"I har da ikke været kærester særligt længe!?"

5 STING, 2 HÆMORIDER & 1 BABY RIGERE!

”Jeg tisser, jeg presser, jeg skider!”, Lød det fra den 85 kilo tunge flodhest(mig) på fødebriksen. Sidstnævnte burde ikke være muligt, da jeg havde brugt de sidste 3 timer med veer på at løbe frem og tilbage til toilettet med rendskid. Både kæresten og jeg var godt forberedte på fødslen, men vi var måske ikke så forberedte på, at han måtte hjælpe mig med at holde min store gravide krop oppe, mens jeg affyrede champagneproppen ned i toilettet igen og igen. Men når smerterne ville, at jeg ikke selv kunne gå, stå eller sidde, jaah.. Så var der ingen vej uden om..

 

Tilbage til flodhesten på fødebriksen.. Jeg hverken sked eller tissede; Mit vand var gået. Det gik i en kæmpe skylde og en enorm pressetrang opstod. ..Selvfølgelig liiiige som narkoselægen FUCKING ENDELIG var kommet og var klar til at give mig den epiduralblokade, jeg havde skreget efter de sidste to timer! ”Det når vi ikke! Du er 10 centimeter åben og klar til at presse”, siger jordemoderen og smiler sødt til mig. ”Jeg er sat’me ikke klar til noget som helst!”, tænkte jeg, imens jeg kiggede efter det åbne vindue og prøvede at vurdere, om jeg var for fed til at komme igennem det. Og det er ikke engang en joke! Havde de givet mig en skalpel, havde jeg sat et kryds på maven og hevet ungen ud selv! Føj, for en smerte. Sidder helt og sveder af at tænke på det igen.

 

Men ud det skulle han jo, så der var ikke andet for end at presse. ”Lige om lidt kommer det til at gøre rigtig ondt”, siger jordemoderen der netop har gjort mig opmærksom på, at man kan se hovedet. Det er en smule foruroligende at få den information, når man i forvejen føler, at man er ved at skide en kommode ud af numsehullet samtidig med, at nogen forsøger proppe en vandmelon op i tisselone. Men det lykkedes mig – hovedet kom ud i næste pres. YES MAAAN!

 

Min kæreste står ved min side, holder mit ene ben og har frit udsyn under hele showet. Han har store øjne og ser noget bleg ud. Kan huske, at jeg kort undrede mig over, hvorfor fanden han kiggede så mærkeligt på mig!? Men jeg gætter på, at det har set lidt vildere ud, end det Ping-Pong-Show min veninde og jeg var inde at se for et par år siden. Min kæreste havde helt frivilligt meldt sig til at tage i mod lillemanden(Kæft en sej mand jeg har), når han kom til verdenen. Så nu hvor hovedet var ude, måtte han have hænderne på og hjælpe med at trække baby ud, mens jeg pressede på livet løs. Og uuuuud kom vores lille Elliot. Den VILDESTE følelse, som slet ikke kan beskrives med ord! <3

 

Så skulle man jo tro, THAT’S IT! Nope. Moderkagen sad fast inde i mig, og da man forsøgte at rive den ud ved hjælp af navlesnoren, knækkede den. Inden jeg får set mig om, ligger jeg krop til hardcore fisting, da fire forskellige læger og jordemødre, med klør fem, forsøger at få fat i moderkagen inde i maven på mig. AV! Halvanden liters blodtab senere giver de op, og jeg må en tur på operationsbordet, mens min kæreste bliver efterladt med en lille baby på armen. Efter en time eller to genforenes vi alle tre i elevatoren på vej op på opvågningen. Først her ånder jeg lettet op og tårerne triller ned af kinderne på mig. VI OVERLEVEDE! Og jeg er så sindssygt stolt af mig selv, min kæreste og vores lille supermand!

 

De næste mange dage er vi indlagt, og jeg er mere død end levende. Efter en blodtransfusion, et par sovepiller og lidt slatten hospitalsmad lykkedes det mig dog at komme ud af sengen uden at besvime. Men smerterne fra tisselone, de fem sting og ikke mindst mine nye venner Hæmo og Ride, kunne ikke ignoreres. HOLD NU KÆFT det var et mareridt at komme på toilettet. Desuden gik jeg som en der havde skidt i bukserne i flere uger efter fødslen, hvilket stemte fint overens med den voksenble, der var monteret på min lidt for slatne røv.

 

Han er DET HELE værd, ja..! Men men.. Aldrig igen. Aldrig.

Lige ankommet på fødestuen - halvanden time efter er baby ude !

Lige ankommet på fødestuen – halvanden time efter er baby ude !

Læs også hvordan du undgår at pølle under fødslenhvad der helt præcist sker med tissemarie under fødslen og om det første STORE toiletbesøg efter fødslen .. Hvis du tør;)

27 kommentarer

 • Marie

  Åh har lige vækket min kæreste pga akut grinelip! HOLD nu op hvor er det sjovt skrevet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ingelise

  God beskrivelse. Jeg har selv haft en lidt vild fødsel. Da jeg skulle have mit tredje barn, blev veerne sat igang med drop. Det virkede ret hurtigt. Dvs. jeg fik veer, men jeg udvidede mig kun to centimeter på ca. ti timer. Jeg måtte ikke få lattergas eller nogen ting, og til sidst syntes jordmoren at det var så synd for mig at jeg blev proppet i et dejligt varmt bad. Jeg glemmer aldrig hvor skønt jeg havde det i det 1½ minut jeg lå der, for lige pludselig kunne jeg mærke at den næste ve ville blive en presseve. (Jeg var jo veteran). Da jeg siger til sygeplejersken at jeg vil op af badet fordi jeg skal presse, siger hun at det ikke kan passe. “Du er kun 2 cm åben”, men jeg insisterer, og heldigvis lystrede hun. Hun ville godnok gerne lige give mit tøj på, sådan uden om Drop og det hele, men jeg holder på at der ikke er tid. Jeg står med benene snoet om hinanden og siger at jeg skal ind på briksen. NU. Min veninde står henne i døren og skrupgriner af mig, og det var sikkert også skideskægt med alle de mærkelige lyde jeg kom med. Nå, jeg kommer op på briksen, og jordmoren kigger lige hvordan landet ligger. ok, du må gerne presse,siger hun, og efter to presseveer fik jeg så lige en søn. Bagefter kan jeg jo godt se det sjove i den cirkusforestilling på badeværelset, min veninde har nu grint af det i over 24 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Vildt du stadig kan huske det så godt efter 24 år!!! Det er satme sygt. 😱😁 Jeg havde jo lidt håbet på at glemme lortet efter et par år, men ind til videre ser det ikke for godt ud 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ingelise

   Det var nu nok fordi situationen var så bizar. De tre andre fødsler står slet ikke så klart for mig, bortset fra fornemmelsen af at jeg havde leveret et godt stykke arbejde, og at hele hormoncirkusset med yngelplejeinstinkt osv. bare kom drønende for fuld kraft. At det gjorde ond og alt det der . det er glemt for længe siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Utroligt at man kan glemme sådan en smerte. Det er simpelthen for vildt, synes jeg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv for en grum oplevelse. Hvis du en dag har brug for at få talt det hele igennem med en som mig der kan noget med angst og traumer og fødselsforberedelse til en baby efter sådan en omgang så er den på huset her! Du kan evt læse om Louises fødsel fra Bloggen Need and Love hvis du vil vide lidt om hvad det er jeg gør 🙂 Min egen første fødsel var dybt traumatiserende men ansporede mig til min passion i dag.
  Bliver godt nok ked af at høre at du ovenikøbet måtte igennem den med moderkagen…
  Stort kram til dig og godt du kan tale/skrive om det!
  Kh Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det var simpelthen en fantastisk måde, at dele din oplevelse på. For det er da for guds skyld, lige nøjagtig, sådan det føltes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg brækker mig af grin og tuder lidt samtidig – du har så ret!
  Husker det ret tilsvarende, bortset fra dine to nye venner…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis jeg ikke frygtede at føde før, så gør jeg det nu! Haha
  Åh gud, sikke en oplevelse! Vi kvinder er altså seje med alt det vi kan!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Kökmen

  Af en eller anden årsag havnede jeg herinde. Hold da op, du er ærlig og morsom. Må der være flere kvinder som dig, he he. Du er genial og hudløs ærlig. Jeg vil helt klart følge din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed blog. Selvom jeg hverken har tinderbabyer, så synes jeg sgu det er meget fedt at få et indblik i jeres historie, så fedt at du deler den 🙂 én ting, jeg dog vil nævne er, at jeg synes at din blog er lidt forvirrende at navigere rundt i, og ville ønske der var et sted hvor man kunne læse hele din blog stream 🙂
  Det ved jeg ikke om der er, men jeg kunne i hvert fald ikke finde den!
  Anywho, keep blogging girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg kan trøste dig med at min moderkage også sad godt fast med den første (en hel time hvor de hev og sled i navlestrengen, før en læge helt alvorligt sagde og nu skal den altså ud ellers må vi lægge dig i narkose, og det har du jo ikke lyst til! WTF, jeg har lige ligget og tigget om et kejsersnit for en time siden og i skal til at sy mig i skridtet om et øjeblik!!!! Lige det var jeg meget klar til en fuld narkose, men så kom moderkagen alligevel ud. Har siden født to børn mere og begge gange er moderkagen kommet efter kun 5 min, så det kan blive bedre:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Ellebye

  Fantastisk fortælling som også fik mig – I DEN GRAD – til at grine meget højt.
  Blev selv opereret for et år siden som en side”gevinst” til en fødsel for 16 år siden Ja, du læste rigtigt
  Stort set alt var sprunget og det var helt om i Anus….
  Halvandet år efter fødslen var et helvede Down stairs. Var igennem to operationer.
  Selvom jeg fik lovning på, at jeg ville få kejsersnit ved næste fødsel, gik der næsten 4 år før jeg turde at få et barn til…
  Lige meget hvad har vi alle hver vores individuelle oplevelser af fødsler, på godt og på mindre godt også må vi selv vurdere hvad vi vil og hvordan ved fødsel nr.2,3,4 m.v.
  Eller måske nøjes med det ene barn OGSÅ selvom fødslen ved første barn var en ok.
  Ja!!! Du skriver sku godt….mere Tak!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Woooow! Shit en omgang. Det var da noget værre lort – bogstaveligt talt .. Hatten af for dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Kææææft hvor er det sjovt. Jeg er jordemoder og det er uden sammenligning en af de sjoveste fødselsneretninger jeg har læst meget længe. Og der er ved G.. I himlen ikke meget at grine af i øjeblikket! Håber du har været lige så verbal under fødslen for så ville jeg have elsket at føde med dig. Tillykke og på gensyn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg er sikker på, at min jordemoder fik sig et godt grin(det kunne jeg se hun gjorde!), da jeg væltede ind på fødestuen, og hun spørger om jeg ikke lige vil have lidt klyx, så jeg kan komme af med afføringen. “Det klare jeg sgu fint selv”, siger jeg og vælter ud på toilettet og skider løs, foran både hende og min kæreste.. Haha.åh de kære jordemødre . Jeg misunder dit job så meget. Og har så meget respekt for det i gør!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ja, det er sådan din oplevelse var, heldigvis kan fødsler også være meget anderledes og en god fødselsbeskrivelse er ikke nødvendigvis mindre ærlig. Jeg synes næsten altid man får skrækhistorier og var ikke specielt begejstret ved tanken … Men har haft to fantastiske fødsler, ikke fået en rift eller noget smertelindring nogle af gangene og gjorde det gerne igen ( hvis der ellers fulgte en 24timers nanny med) Som med meget andet er det mere ‘A State of the mind’ end ‘og the behind’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mox

  Kæft hvor skriver du godt! Tårerne triller ned af mine kinder på denne ellers grå og kedelige efterårsdag, og mit ene latterudbrud afløses af det næste.. Du må aldrig nogensinde holde op med at skrive så sandfærdigt og sjovt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jo jo – man gør det skam igen… Og når man så ligger der på briksen og nr 2 (3 eller 4) er på vej, tænker man: “fuuuuck, jeg har fortrudt! Jeg vil ikke alligevel!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  jeg er aldrig blevet den samme efter tre hurtige fødsler har min røv givet op og sådan er det… Tak alligevel til jer der troede at der var et liv efter dette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Haha du beskriver (næsten) lige det jeg selv har været igennem for 14 dage siden! minus en knækket navlestreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Morsomt beskrevet men ikke destro mindre en meget virkelighedstro beskrivelse af hvordan også mine to fødsler var

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Total griner og meget sandfærdig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var en af de ærligste fødselsberetninger jeg nogensinde har læst! Fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Haha!! Shit hvor er det sjovt skrevet 😀

  Er glad for at du overlevede :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Jaaaa!! Endelig der siger sandheden og ikke pynter med glasur og roser udover hospitalssengen og benstøtterne! Juhuu!
  Tak for et vidunderligt indlæg! Super livsbekræftende og .. smukt? .. midt i al splattet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hardcore fisting…. Love it!! Hahaha…. :grinning: :grinning: :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"I har da ikke været kærester særligt længe!?"