"I har da ikke været kærester særligt længe!?"

“I har da ikke været kærester særligt længe!?”

“I har da ikke været kærester særligt længe!?”..  No shit, Sherlock! Jeg forstår simpelthen ikke, hvad folk vil med det spørgsmål, hvis man da overhovedet kan kalde det for et spørgsmål. Det er vel nærmere et statement, som folk af egne egoistiske årsager liiiige har behov for at understrege, hvis vi nu selv skulle være i tvivl?

Nej, vi har ikke været kærester særligt længe(Små 4 måneder, og så var der to streger på testen<3).. Og JA, det var planlagt! Og nej, det var ikke gennemtænkt ned til mindste detalje. Og ja, vi ved godt, at det ikke er ligesom at få en lille hundehvalp, idiot!?

Konfliktsky som jeg er, står jeg istedet og ligner en stor fed undskyldning for mig selv og forklarer forsigtigt:”Naarh, det er godt nok også lidt tidligt, at vi har valgt at få børn, så det bliver nok lidt en udfordring..” Alt i mens jeg er ved at koge fuldstændig over indvendigt, fordi det pisser mig totalt meget af, at man som voksen skal have den løftede pegefinger, fordi man har valgt at følge sit hjerte og kaste sig ud i det.

Måske er jeg en smule nærtagende, men jeg har, mildest talt, fucking svært ved at forstå, hvorfor ægteparret, Lis og Poul, på den anden side af gaden, skulle have nogle bedere forudsætninger for at skabe en lykkelig familie, end et nyforelsket par, der faktisk stadig nyder at bruge tid sammen. Ja, undskyld mig, men siden hvornår har det været en dans på roser at være gift på 7. år og eje Villa, Volvo og Vovse?

At jeg så har valgt at få børn med en pilot, der ikke er bosat i Danmark, er måske mindre gennemtænkt(Abekat der holder sig for øjnene)..  Any how! Her er min lille familie, som trods alle fordomme, altså stadig er samlet i dag.

Vores lille Familie

Vores lille Familie

40 kommentarer

 • Nanna

  Hej søde Alexandra. Kunne det evt. være noget med en opfølgning på dette indlæg?:-) Hilsen fast læser gennem mange år. PS. Synes du er mega sej og gør det så godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Folk burde passe deres egen butik. Jeg havde været sammen med min kæreste i 8 fantastiske år, da jeg blev gravid – planlagt. Under graviditeten fik han det sværere og sværere psykisk. Vi er stadig sammen, men det har været en kamp uden lige. Og vi havde ellers “prøvekørt” vores forhold. Livet gives uden garantier. Hvor er det dejligt, at I er glade og har valgt hinanden. Tillykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, man ved jo aldrig hvordan det går. Håber altid løser sig!!<3 på den ene eller anden måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Super fed blog du laver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  1. Lad mig lige sige, hold da op i er nogle lækre mennesker. Og det er sand fornøjelse at læse din blog.
  2. Kender alt for godt det med fordomme. Dem mod mig var ikke præcis det samme. Måtte til gengæld høre: så bliver du jo aldrig færdig med studiet nu. Skal du så være med i de unge mødre (jeg var næsten 23?!?!) og graviditet er ikke en sygdom. Ja tak sig du det hvis dit bækken er ved at falde fra hinanden. Bogstaveligt talt. Den med studiet var nok værst. For jeg droppede ud! Men kun for at starte på drømmestudiet efter min barsel. Og nu er jeg snart færdig. Føler mig pisse sig. Vi var to mand på SU. Og nu er manden arbejdende off-shore, så 40% af hele året er jeg alene mor. Men studie som jeg pendler til. Hele ugen. Fredericia-Århus.
  Folk skal bare pakke sammen med deres lort. For ingen af os er ens. Og bare fordi de ikke kan klare det, er ikke ens betydende med at jeg ikke kan. Eller du ikke kan. Bum!
  I er seje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tórunn

  Jeg og min ex blev kærester 17 nov’13 og 14 aug’14 blev vores datter født. Så meget tidligt. Men vi gik så også fra hinanden for 4 måneder siden. Så det er ikke ligefrem en solstrålehistorie men hvor er det lækkert at det fungerer for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Min kæreste og jeg mødte hinanden d.30.april 2010. Vores første barn kom til verden d.20/3-11, så vi var også hurtige 🙂 Men jeg havde fået afvide, at jeg ikke kunne få børn, så der var ingen betænkninger. Her 5 år, 5 graviditeter og mange latterlige kommentarer senere, holder vi stadig sammen og ville ikke gøre noget anderledes… Den lille Peugeot er skiftet ud med en 7 personers bil, lejligheden midt i byen er skiftet ud med et hus på landet, så ungerne kan komme ud i den friske luft, og mor og far er bare helt igennem lykkelige…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ja…. I har ikke kendt hinanden længe. Men det har vel noget med en indstilling til tingene at gøre om i vil det her eller ej.. Ligesom i mormor og morfars tid.

  Og så er der de andre, som prøver at “redde” deres forhold med et barn? Ser måske bedre ud udadtil? Men det virker jo heller ikke og giver heller ikke de rigtige forudsætninger..

  Så held og lykke til jer!

  En anden ting, bliver ret nysgerrig efter at læse mere om DIG! Hvem er du 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg har kendt min mand i 7,5 år men jeg vidste også meget hurtigt at det skulle være os to, så vores lille baby fra August 2015 var muligvis bedre funderet og gennemtænkt, men vi får stadig de der bedrevidende krybs spørgsmål.

  De er bare misundelige fordi du har en lækker kæreste, en nuttet baby og et positivt udsyn. Fuck dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skalmansåskalman

  Jeg har lige opdaget din blog i dag og her 4 dage før termin blev jeg lige i tvivl om jeg tissede lidt i sofaen af grin eller om vandet var gået. Det var det så IKKE.
  Nå, men det jeg ville sige var, at jeg har hørt min del af “Var det planlagt?”. Nej nej, jeg lagde mig på ryggen og tænkte på gud og fædreland… Røvnisse. Min kæreste og jeg venter (og VENTER!!!!!) nu vores 3. pige. Jeg mødte ham første gang 30. juni 2011. 2,5 måned senere var han flyttet ind og da han så havde boet lidt hos mig, gik han midt i aftensmaden ud og smed mine p-piller i skralderen. Bum bum og så var jeg gravid. Planlagt. Rolling nr. 2 kom (planlagt) til verden i nov. 13 og nu sidder jeg her igen. Bollet tyk af lige dele kærlighed og lykke 😀

  Har du en fb-side, så man lidt nemmere kan følge med i nye indlæg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha. Ka se på dit sprog at du ville være en fremragende blogger! Jeg læser ihvertfald gerne med 😉

   Alexandra Staffensen er min FB side 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skalmansåskalman

   Årh taaaaark Jeg tror måske bare ikke helt at jeg har tid? Eller… Jeg tør ikke. Så ville folk jo begynde at dømme og bedømme og jeg ved ikke helt hvor meget nyt JEG kan bidrage med ift. alle de andre mommybloggers derude

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Okay så du synes det er meget smart at få børn ret hurtigt med en også lærer hinanden bedre at kende efter man har fået et barn sammen?! Det kan bare ikke tages seriøst. Men når man er nyforelsket så ser man os kun det man vil se, men hverdagen kommer pludselig. Just saying..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Kommer hverdagen pludseligt? Gud tænk sig DET tror jeg da vil komme fuldkommen bag på hende…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Wow, dit liv må være temmelig røvsygt, Karina, når du kan finde på at bruge din tid til at skrive sådan… No one asked for your opinion! Hvis du bare vil være fordømmende, så lav din egen smålige blog, som positive mennekser så kan ignorere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • OgsåMedEnTinderBaby

  Min kærestes og min historie er næsten så identisk med jeres, som man kan komme. Vi havde også kun været kærester i fire måneder, da vi stod med en positiv test. Her var det bare allerede fra de første knald, at vi tog snakken om den manglende prævention. Jeg tog ikke p-piller og havde ikke til hensigt at begynde, så det må blive med “whatever happens”. Og det skete. Om 20 dage har jeg termin 😉 Livet giver INGEN garantier. INGEN, så hvorfor være så skide bange. Vi er i hvert fald voksne nok til at vide, hvad vi har kastet os ud i… Kender konsekvenserne!
  Hurra for Tinderbabyerne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minmer

  So what!!
  Vi var ikke engang kærester da vi blev gravide, sås lidt engang imellem.
  Inter kæresteri!
  Men mere skal der ikk til, end en enkel gang på lagner (ups)
  Nu står vi altså med en søn på 4 år og en på 5 mdr. Og vi blev gift i år
  Så i har alle forudsætninger for at lykkes med jeres familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  I er simpelthen så lækre, alle tre! Fantastisk!! Min mand og jeg købte hus sammen, da vi havde været sammen et halvt år.. Helt høje på kærlighed og ikke det allermest gennemtænkte træk.. Så kom bilen, vovsen og første barn indenfor de første to år.. Nu er der snart gået 8 år, vi har to dejlige børn, huset har vi stadig, bilen er skiftet et par gange og vi har lige holdt 2 års bryllupsdag.. Det er for længst blevet hverdag og vi elsker stadig hinanden højere end noget andet (måske på nær børnene).. Jeg hepper på jer hele vejen!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Herhjemme havde vi været sammen 2,5 måned da den var positiv og vi er stadig sammen den dag idag trods store udfordringer… Vores søn er nu 8 måneder og har været igennem åben hjerteoperation, en måned inde i forholdet mistede jeg min mor og de seneste 6 mdr. Har vi mistet flere familiemedlemmer… Men vi har været der for hinanden hele vejen og det er faktisk imod alle odds som folk siger… Så pyt med hvad de andre siger så længe i er lykkelige er jeg sikker på i klarer det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soleima

  Jeg havde været sammen med faren til min søn i over et år da jeg blev gravid – og vi nåede at være sammen i to måneder som familie (af allemulige årsager) – jeg bliver SÅ provokeret når folk spørger hvor længe vi var sammen inden jeg blev gravid for at kunne løse ‘hvorfor det ikke gik’ og meget bedrevidende siger ‘nååårh derfor’ når jeg siger hvor længe vi havde været sammen. Det har intet med tid at gøre, er i gode sammen er i gode sammen! Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Fedt at det er gået godt og at I holder sammen som par og familie, men jeg kan nu godt forstå at folk omkring dig (som man må formode holder af dig) har været bekymret. Har selv været vidne til en alt for tidlig forpligtelse (det var faktisk også efter fire måneder) og der er intet lyserødt over den historie! Selvfølgelig skal man ikke leve for andre folk og deres meningers skyld, men når man bringer børn ind i verden har man påtaget sig den største opgave sammen og forskning har vist at børn følelsesmæssigt kan lide større skade ved skilsmisse/brud end ved en forælders dødsfald. Det er så alvorligt at jeg godt forstår at de nærmeste bliver bekymrede og frygter om det er tænkt nok igennem når man beslutter at påtage sig den opgave med en der fire måneder før var en fremmed. I jeres tilfælde fik i banket oddsene og det er fedt! Er sikker på det har krævet både kærlighed, tålmodighed, styrke og beslutsomhed! Jeg tror de færreste kunne det I kunne – hvorfor jeg også kan blive lidt bekymret for om det er smart at “reklamere” for det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Ved du hvad? Skidt med dem. Skidt med alle dem, der siger sådan. Det lyder helt vidst kliché, men jeg tror helt ærligt bare, at de fleste er jaloux. Hvor mange unge kvinder drømmer ikke om at møde den her smukke, muskuløse pilot, som efter 4 måneder siger; hey, ja. Du er kvinden i mit liv, lad os danse en særlig dans under dynen og skabe et lille mirakel? Det er fandme ikke så mange der ville sige nej tak! Og tilsvarende er der ikke så mange fyre, som ville være klar på det. Jeg forstår SÅ godt din frustration og vrede over sådanne spørgsmål, men tror det er vigtigt ikke, at dømme dem, der stiller det spørgsmål. Det er måske bare deres egen usikkerhed og misundelse der snakker. I stedet for at sige: fuck man, hvor er du heldig. Hvorfor er der ikke fløjet en sød pilot, med gode svømmere ned i min have. Er jeg ikke gid nok? Så for de det i stedet til, at være dig der burde være usikker, ved at stille det der dumme dumme spørgsmål. For nej. Det er ikke for tidligt! Ikke hvis i er lykkelige – og i ser sådan ud 🙂 jeg får også altid sådan et irriterende spørgsmål. Hos mig er det bare omvendt. Folk synes ligesom det går for langsomt. Min kæreste og jeg har været sammen i 3 år, og jeg får hver dag spørgsmålet: skal i ikke snart flytte sammen? Er der knas i forholdet, siden i ikke flytter sammen? er du sikker på han gerne vil dig? JA FOR HELVEDE!! jeg er helt sikker! Og nej, der er ingen knas. Vi er bare røvglade og tilfredse med at have hvert vores sted. Vi basere vores forhold på, at vælge hinanden TIL i steder for at vælge hinanden FRA 🙂 men når jeg så blivet sur tænker jeg også, at det måske er deres usikkerhed, der gr de spørger? Måske er de ærgerlige over, at de ikke er i et forhold hvor man kan give hinanden så meget frihed? Måske føler de sig en smule bundet? Hvem ved? Uanset hvad! Der er ikke noget Rigtigt og forkert! Forhold er unikke og ingen, INGEN som ikke er en del af den symbiose to forelskede mennesker er i, skal gøre sig kloge på hvad der er rigtig og forkert eller for tidligt eller langsomt 🙂 YOU GO GIRL ✌️ tillykke med kærligheden og ikke mindst jeres lille mirakel 🙂 hurra for jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Strunge

  vi var godt nok sammen i 7 mdr inden de to streger kom, nu har vi været sammen i 9 år og har tre drenge og både villa og Volvo sammen.
  Jeg tror på at det faktisk ikke er så skidt at man fåe børn tidligt i forholdet – man når ikke at få en masse vaner sammen som ikke inkludere børn- de bliver ligesom bare en del af det hele fra starten år…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Good for you, girl☺️ Jeg blev også planlagt gravid efter 4 måneder, og nu har vi været sammen i over 7 år, været gift i 5 og fået to børn, villa og ja, labrador☺️❤️ Og alt er stadig godt, tænk sig!☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maddie

  Nogen er bare lavet for hinanden og hvis man føler det er det rigtige, så er det faktisk et oldgammelt instinkt i vores gener, som gør at vi har lyst til at få børn med en speciel partner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Folk stikker simpelthen deres næser i alt og nogle gange kommer nogle med kommentarer hvor man tænker kan du ikk bare være glad for at jeg er lykkelig uanset min historie ..

  Personlig har jeg også været tidligt ude, men fortryder skam ingenting.. Vi flyttede sammen samme aften som vi måtte hinanden.. Jeps kærlighed ved første blik 3 mdr efter blev jeg gravid med vores søn, på vores 1/2års dag blev vi forlovede.. Jeg fødte vores søn og 3mdr efter var jeg gravid igen.. Da vi havde været sammen i ca 1 1/2år giftede vi os, og den dag i dag har vi været gift i 2år og været sammen i snart 4år.. Pluds jeg er gravid igen..

  Jeg er ligeglad med hvad folk mener og siger.. For jeg er lykkelig og lever livet fuldt ud så det eneste jeg vil sige til jer, go for it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Folk der er ‘butthurt’ over sådanne handlinger, har oftest ikke selv prøvet, at møde en man bare klikker med fra dag 1 af. Da jeg mødte min mand – og ja det lyder corny det her – vidste vi begge to, at det skulle bare være det. 14 dage senere to vi til London på ferie sammen i 10 dage, vi fandt ud af der, at vi gerne vil have børn sammen – vi vidste det bare. Ignorer de mennesker der mener noget andet, tror bare ikke de har prøvet det 😉 Og hvorfor skal man vente og vente og vente 7 år på at udvikle sit forhold til et nyt stadie 🙂
  Tillykke med det og al held og lykke fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise180612@gmail.com

  Åh hørt. Forudsætningerne for et barn er at det skal have kærlighed og faste, trygge rammer. Kan man give et barn dette, så er det underordnet hvornår i ens forhold man har fået det. Er kun af egoistiske årsager, kedsomhed, bedre viden at man siger sådan en kommentar, til en der allerede venter sig og er lykkelig. Kan godt være det er tidligt, men er da underordnet, burde personer ikke støtte og hjælpe en istedet for når man har taget sin beslutning og føler det er det korrekte at gøre. Skub de åndssvage kommentarer væk som folk kommer med, og tag de positive ind. Fed blog. Følger dig 100 procent. – hende med mand, bil, hus og to børn trods vi kun havde kendt hinanden i 4 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Pyt da med hvad andre siger. Gør hvad du/I synes er rigtigt. 🙂 Når det så er sagt, så vil jeg sige, at I jo faktisk slet ikke kender hinanden endnu. Har selv en kæreste, hvor vi kører på 7 år, og næsten hver dag lærer vi nye ting om hinanden. Men de ting kommer jo hele livet igennem. Jeg tror bare at folk siger “i har da ikke været kærester særlig længe”, fordi de vitterligt tænker det, og det i manges øjne ikke virker som den ideelle start på en “kerne familie”. Derudover er de ting, man lærer om hinanden de første 3-4 år meget rosenrøde, synes jeg. Så går der “hverdag i den”, og det er nok dér, mage begynder at kede sig, men også netop dér man virklig finder ud af om han/hun er den rette. I mit tilfælde, nyder jeg, at uanset hvilket minde vi snakker om, har vi nærmest været sammen om det. Og man finder en tryghed og hvis man virkelig er rigtige for hinanden, er den tid næsten bedre end nyforelskelsen. 🙂
  Nyd jeres tid sammen, baby eller ej.
  Ville bare sige, at jeg som “gammel kæreste” godt kan forstå folks undren, men også er sikker på at nogle forhold sagtens kan klare en baby tidligt i forløbet. Held og lykke med det hele.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sorry, men kan godt forstå at folk tænker sådan. At få et barn, er som du skriver, ikke bare noget man “kaster sig ud i” – det er et levende væsen, ikke er eksperiment eller noget man lige prøver af. Du kan kaste dig ud i en rejse eller en kæreste eller et køb af en sofa.. Ikke et menneske. Du spørg hvorfor et nyforelsket par ikke har samme forudsætninger som et længerevarende forhold. Når man er nyforelsket ser man ikke hinandens fejl og man kan ikke se at det nogensinde kan gå galt. Derfor er der måske en ide i at vente til den nyforelskede fase er ovre, så man ved at man faktisk bliver sammen og så ender barnet ikke i endnu et skilsmisse-drama. Bare et surt opstød. Og ellers tillykke med babyen, det hele skal nok gå godt. Svarer bare på dine spørgsmål sådan principmæssigt, tror da nok det skal gå ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Folk har simpelthen så ondt i bagdelen altså !!
  Jeg har nu været sammen med min tinder kæreste i 5mdr og vi snakker da også børn ! <3 det er ganske naturligt i mine øjne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane bertelsen

  Godt brølt i har en fantastisk historie til jeres børnebørn❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Fedt fedt fedt dejligt vi er flere med den slags historier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • luise

  Åhh jeg kender det alt for godt!!!!
  Mig og min kæreste har været sammen i 2 1/2 år lige om lidt, og vi har to børn nu 🙂 den ældste er lige blevet halvandet. Jeg har fået SÅ mange kommentarer på det, og undskyld, men hvad rager det dem!!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det rager dem ikke en skid. Og tillykke med dine to dejlige(formoder jeg) unger! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Tak for denne artikel.
  Har netop lige testet positivt efter 4 måneder med min tinder kæreste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, hvor sejt! Der er flere af os derude ! 😉 Tillykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggers Delight
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"I har da ikke været kærester særligt længe!?"