11 PISSE gode fordele ved at være mor.

Det er jo fuldstændigt vanvittigt, hvor voldsomt vi mødre kan brokke os over vores nye liv som mamas. Shit, vi har det hårdt. Vi er i massivt søvnunderskud, vi har ikke set skyggen af et bad i flere DAGE, vores weekender er fyldt op med lortebleer og mælkepatter i stedet for biofilm og øllebajer, hele hytten SEJLER, vi har ondt i ryggen, vores børn skriger og vores mænd er nogle vatpikke, der kun sjældent gør, hvad vi BEORDRER dem til. Suk.

Jovist.. Det ER hårdt at være mor. Om ikke andet den nybagte af slagsen. MEN.. Lad os nu for én gangs skyld tvinge os selv til at være positive og i forlængelse af dette finde 11 PISSE gode fordele ved at være mor.

Slå din slatne, utrænede, trætte (og måske hæmoridebefængte) røv i sædet og læs med her:

1. De hjernedøde branderter med twerking på bordene og patter helt oppe under hagen bliver der med stor sandsynlighed færre af, hvilket betyder, at de grimme tømmerdrenge ikke vil komme rendende så ofte som før. Win!

2. Gravid og naiv gik du rundt og troede, at den kærlighed, du havde til din bedre halvdel, dine søskende eller din mor var den største du i dit liv kunne opleve. Baby kom til verden og tog dig med storm. Sorry mor, far, søster, bror, og mand.. Jeg ville til enhver tid skubbe jer ned i den kogende grotte med lava, for at redde min lille bitte baby. Den kærlighed en forældre har til sit barn er ubeskrivelig, og ALLE burde få lov til at opleve den.

3. Du keder dig ikke længere, når kummen skal sprøjtelakeres. Din lille skid vil altid sørge for at holde dig beskæftiget, IMENS du ivrigt forsøger at formatere tarmsystemet. Det er sgu da skønt, ik? Tak Basse.

4. Du vinder guldmedaljer i at vaske op OG lave mad med én hånd PÅ TID. Med en skrigende og træt hystade under armen er det ikke svært, at finde tid til at øve sig i netop dette.

5. Din horisont bliver udvidet, når det kommer til kroppens lækre væsker. Aldrig i dit liv har du før set så varieret et udvalg af lort og bræk. Du bliver blandt andet klog på, hvilke madvare der bliver optaget på fornuftig vis i mavsen, og hvilke der kommer hele ud i den anden ende igen. Vidste du, at en baby kan skide halve vindruer ud af deres små numsehuller? IMPONERENDE.

6. Slut med at sove længe for efterfølgende at dovne den på sofaen med Netflix i flimmeren. Med en lille bebs kommer du op i ordentlig tid og får noget ud af hver evig eneste dag. Lyder det ikke skønt!

7. Et utal af viruser, vaccinationer, infektioner og lignede sørger for, at du - i dit nye liv som mor - pludselig bliver RIGTIG gode venner med den læge, du ellers tidligere kun besøgte, når Klamme Lydia havde været på besøg, knolden var fyldt med snot, eller psyken den sejlede.

8. Du får en lille bitte BEDÅRENDE mini-udgave af dig selv. Dét ER sgu da fan-fucking-tastisk!

9. Lagkagehuset udleverer gratis The-boller til dig, hvis du har ungen med. Der er ingen, der siger, at junior behøver at se det...

10. At løbe nøgen rundt i hele lejligheden, med en grydeske fastklemt mellem røvballerne, Bamse i den ene hånd og Kylling i den anden, alt imens du - med din mest retarderede stemme - skriger "djum thi djum thi djum thi DJUM..", er ikke længere mærkeligt. Det er OKAY. Du kan nu slippe dit indre barn løs og opføre dig mindst lige så latterligt og meningsløst, som din lille kopi af dig, gør det.

11. "Åhh, vi kan desværre ikke komme til din fødselsdag alligevel Fætter Frank. Lillemand er simpelthen blevet så syg!", sagde den luskede mor, der endnu engang brugte sit barn som undskyldning for ikke at møde op til en aftale, hun ganske simpelt ikke ORKEDE.. Det er SUPER smart - Du kan altid bruge dit barn. Det er der jo ikke nogen, der kan sige noget til??

Hvem har IKKE lyst til at blive mor, efter dén her smøre!? Ja, jeg spørger bare.
God søndag :)

Ps. Nu har jeg et PAR gange talt om lort i dette indlæg. Det kan jo være VÆLDIG spændende at høre om. Er man interesseret i læse mere om dét, der kommer ud bagi, kan man jo passende læse DET HER indlæg om det første STORE toiletbesøg efter fødslen. Jeg kan næsten garanterer et godt grin og lidt provokation til brækrefleksen for de sarte. God fornøjelse! ;)Følg også med på insragram HER eller tilføj mig på Snapchat under brugernavnet astaffensen. Det er en ordre. Ej, det lød dumt.

Synes godt om

Kommentarer

A+K/VenterPaaVinBlog,
Kæft en skøn liste; den med at få en miniudgave af sig selv, må være så vild. Og gratis chokoladeboller holder sgu 😃 - A
www.venterpaavin.blogspot.com
Sarah
,
-når de hentes i børnehave og de LØBER hen til en for at kramme😍. -Når de kommer ud af bad og DUFTER så man får lyst til at kysse dem over alt . - når de sviner hele køkkenet til med alt hvad der var af mel, chokolade pulver,havregryn og alt andet, og når de bliver opdaget så giver de verdens sødeste/ uskyldigste smil ever 😊 - når man lister ud af værelset for ikke vække bassen, men inden man når ud af døren står de op og smiler : "jeg er vågen tog bare pis på dig så du kunne liste ud af sengen" årh heh. - når man endelig rydder op og støvsuger, og den lille basse finder mariekiks og smider krummer efter sig i hele lejligheden - når de får et stykke chokolade og tørrer hænder alle vegne så det er fingeraftryk alle steder, så sødt ikke ?😃 Kan blive ved hehe har tre skyks. En på 8 år en på næsten 2 år og en på næsten 1 år, og er selv 25 😉😂
Pernille
,
Der gav du mig lige 11 grunde mere til at glæde mig til jeg engang får børn (forhåbentlig
MigogminTinderbaby
,
Wow, Du har haft gang i bageriet! 😂😍 Men hold kæft hvor er det rigtigt. Især den med ungen , der lader som om han sover, indtil man når døren 😂
MigogminTinderbaby
,
Ja, det er nemlig SÅ vildt 😍
MigogminTinderbaby
,
Yeeees! 💪🏻🙆🏻😍
Charlotte Bisgaard,
Ha ha ja det er så rigtigt 😃 Specielt nr. 6. Man har jo vitterligt dobbelt så meget tid mellem hænderne at gøre godt med nu 😃
www.charlottebisgaard.dk
MigogminTinderbaby
,
Lige præcis 😃
Tina M
,
Første gang ens elskede afkom siger "godnat far" og "godnat mor", og stikker de små læber frem til en godnat møsser. Oh, be still my heart 😊 Døde lidt af lykke lørdag aften da det skete for første gang hjemme hos os 😊
MigogminTinderbaby
,
Årrrrhh hvor SØDT! DET glæder jeg mig fandme til, at min lille skid også kan 😃 <3