der kæft hvor er det bare sjovt!!! Spot on

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Det tager jeg som et rigtig stort kompliment 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Gud kender scenariet… Jeg ammede begge mine drenge, så der var ikke rigtig noget at rafle om mht nattevagten :/ Hver freaking eneste time… Vi har en aftale herhjemme om at hvad der bliver sagt om natten ikke gælder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • louise

   Det hedder at malke ud ! brystpumpe fastmonteres, flaske mælk produceres og sættes i køleskabet. Denne giver manden så om natten. Rafle om … tsk tsk far må på banen !!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.. Og sådan blev en TinderBaby til!