5 STING, 2 HÆMORIDER & 1 BABY RIGERE!

”Jeg tisser, jeg presser, jeg skider!”, Lød det fra den 85 kilo tunge flodhest(mig) på fødebriksen. Sidstnævnte burde ikke være muligt, da jeg havde brugt de sidste 3 timer med veer på at løbe frem og tilbage til toilettet med rendskid. Både kæresten og jeg var godt forberedte på fødslen, men vi var måske ikke så forberedte på, at han måtte hjælpe mig med at holde min store gravide krop oppe, mens jeg affyrede champagneproppen ned i toilettet igen og igen. Men når smerterne ville, at jeg ikke selv kunne gå, stå eller sidde, jaah.. Så var der ingen vej uden om..

 

Tilbage til flodhesten på fødebriksen.. Jeg hverken sked eller tissede; Mit vand var gået. Det gik i en kæmpe skylde og en enorm pressetrang opstod. ..Selvfølgelig liiiige som narkoselægen FUCKING ENDELIG var kommet og var klar til at give mig den epiduralblokade, jeg havde skreget efter de sidste to timer! ”Det når vi ikke! Du er 10 centimeter åben og klar til at presse”, siger jordemoderen og smiler sødt til mig. ”Jeg er sat’me ikke klar til noget som helst!”, tænkte jeg, imens jeg kiggede efter det åbne vindue og prøvede at vurdere, om jeg var for fed til at komme igennem det. Og det er ikke engang en joke! Havde de givet mig en skalpel, havde jeg sat et kryds på maven og hevet ungen ud selv! Føj, for en smerte. Sidder helt og sveder af at tænke på det igen.

 

Men ud det skulle han jo, så der var ikke andet for end at presse. ”Lige om lidt kommer det til at gøre rigtig ondt”, siger jordemoderen der netop har gjort mig opmærksom på, at man kan se hovedet. Det er en smule foruroligende at få den information, når man i forvejen føler, at man er ved at skide en kommode ud af numsehullet samtidig med, at nogen forsøger proppe en vandmelon op i tisselone. Men det lykkedes mig - hovedet kom ud i næste pres. YES MAAAN!

 

Min kæreste står ved min side, holder mit ene ben og har frit udsyn under hele showet. Han har store øjne og ser noget bleg ud. Kan huske, at jeg kort undrede mig over, hvorfor fanden han kiggede så mærkeligt på mig!? Men jeg gætter på, at det har set lidt vildere ud, end det Ping-Pong-Show min veninde og jeg var inde at se for et par år siden. Min kæreste havde helt frivilligt meldt sig til at tage i mod lillemanden(Kæft en sej mand jeg har), når han kom til verdenen. Så nu hvor hovedet var ude, måtte han have hænderne på og hjælpe med at trække baby ud, mens jeg pressede på livet løs. Og uuuuud kom vores lille Elliot. Den VILDESTE følelse, som slet ikke kan beskrives med ord! <3

 

Så skulle man jo tro, THAT’S IT! Nope. Moderkagen sad fast inde i mig, og da man forsøgte at rive den ud ved hjælp af navlesnoren, knækkede den. Inden jeg får set mig om, ligger jeg krop til hardcore fisting, da fire forskellige læger og jordemødre, med klør fem, forsøger at få fat i moderkagen inde i maven på mig. AV! Halvanden liters blodtab senere giver de op, og jeg må en tur på operationsbordet, mens min kæreste bliver efterladt med en lille baby på armen. Efter en time eller to genforenes vi alle tre i elevatoren på vej op på opvågningen. Først her ånder jeg lettet op og tårerne triller ned af kinderne på mig. VI OVERLEVEDE! Og jeg er så sindssygt stolt af mig selv, min kæreste og vores lille supermand!

 

De næste mange dage er vi indlagt, og jeg er mere død end levende. Efter en blodtransfusion, et par sovepiller og lidt slatten hospitalsmad lykkedes det mig dog at komme ud af sengen uden at besvime. Men smerterne fra tisselone, de fem sting og ikke mindst mine nye venner Hæmo og Ride, kunne ikke ignoreres. HOLD NU KÆFT det var et mareridt at komme på toilettet. Desuden gik jeg som en der havde skidt i bukserne i flere uger efter fødslen, hvilket stemte fint overens med den voksenble, der var monteret på min lidt for slatne røv.

 

Han er DET HELE værd, ja..! Men men.. Aldrig igen. Aldrig.

[caption id="attachment_36" align="alignnone" width="640"]
Lige ankommet på fødestuen - halvanden time efter er baby ude ![/caption]

Læs også hvordan du undgår at pølle under fødslen, hvad der helt præcist sker med tissemarie under fødslen og om det første STORE toiletbesøg efter fødslen .. Hvis du tør;)

Synes godt om

Kommentarer

Julie
,
Hvis jeg ikke frygtede at føde før, så gør jeg det nu! Haha Åh gud, sikke en oplevelse! Vi kvinder er altså seje med alt det vi kan!!
Jeanette
,
Jeg brækker mig af grin og tuder lidt samtidig - du har så ret! Husker det ret tilsvarende, bortset fra dine to nye venner...
Simone
,
Det var simpelthen en fantastisk måde, at dele din oplevelse på. For det er da for guds skyld, lige nøjagtig, sådan det føltes
Meyermor,
Øv for en grum oplevelse. Hvis du en dag har brug for at få talt det hele igennem med en som mig der kan noget med angst og traumer og fødselsforberedelse til en baby efter sådan en omgang så er den på huset her! Du kan evt læse om Louises fødsel fra Bloggen Need and Love hvis du vil vide lidt om hvad det er jeg gør 😊 Min egen første fødsel var dybt traumatiserende men ansporede mig til min passion i dag. Bliver godt nok ked af at høre at du ovenikøbet måtte igennem den med moderkagen… Stort kram til dig og godt du kan tale/skrive om det! Kh Heidi
www.meyermor.dk
ingelise
,
God beskrivelse. Jeg har selv haft en lidt vild fødsel. Da jeg skulle have mit tredje barn, blev veerne sat igang med drop. Det virkede ret hurtigt. Dvs. jeg fik veer, men jeg udvidede mig kun to centimeter på ca. ti timer. Jeg måtte ikke få lattergas eller nogen ting, og til sidst syntes jordmoren at det var så synd for mig at jeg blev proppet i et dejligt varmt bad. Jeg glemmer aldrig hvor skønt jeg havde det i det 1½ minut jeg lå der, for lige pludselig kunne jeg mærke at den næste ve ville blive en presseve. (Jeg var jo veteran). Da jeg siger til sygeplejersken at jeg vil op af badet fordi jeg skal presse, siger hun at det ikke kan passe. "Du er kun 2 cm åben", men jeg insisterer, og heldigvis lystrede hun. Hun ville godnok gerne lige give mit tøj på, sådan uden om Drop og det hele, men jeg holder på at der ikke er tid. Jeg står med benene snoet om hinanden og siger at jeg skal ind på briksen. NU. Min veninde står henne i døren og skrupgriner af mig, og det var sikkert også skideskægt med alle de mærkelige lyde jeg kom med. Nå, jeg kommer op på briksen, og jordmoren kigger lige hvordan landet ligger. ok, du må gerne presse,siger hun, og efter to presseveer fik jeg så lige en søn. Bagefter kan jeg jo godt se det sjove i den cirkusforestilling på badeværelset, min veninde har nu grint af det i over 24 år.
MigogminTinderbaby
,
Vildt du stadig kan huske det så godt efter 24 år!!! Det er satme sygt. 😱😁 Jeg havde jo lidt håbet på at glemme lortet efter et par år, men ind til videre ser det ikke for godt ud 😅
ingelise
,
Det var nu nok fordi situationen var så bizar. De tre andre fødsler står slet ikke så klart for mig, bortset fra fornemmelsen af at jeg havde leveret et godt stykke arbejde, og at hele hormoncirkusset med yngelplejeinstinkt osv. bare kom drønende for fuld kraft. At det gjorde ond og alt det der . det er glemt for længe siden.
MigogminTinderbaby
,
Utroligt at man kan glemme sådan en smerte. Det er simpelthen for vildt, synes jeg 😃
Marie
,
Åh har lige vækket min kæreste pga akut grinelip! HOLD nu op hvor er det sjovt skrevet 😃
Tina Petersen
,
Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på 2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via 2347013499818