10 ting mødre ELSKER at høre!

Mødre - især de nybagte af slagsen - har brug for en helvedes masse komplimenter, men hvad fanden skal man sige til de hidsige kvindemennesker, der kan springe i luften på kortere tid, end det tager mig at slå en prut? Svaret har jeg her; en liste i kronologisk rækkefølge indeholdende 10 ting mødre bare ElSKER at høre.

1. Din fisse er så stram! (Er du hverken morens kæreste, date eller gynækolog foreslår jeg, at du ikke benytter dig af dette kompliment)
2. Du er verdens bedste mor.
3. Har DU født et barn? (Sig det imens du med store og undrende øjne laver elevatorblikket)
4. Hold kæft, din baby er smuk. Han ligner dig.
5. MILF! (Til de mindre intelligente: Mom I Like To Fuck)
6. Dit barn er sindssygt velopdragent.
7. Er det normalt, at han allerede kan det!? (Uanset hvilken lille retarderet bevægelse barnet foretager sig, er den sætning ALTID god)
8. Dine bryster har da SLET ikke ændret sig. (Vi ved udemærket godt, at du lyver, men sig det alligeve!)
9. Træner du meget? (Grib gerne fat i morens overarm, inden du siger det)
10. Det er de bedste frikadeller, jeg nogensinde har smagt! (Erstat ordet 'frikadeller' med hvad end, der bliver serveret den dag).

 

..Tilføj gerne bandeord for at understrege din begejstring bag det, du siger. Her kan jeg anbefale ord som fuck, sgu, shit, skide, pisse, røv, psyko og hvad du ellers føler for. Men PAS PÅ, hvis mødrenes børn er i nærheden. Nogle mødre er seriøst hysteriske.

Selv tak!

Ps. Jeg er personligt størst fan af nummer 1, men nu er jeg jo også single. Hvad vil i gerne høre?

 

Synes godt om

Kommentarer

Trine
,
Er jeg den eneste der tænker stemningen bliver lidt akavet hvis ens gynækolog bruger vendingen stram fisse? Han må til gengæld meget gerne rose mig for de der knibeøvelser jeg aldrig husker at lave!
Signe
,
1 kommentar er klart fed at få.. Kan huske jeg fik den af min gynækolog, da jeg skulle have sat spiral op..eller han spurgte, om jeg havde født ved ks og jeg svarede nej.. 😝🙈🙉🙊
MigogminTinderbaby
,
Sindssygt kompliment at få! 😂😍
MigogminTinderbaby
,
Haha.. Jeg ville måske også overveje at skifte læge, hvis han fortalte mig at min fisse var stram, med mindre det var en virkelig lækker en 😏 Spøg til side.
Trine
,
Den kategori passer min bare ikke ind i 🙈 (Altså gynækologen!)
Sally
,
Hej Aleksandra. Jeg har fulgt dig længe og elsker din humor, din søn og din måde at være mor på. Pisse kærlig, ansvarsfuld og fantastisk er du! Er lidt ked af at der er begyndt at gå så meget sex, fisse og pik i det hele. Men det er måske også bare mig der er lidt sippet, det kan jeg ikke afvise. Eller gammel! 😬 Håber snart du falder lidt til ro, så gammelmor her får mod på atter engang at blive trofast følger 😊 Al held og lykke til dig, smukke pige.
Louise
,
Man kan slet ikke se, at du ikke har sovet i 18 måneder! Løgner... Men sig det igen!
MigogminTinderbaby
,
Haha, Ja den er god !
Andrea
,
Hej Alexandra 😊 Der er noget jeg tænkt over længe, og et af dine seneste Instagram-posts gjorde, at jeg simpelthen må smide en kommentar i din retning. Sagt med den største respekt, så irriterer det mig når mødre skriver "kun mødre forstår". Altså, jeg er med på at mødre er en klub for sig, men jeg synes du ekskluderer os ikke-mødre, og ikke mindst undervurderer vores intelligens. Jeg kan godt sætte mig ind i, at savne, elske og i det hele taget børnerelaterede ting, selvom jeg ikke selv har et 😊 Det var bare det. Jeg følger dig og dit liv på diverse medier, og vil så nødig føle mig udenfor 😊😊😊 Virtuelle kram
MigogminTinderbaby
,
Nårh , sådan havde jeg ikke tænkt på det, og det er heller ikke sådan ment.. Det er mere som en lille provokation til mange fædre/mænd, som synes vi er for pyldret, eller nogle hønemødre. Eller også tænker jeg på, hvordan jeg selv forestille mig en masse ting, inden jeg bleg mor. Og så blev jeg pludselig helt en anden, da jeg så havde mit eget barn. 😊 Nogle gange generalisere jeg eller overdriver som en lille provokation, ligesom jeg tidligere har været efter speltkussernd, men min mening er da så sandelig ikke at de skal føle sig udenfor. Eller at du skal, for den sags skyld. Jeg er godt klar over, at verden ikke er så sort hvid, og at der sidder masser af ikke-mødre, der sagtens kan sætte sig ind i, hvad jeg mener, selvom jeg skriver #kunmødreforstår 😊